Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Wink Budalleqet e adoloshences

ktu mound te thoni budalleqet e adoloshences tuaj pak a shum

po fillloj un i pari un ne moshen 15 vjece padashje qellova nje shok me thik e hodha naajer kunda ati po i vajti ne thyb reth moshes 17 brenda ne stadium dogja shum gjera me ca shok ne greqi kjo
    ne moshen 18 nje jav brenda ne polici si cun imir qe isha

ne moshen 19 prap brenda po aty per tre dit avokati beri punene e ti por edhe 5000000dhrami ben punen e tyre

kjo eshte kshu lart e lart se ti bie tamam smbaroj ja te shikoj ju

cun me te mir sben me nena
    Partizoni

123456.... Maska e FsHaTaRi
    Anėtarėsuar
    20-07-2002
    Vendndodhja
    Hollywood Profesioni : SuperStar
    Postime
    483
    Une spara kam qen killer kur kam qen i vogel lol kam qen pak i prap po skam lojtuar naiher me thika e pistoleta Nesje
    Kur kam qen 17 vjece i ritur pran detit dhe shkembinjve plq shume te hidhesha me koke nga lartesit me te ndryshme dhe kam qen i tmershem jo per gje
    Qe te tregohesh me trimi nga te gjithe duhet te hidhesha nga kalaja te thyeja cdo rekord te shokve te mi ;K

viuuuuuuuu u hodha qe ketej me stil dallandyshe dhe me duk vetja sikur isha duke fluturuar . Tani kur kujtoj kete gje me ze frika dhe jam penduar rezikova pak jeten ,po ama dola kampion ne lagje
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    B

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    i shkreti nari..paska vuajtur per cik lartesira...

une per vete maximumi i budallikut qe kam bere...ka qene qe s'kam bere budallalliqe si te gjithe...me pak fjale...te dilja te shijoja jeten shaka kuptohet...se e kam shijuar me shume nga te gjithe
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    fshatari me kujtohet njehere ne vlor nga plazhi i vjeter ishte nje anije e vjeter brenda ne det edhe un ngaqe doja te beja figur i kaloja nga posht adoloshent smbushja tani them o zot sa **** kam qen
    mir ata prinder qe me duronin :P
    Partizoni

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Ehhhh njera nga budalliqet qe po beja, por qe me ndaloi nji person i famijes ,qe mos ta beja ishte qe qesh duke u hedhur nga kati i peste i pallatit sepse doja te imitoja Kapedanin, se sa kisha pare filmin dhe doja te fluturoja dhe un!

Kam bere shume budalliqe kur kam qene i vogel dhe mi kujtojne shpesh te afermit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Eh, budallalleqe kemi bere me oke. Linin mesimin sidomos te premteve kur vinte vera dhe ja mbathnim ne Durres te Disko "Kashta" ne plazh ( e mban mend njeri?)ose te "Meteori" aty ke rruga nga treni te qendra e Tiranes, LOL. Dhe pastaj vinim ne shtepi para se te vinin prinderit te skuqur spec ne turi ca nga te kercyerit, ca nga plazhi. Habitem se si ja dola shkolles tamam nganjehere
    Ignore List: Den Bossi

Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Wink

Citim Postuar mė parė nga Gio
    Eh, budallalleqe kemi bere me oke. Linin mesimin sidomos te premteve kur vinte vera dhe ja mbathnim ne Durres te Disko "Kashta" ne plazh ( e mban mend njeri?)ose te "Meteori" aty ke rruga nga treni te qendra e Tiranes, LOL. Dhe pastaj vinim ne shtepi para se te vinin prinderit te skuqur spec ne turi ca nga te kercyerit, ca nga plazhi. Habitem se si ja dola shkolles tamam nganjehere
    hahaha u funy :P

un vete 8 vjecaren e kam bere shqiperi te tjerat jasht

por ne shqiperi 1 muaj veja 1 muaj sveja :P shdo dit vlor plazh

mir qe kisha babin qe kaloja ne klas
    po kur vajta ne shkoll ne europ aty e mora vet
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Budallalleqe thoni ju.
    Mbani shenim:
    1......Jo , jo me mire s`po ja u them te gjitha se pastaj do filloni te keni mendim te mire per mua.
    Po ju them vetem kete;
    Ne klase te tete ngula nje thumb nga poshte kariges se zyshes, dhe imagjinoni se c`vajti pastaj .Kishim nje zyshe qe mezi ngrihej nga karigia.
    E shijoi thumbin goxha gjate.

Edhe nje tjeter se s`me rrihet :
    Kur isha ushtar, u zura me oficerin e rojes dhe nga inati lirova thumbat e xhamave te dritares se tij. Ishte nje nate me ere te forte dhe i gjori oficer , nuk e di ne ka fjetur dot 5 minuta apo jo , se xhami dridhej sikur e kishte zene korenti.
    Boll, boll nuk ju tregoj me.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Ard
    Anėtarėsuar
    09-05-2004
    Postime
    504
    Citim Postuar mė parė nga 2043
    Budallalleqe thoni ju.
    Mbani shenim:
    1......Jo , jo me mire s`po ja u them te gjitha se pastaj do filloni te keni mendim te mire per mua.
    Po ju them vetem kete;
    Ne klase te tete ngula nje thumb nga poshte kariges se zyshes, dhe imagjinoni se c`vajti pastaj .Kishim nje zyshe qe mezi ngrihej nga karigia.
    E shijoi thumbin goxha gjate.

Edhe nje tjeter se s`me rrihet :
    Kur isha ushtar, u zura me oficerin e rojes dhe nga inati lirova thumbat e xhamave te dritares se tij. Ishte nje nate me ere te forte dhe i gjori oficer , nuk e di ne ka fjetur dot 5 minuta apo jo , se xhami dridhej sikur e kishte zene korenti.
    Boll, boll nuk ju tregoj me.
    Paske qene "thumbo-maniak".....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Silk
    e mo e he, he na trego
    Mire do ju tregoj po me kusht qe te rini urte dhe te mos beni edhe ju sic kam bere une. Ne rreguuuuull.

Kur isha i vogel kishim ne shtepi nje gote kristali shume te forte (ruse me duket). Ajo nuk thyhej sido qe ta hidhje. edhe i them une kalamajve te pallatit se kisha bere magji te mos thyeshin me gotat. Bera dhe proven me goten time edhe cdo gje ne rregull.
    Moren te gjithe kalamajte gota nga shtepia , hipem ne taracen e pallatit dhe me te numuruar ; nje, dy, tre; vec c`te shihje ? U mbush rruga plot me xhama. Me ne fund mu thye edhe mua gota . Shoket me thane se ra permbys. Kam ngrene nje dru ate dite qe ta mbaj mend. Gjithe grate e pallatit kishin qef te me rrifnin.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •