Pikerisht Ketu Eshte Problemi Pasi Qe Ekipet e Medhaja Si Real MadrideBarcelona Eleminohen e Ne Fakt Ato Ekipe e Meritojn Te Jene Ne FinalePostuar më parë nga Davius
Pikerisht Ketu Eshte Problemi Pasi Qe Ekipet e Medhaja Si Real MadrideBarcelona Eleminohen e Ne Fakt Ato Ekipe e Meritojn Te Jene Ne FinalePostuar më parë nga Davius
Eshte mire , tregon forcen e ekipit ne stadium mysafir esht emendimi im
Sui generis
Eliron ne futboll jo gjithmone fiton me i miri.Ne rezultatin e ndeshjes ndikon fati dhe arbitrin.Postuar më parë nga Eliron
Reali nuk pati fat por Milan ne gjysmefinalet e Champions leauge 2006 u skualifikua sepse arbtri gaboi.
Goli n3e fushen kundershtare duhet te qendroje sepse ai gol i pesuar ne fuhsen tende te motivon qe te luftohs me shume ne ndeshjen tjeter.
Ke Te Drejt Mirpo Eshte Veshtir Te Pajtohesh Me Nje Fakt Kaq Te Keq Kur Ekipi Yt I Preferuar Eleminohet Po E Marrim Shembull Ti E Preferon Realin Edhe Reali U Pa Se Si Luajti Dhe Ai Nuk Qe Fat Mirpo Demtim Se Nuk Eshte Fat Kur Ti Ke Shenuar 3 Gola E Ekipi Kundeshtar 2 Dhe Ti HumbPostuar më parë nga DORJANBITI
Eshte e veshtire ,gjithashtu me gabimet e arbitrave.
Por ja qe ai gaboi.Megjithate "Te gabosh eshte njerezore,te falesh eshte hyjnore"
Krijoni Kontakt