Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Zoti ėshtė Dashuri! Maska e NoName
    Anėtarėsuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarė
    Postime
    2,192
    Bani gjk&Cyclotomic,
    Hajde hajdeeeeeeee. Irritohem kur lexoj keshtu lloj funderrinash.

Eshte tjeter gje te sakrifikosh veten per kombin dhe tjeter duke sakrifikuar veten te marresh ne qafe edhe te tjere te pafajshem.

Pyejta juaj eshte hipokrite, kur ajo kerkon te fsheh qellimin, ndersa une jam duke shprehur qellimin, ne menyre qe ju vete te vertetoni FAKTET e besimit tuaj, jo me cka thoni, por me ate qe VEPRONI. Pra ketu nuk ka hipokrizi por ka sinqeritet, ashtu sic ju shpreheni ne fillim te pergjigjes tende.

Ky ishte nje shpjegim i sinqerte ndaj nje pyetje hipokrite.

Atehere pyetja eshte shume e thjeshte
    duke pare se cfare ndodh cdo dite neper vendet arabe:
    Pse Myslimanet vazhdojne te vrasin Myslimanet?

me respekt,
    NoName

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2006
    Postime
    103

Asgje e re ne boten islame !

-Ndonese pyetja eshte provokative dhe perbuzese ndaj fese islame,andaj me mire eshte te injorohet!
    -Mirpo,duke marre parasyshe se shume nga forumistat nuk kane njohuri te mjaftueshme per ti kuptuar fenomenet aktuale shoqrore,po jap keto pergjegje:

1.-Vrasjet ne Irak (dhe ne boten islame ne pergjithesi) po behen se atje po zhvillohet LUFTE! Te gjitha luftrate qe kane ndodhur ne histori jane bere per shkaqe EKONOMIKE!
    2.-Kryengritesit irakian jane pjestare te pakices arabe synite (ēfare ishte Sadam Hyseini) te cilet kane sunduar kete shtet,perkunder grupacionit me te madh shiite arab,te cilet kuptohet me zgjedhje te lira demokratike (nen diktatin amerikan) tani kane marre pushtetin.Faktor i rendesishem ne situaten ne Irak jane edhe Kurdet joarabe,nje grupacion nr. i madh (i III).
    3.-Palet nderluftuese qellimet ekonomike (per pasuri) i kamuflojne me ato ideologjike!Disa thone po luftojme per fene,disa per komunizem,antifashizem,per drejtesi,per barazi,etj.
    4.-Pra,luftimet ne Irak (vrasjet) nuk po ndodhin per shkaqe fetare-sikur qe as rreth 50 milion viktima te luftes se II botrore ne mes te krishtereve- nuk u bene per fene,por per interesat ekonomike!
    5.-Ne Irak dhe ne boten islame sot nuk po ngjane asgje e re,por si ēdo kund tjeter (p.sh. ne Ameriken latine) dhe si gjithmone: LUFTE PER PASURI!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darsi_I : 02-05-2006 mė 04:40

Nallban Maska e alko71
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    707
    PSE MUSLIMANET VRASIN MUSLIMANET?

PSE ?Vetem qe te pyesish ti pse.Ja perse. Po me cka do te merreshe ti tani hajt?
    (Vec me than ti pse)

musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Pse te krishteret i vrane gjithe ata te krishtere?

Le t'i nxjerre dikush statistikat e Inkuizicionit dhe Lufterave Boterore...

Pse te krishteret i kane vrare dhjetera milione te krishtere?!

P.S. Me fal Albo, ma ke bere BAN IP-ne, por ja qe kam nje liste me disa mijera free proxy servers ndaj mund te futem kur te dua, por duke lexuar vec berllog nga aleatet e tu kristiane as s'po kam vullnet te shkruaj me...
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Z.mod , SMod ,Admin ja mer ku i keni pislliqet neper forume e si fshine nuk nderhyni apo vetem se ju pelqen juve kshu ?

sa fshini postime qe skan nevoje per tu fshire ja kue e keni

Noname kjo tema jote eshte aq provokuse dhe aq acaruse sa na hape barkun

Te pys nja dy gjera une ty

Ku besojn Myslimanet?
    Ku katoliket?
    Ku ortodokset?

Amon se na hapet barkun kto drejtimet fetare jon si i parti e cila do te bej njerz me shume per vete

Shifni noj gje me te mire e jo kshu budalliqesh
    M&M

Zoti ėshtė Dashuri! Maska e NoName
    Anėtarėsuar
    01-03-2006
    Vendndodhja
    Doblibarė
    Postime
    2,192
    Citim Postuar mė parė nga BluPower_blu
    NoName ti nuk e njeh Islamin dhe nuk e din se cilat jan sekstet qe kan devijuar nga Islami dhe e llogarisin vetem musliman e ne anen tjeter nuk kan lidhje me Islam por pellisin si gomar e prehen me thika si derra.
    blupower_blue dhe ju tjeret,
    ju lutem, mos me keqkuptoni por e verteta eshte e vertet dhe kurre mos u frikesoni nga e verteta!

