Budallalliqet e adoleshences????????
Ka budallallik me te madh te lesh cdo gje ne Shqiperi edhe te nisesh ne Emigrim vetem me fjalet qe degjon qe eshte Mire?????????
Personalisht kete konsideroj Gabimin me te madh.
Budallalliqet e adoleshences????????
Ka budallallik me te madh te lesh cdo gje ne Shqiperi edhe te nisesh ne Emigrim vetem me fjalet qe degjon qe eshte Mire?????????
Personalisht kete konsideroj Gabimin me te madh.
pse re dreq ? ja ke perfunduar ne Orzinuovi ...ca do me shume nga jeta ti??? hahahahahahahahPostuar mė parė nga IL__SANTO
bej shaka ...kete e ke thene te drejte !
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Vazhdo,se une s'jam ketuPostuar mė parė nga 2043
![]()
Shiko se ketu po flasim per budallalleqet e adoleshences.
Se po filluam me te pjekurise ahaa lol, s`dime se ku perfundojme
budallalliku nr. 1- martesa
........................2- rrjedh nga e para
........................3-rrjedh nga e dyta
........................4
........................5
........................6-..............e keshtu me rradhe
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Kur isha femi e rrihja micen ( macen lol ) sa here qe e shihja derisa shurronte prej hallit...lol
...
Besoj se do te kete kaluar kjo traume.Kaq dru haje ti sa gjithe mllefin e shfryje tek macja e shkrete...Postuar mė parė nga AgainstAllOdds
? Me kujton ata kalamjte e lagjes time dikur qe po te shikonin mace ne rruge,o burra ta rrihnin ose ta vrisnin(o Zot sa qaja).Prandaj ne shqiperi kafshet jane te egra e s'te afrohen.
p.s.merri me shaka(por gjysma e se vertetes eshte brenda)
lolPostuar mė parė nga Ard
Ne fakt , kisha kshu si natyre sadiste ndaj kafsheve...bilanci deri tashi asht :
* Nji pale pantollona te shkyera nga qenjte ( para dy vjetesh kjo lol)
* Nji kafshim ne pulp te kembes nga nji qen tinzar shker'dhat lol
* 4 shenja rreth gojes ku qeni me kafshoi kur isha 3 vjec sepse e kisha kape per veshit duke e pyetur 'Cfare uji i ke dhane gomarit'...lol
* 1 Mace e shurruar shume here
* 1 Mace e lidhur ne thes dhe e hedhur ne nji pus te thate
* 2 qenj te vrare dhe nji i plagosur
Sic e sheh edhe vet , hakmarrja jeme justifikohet se kam hamseri me to qysh 3 vjec( pa pase nevoje me fut opsionin 'dhune ne familje' lol )
P.s mos qaj ket radhe se do me mallengjesh edhe mu ..![]()
...
Krijoni Kontakt