A ja keni prere ndonjehere nje njeriu shkurt dhe pastaj ju ka mbetur pishman?
A jeni munduar ta gjeni prape dhe nese po, si doli?
A ja keni prere ndonjehere nje njeriu shkurt dhe pastaj ju ka mbetur pishman?
A jeni munduar ta gjeni prape dhe nese po, si doli?
Ignore List: Den Bossi
Po!Ja preva shkurt,mbas nja nje jave kur e pashe qe trimit s'po i bente syri CAP e qe ishte prekur ne sedren mashkullore(s'na ishte mesuar me refuzime,lol),vendosa qe te mos ja varja dhe une per nja dy jave te tjera.Kur e pau dhe ai qe s'po ma bente syri CAP as mua nga sedra femerore u duk serish...I duruari,i fituari...
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ty te paska dale mire. Atij timit ja preva shkurt se mu duk nje cike me i vjeter (jo edhe aq). Nuk u mundova ta kap me, tani me pikon syri se e shikoj ne TV gjithmone. Te betohem, Zoti ta fut me shpulle nganjehere......![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Pasiqe : 28-04-2006 mė 16:06
Ignore List: Den Bossi
Te terheq fakti qe eshte ne TV apo ...indiferenca e tije?Ne femrat vdesim per ca indiference ne shume rastePostuar mė parė nga Gio
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 28-04-2006 mė 16:14
Po ja preva shkurt '' bye '' dhe sjam bere pishmend fare
ouch! sa dhimbje ka kjo shprehjePostuar mė parė nga Gio
Blue sky...se po futem ne ujra te turbullta ketu, e di une...po cike si dashurickat e gjimnazit me ngjan ky shembulli yt![]()
Summertime baby!
Xhanem,s'ke nevoje te ma rikujtosh qe kam shpirtin e Peter Pan.Postuar mė parė nga Ihti
![]()
Ai "shembulli" i perkiste nje kohe mjaft "te re"Mgjth besoj se dhe tani ne te njejten forme do reagoja
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 28-04-2006 mė 16:29
Ti do te thush kur bohet keq, a te shkon menja ke ata-o per te cilet dikur s'te esht rrujt ............edhe ndodh . Kjo sa per te praktikuar pak gjuhen tiranase se po bej pashaportizimin se shpejte .
Postuar mė parė nga asnjona
FiKs Fare
Me bukur dhe sakt ska ku te shkoj me![]()
Feel the pump √
Shume gje ben ose thua dhe i bie pishman,po keto per njerezit jane dhe domosdo qe ndodhin.
Une e kam bere shpesh here psh dhe ndonjehere i kam rene pishman dhe ndonjehere jo.
Krijoni Kontakt