Une kam pasur probleme ne pune me 'shefat'. Disa here e kam ndryshuar punen vetem per kete shkak se me kane thene apo bere dicka.
Ju si i kemi marredheniet me pronaret ?
Une kam pasur probleme ne pune me 'shefat'. Disa here e kam ndryshuar punen vetem per kete shkak se me kane thene apo bere dicka.
Ju si i kemi marredheniet me pronaret ?
Keq fare!! Njesoj si ty apo ndoshta me keq akoma.Ne me te shumten e rasteve kam bere pune sezonale dhe rekordi i qendrimit ne te njejtin vend eshte 5 muaj!
Ezekiel 25-17.
well me bosin qe kam tani i kam shume te mira, eshte shume flexible, nese them qe smund te vi se kam per te shkuar diku me thot "ok ska problem" eshte shume i mire...ne punen e pare qe me perjashtuanpunoja per 4 femra, pikerisht vetem per nje, ajo me kishte qejf po bosia e bosit tim spara i pelqeja se di pse, shtriga e pa pare tha qe deshin te merrnin ne pune dike qe eshte e diplomuar nga universiteti...biles me tha qe do ishte e kenaqur nese shkruante per mua nje "leter rekomandimi", pff...i was all smily and told her thank you so much, inside i thought of scratching her face out
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 16-04-2006 mė 13:52
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Gjithmone te mira![]()
Shume mire!
Vetem nje gje sme pelqeu ke titulli , "padronet", asnje here se kam perdor, se me duket shume ofenduese si fjale!
Me mire te perdoret fjala "eperor" ose ku ta di un!![]()
bossin e takoj sh rralle se ai spara vjen atje.. lol... ndersa me menaxherin e kom yll fare... eshte rob zoti ene kemi shume muhabet... ngaqe nuk o shum i vjeter... afersisht 22 vjec ene sillet sh mire...Postuar mė parė nga Qerim
... shyqyr thuj se kur ke inat "bossin" ste jepet me shku ke ajo pune fare.
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
ahhh qe thoni ju tju jap nje rast konkret... kom 2 pyn edhe ke njera nga kto ku me pagujn me pak zakonisht pertoj te zgjohem ne mjess edhe nuk iki fare. ne fillim i merja i thoja jom smun tashi as qe me shko ne menje. u bo afersisht 2 jav qe skom ik lol edhe para 2 ditesh mu tek te ikja dhe as sme tha cerek llafeje ma boni ske qen mir? cka i thash lool edhe kaq. e kom shum nice ate jom habit edhe vet qe sme ka pushu lol
Hė, e kapėm lepurin nė lakra, rranė maskat poshtė. (Postuar mė parė nga __SwEeT_GirL__
)
Ti pra me bossin tėnd, bossin 22 vjeēar, sillesh mirė shumė. Edhe kjo na duhej tash. Edhe ai interesant qė po sillet mirė me ty, duke ditur faktin qė je pak lazdrane a? ()
Pėr veten time:
Asnjeherė nuk lejoj qė tė jetė ai qė do tė dirigjon punėn time. Kur kam pranuar punėn nė fillim, kam nėnshkruar kontratėn, dhe aty nuk thuhej asgjė se si duhet tė jenė marrėdhėniet punėdhėnės-punėmarrės, kėshtuqė s'ka ēka mė pėrzihet shumė.
My silence doesn't mean I am gone!
shi ca mendja tkeqe ke...Postuar mė parė nga Davius
![]()
ai eshte njeri serioz prandaj thash un... cnuk eshte e thene se ngaqe eshte i ri ene i shko mendja per noj gjo tjeter... lol... u ky :P
PS : long time no see.... mwazzzz :-)
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Une per vete jam rehat, kam per boss dhendrin. Nuk me thote dot gjysem fjale, se pastaj duhet ti japi llogari "shefit" ne shtepi.
interist
Krijoni Kontakt