Perkundrazi une solla disa shembuj konkret nga e kaluara, mirepo kjo eshte nje brengosje e perditshme qe dita dites fatkeqesisht ndodh (mjerisht edhe ne keto momente qe po i shkruajme njeri tjetrit ne forum), pra vdesin cdo dite dhjetera e qindra njerez mysliman nga vete myslimanet. Mirepo une personalisht doja te dija, pasi qe nuk e kam shume te qarte, per c'arsye vriten keta njerez te pafajshem pikerisht ne emer te islamit ?? Apo ndoshta te ndonje ideologjie tjeter /../ ??

E verteta asnjehere nuk gabon!
    NoName

Citim Postuar mė parė nga NoName
    blupower_blue dhe ju tjeret,
    ju lutem, mos me keqkuptoni por e verteta eshte e vertet dhe kurre mos u frikesoni nga e verteta!

Perkundrazi une solla disa shembuj konkret nga e kaluara, mirepo kjo eshte nje brengosje e perditshme qe dita dites fatkeqesisht ndodh (mjerisht edhe ne keto momente qe po i shkruajme njeri tjetrit ne forum), pra vdesin cdo dite dhjetera e qindra njerez mysliman nga vete myslimanet. Mirepo une personalisht doja te dija, pasi qe nuk e kam shume te qarte, per c'arsye vriten keta njerez te pafajshem pikerisht ne emer te islamit ?? Apo ndoshta te ndonje ideologjie tjeter /../ ??

E verteta asnjehere nuk gabon!
    NoName

Mund ta fillosh duke parashtruar opinionin tend, dhe me pas, duke bere ca pyetje me specifike.

Myslimanet qe po vriten jane nenshtetas te vendeve te Lindjes se Mesme. Mbase pyetja jote do te kishte trajta jo tendencioze dhe jo provokative nese do ishte: Perse njerezit e Lindjes se Mesme po vriten me njeri-tjetrin?

Perse sot e kesaj dite Katoliket Irlandeze bombardojne dhe shperthejne Protestantet Angleze? Te Krishtere jane te tere!!!! Niveli i pyetjes sate ishte pak me i ulet se i kesaj qe une sapo parashtrova.

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga Cyclotomic
    Pse krishteret orthodhokse vriten me ato katolike ?
    Per politike! Filloi qe ne 1054 kur u nda Kisha ne ate Lindore e Perendimore. Qendra e Kishes Perendimore ( quajtur ndryshe Katolike) u be Roma ( Vatikani), ndersa e Kishes Lindore u be Konstandinopoja ( Stambolli i sotem) ku u vendos Patriarkana. Gjithe puna u be per pushtetin sepse ne ate Perandoria Romake ishte shtet fetar ( ku kleriket ishin njekohesisht dhe qeveritare. psh perandori ishte dhe perfaqesuesi suprem i perendise).

Kaq besoj se te mjafton!

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar mė parė nga Shiu
    Pse te krishteret i vrane gjithe ata te krishtere?

Le t'i nxjerre dikush statistikat e Inkuizicionit dhe Lufterave Boterore...

Pse te krishteret i kane vrare dhjetera milione te krishtere?!

P.S. Me fal Albo, ma ke bere BAN IP-ne, por ja qe kam nje liste me disa mijera free proxy servers ndaj mund te futem kur te dua, por duke lexuar vec berllog nga aleatet e tu kristiane as s'po kam vullnet te shkruaj me...
    C'lidhje ka krishterimi me Lufterat Boterore mer debil?

Sa per statistikat e Inkuizicionit ....jane 2500 te vrare ne 350 vjet....Kaq veta vriten nga terroristet islamike ne jave ne 2006!

myslymani vret myslymanin, te krisheret te tyret e te myslymaneve, amerikanet irakjenet, vjetnamezet, shqipetari shqpetarin....e gjithe kombesite e besimet te konbinuara ne te gjitha menyrat...jane bere.....si perfundim njeriu vret njerine!!!!
    ca bone?

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  2. Evropa dhe Islami: pėrvojat e pėrbashkėta dhe e ardhmja
    Nga Sabriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 03:45
  3. Evropa dhe Islami: pėrvojat e pėrbashkėta dhe e ardhmja
    Nga Florim07 nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 16:51
  4. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  5. Qëndrimet e Perëndimit ndaj Islamit dhe mulimanëve
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 15-02-2006, 17:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •