Close

Rezultati i Sondazhit: Goli i shënuar si mysafir?

Votues
32. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Duhet te hiqet, te konsiderohet vetem gol i thjeshte

12 37.50%
  • Eshte mire, tregon forcen e ekipit ne teren te huaj

18 56.25%
  • Nuk ka edhe aq rendesi

2 6.25%
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35
    ◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga Manci
    Cka mendoni per kete rregull, qe nuk mendoj se eshte shume e drejte.

Te shenosh nje gol ne San Siro, dhe mandej te mbrohesh 90 minuta ne Nou Camp, sic ishte rasti Barca-Milan, eshte mekat.

Une mendoj qe kjo rregull eshte shume e padrejte dhe duhet te hiqet, ose te jete njejte, dhe te merret si gol i pergjithshem, jo te futet ne ate se eshte shenuar ne teren te huaj ose ne vendin tend?

Cka mendoni per kete rregull, duhet te hiqet apo?
    Si o na u mbyll Barcelona ne mbrojte !
    E ke iden kur quhet qe ekipi mbyllet ne mbrojte ? Ekipi mbyllet ne mbrojtje at'her kur nuk del gjysma e mesit te fusesh se vet, po jo te thuash na u mbyll Barca. Kur mbyllet nje ekip nuk ben kater raste shenini per gol.

Ti me mir thuaj qe kualifikimi mos te varet tek golat.. Por me fitore veten
    Nese nje ekip humb ne fushen kundershtare 2-0 dhe ne fushen e vet fiton 1-0 te behet loja me kohe shtes. Se kshu i vete muhabeti

Ndesa per golin ne fushen kundershtare e kam bere mjaf mire. Nuk eshte e lehte te shenosh gol ne fushen kundershtare. Te shofesh te gjitha ekipet ne bote me shum kan shenuar ne fushen e tyre sesa jashte fushes.

Per mendimin tim eshte shum llogjik ky rregull.
    Ndryshuar për herë të fundit nga AIRON^BOY : 30-04-2006 më 04:52
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500

Te shenosh nje gol ne San Siro, dhe mandej te mbrohesh 90 minuta ne Nou Camp, sic ishte rasti Barca-Milan, eshte mekat.

Une mendoj qe kjo rregull eshte shume e padrejte dhe duhet te hiqet, ose te jete njejte, dhe te merret si gol i pergjithshem, jo te futet ne ate se eshte shenuar ne teren te huaj ose ne vendin tend?

O Manci po ti nuk eke per barcen por e ke dikund tjeter edin ti vet....
    Une mendoj se ska te bej fare nese Vilareali shenoj ne fushe te interit, pse edhe ata mos te shenojne ne Villareal?Them se ska te beje me i miri shenon kudo,...
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Edhe pse nai here te bon me nerva si rregull po kam mendimin qe eshte rregull i mire. Prandaj egziston dhe veshtirsia te luash ne nje fushe te huaj dhe te shenosh nuk eshte e lehte prandaj duhet te vlersohet goli ne transferte.

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443

Manci...Ne te gjithe e kuptuam se per cfare e ke muhabetin , por shembullin lidhur me golin e Barces nuk e ke kapur sakte...

Nje shembull me i qarte do ishte Inter - Villareal 2-1 e Villareal - Inter 1-0 ...Kualifikohet Villareal ....
    Ne kete rast une jam dakort te zbatohet ky rregull pa asnje problem....

Shembull tjeter ....champions Milan - Inter 0 - 0 e Inter - Milan 1-1 ... Shkoi ne finale Milan ....
    Ne kete rast nuk jam dakort me kete rregull ...Ose te behet nje dneshje e trete ose te shkojne tek penalltite ...Sic behet ne Ameriken e Jugut ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Eshte mire, tregon forcen e ekipit ne teren te huaj

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Unë mendoj se duhet të hiqet, është një rregull që humb magjinë futbollit. Është shumë palidhje, me një rezultat të barabartë, shembull 1:1, njëra ekip të kalon në raundin tjetër pse paska shënuar gol në fushën kundërshtare, e tjetra të eleminohet, kur logjikishti rezultati është baraz 1:1. Rregull që thyen çdo logjikë në futboll!
    My silence doesn't mean I am gone!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Po penalltite duhet te hiqen? Ne nje situate te barabarte midis dy skuadrave (duke marre parasysh golat ne fushen kundershtare) fati vendoset nga pika e bardhe. Sa objektiv eshte rezultati i dale prej penalltive. Po ti gjykojme te dyja, penalltite dhe golin ne fushen kundershtare cili rregull eshte me i drejte?
    Ezekiel 25-17.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar më parë nga Julius
    Sa objektiv eshte rezultati i dale prej penalltive.
    Më objektiv është se sa goli në fushë të huaj, sepse fundja duhet të shënosh gol më tepër për të kaluar më tej. Ndërsa kjo puna e golit në teren të huaj është jashta çdo logjike, vrret keq frymen sportive, kur fort mirë dijmë se në sport kalon më tutje ai që ka më shumë poena, ndërsa në këtë rast kalon ai që ka shënuar gol në fushë të huaj, sa absurde që është.

Paramendo, sikur Schumi të merr vendin e parë në Spanjë ku është Alonso (HOME), dhe në fund të përfundojnë me pikë të barabarta dhe Schumi të merr kampionatin se ka mundur Alonson në pistën e tij. LOL
    My silence doesn't mean I am gone!

SPHINX
    Anëtarësuar
    17-04-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    835

Mos Davius e ke prishur kete

Citim Postuar më parë nga Davius
    ...Paramendo, sikur Schumi të merr vendin e parë në Spanjë ku është Alonso (HOME), dhe në fund të përfundojnë me pikë të barabarta dhe Schumi të merr kampionatin se ka mundur Alonson në pistën e tij. LOL
    Pse ngaterron futbollin me F1???

Une cuditem me disa nga ju ketu. Perse do thoni ju? Sa kohe keni qe shikoni futboll dhe a keni luajtur ndonjehere futboll mendoj kur lexoj disa shkrime.

Kam dhe une nje ide per ta bere lojen me spektakolare. Te hiqen penalltite dhe loja te vazhdoje derisa nje ekip te beje gol. Si ju duket kjo ide?

Goli ne fushe kundershtare ka rendesi, sepse sic kane ardhur kohet ekipet e medhaja luajne nga 2 ndeshje ne jave per me shume se gjysmen e sezonit. Keta futbolliste qe luajne vertet qe kane kete pune po kur luan me shume ndeshje do kesh dhe me shume demtime. Po qe se mbi keto ndeshje qe luhen shton nje ndeshje te trete ose zgjat nje ndeshje me shume rriten lodhjen dhe mundesine e demtimit ne lojtaret. Shiko Romen nga demtimet katandisi qe ne nje pike te sezonit mos kishte asnje sulmues. Merrni Messin qe shume nga ju e simpatizojne; nuk eshte e lehte te luash gati 50 ndeshje ne sezon. Njehere ne 4 vjet ke boterorin; europianin e keshtu me rradhe. Te shenosh gol ne fushe te huaj nuk eshte e lehte, bile dhe te barazosh ne disa fusha eshte e veshtire keshtu qe ky rregull duhet te qendroje.

Do preferonit te behen ndeshjet e futbollit si ato te Hockey ne Amerike. Kur mbaron ndeshja po qe se eshte barazim kohe shtese dhe pastaj te gjuhen penallti. Ne cdo ndeshje te kete nje fitimtar dhe nje humbes. Bukuria dhe emocioni i futbollit aty eshte. Po kur te djeg atehere hapen tema te ketij tipi.

Kjo teme eshte e ngjashme me nje teme kur isha 16 vjet dhe diskutohej te behej porta me e madhe qe te beheshin me shume gola. Pastaj portiere duhet te ishin baskebolliste ose gallofa si Van der Saar ose Sebastiano Rossi. Nje nga ndryshimet ishte se ai propozim ishte neper gazeta kurse kjo teme eshte hapur per nderin e lenduar te nje ekipi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Isomer937 : 02-05-2006 më 10:34
    Liberty, if it means anything, is the right to tell people what they don't want to hear.
    WCC 2006 ITALY

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Pse i ngaterron ndeshjet e nje kampionati,me ato te kupave te Europes.
    Ketu flasim shqip,per ndeshet nderkombetare.
    Nuk eshte e drejte,ky mendimi im,qe dy ndeshje te dala barazim,me diference te ndryshme golash te kaloje nje ekip.
    Fatale eshte sidomos per dy ekipe te njejtit qytet,aq me tepewr kur ndajne te njejten fushe.
    Milan-Inter,vjet 1-1,0-0,e pra cila na ishte fusha kundeshtare per keto dy ekipe,ajo qe cakton shorti i UEFA.

Dhe sa per lodhjen e milionerve futbolliste qe te ardhka keq,u thuaj federatave te atyre vendeve te bejne nje kampionat me solid,me te prokopise me 14-16 ekipe e jo me 20 ku luajne ekipe rrobaqepsie.

Fitorja eshte fitore,ajo e tregon me te mirin.Kurre nuk munt te thuash se nje ekip eshte me i mire se tjetri kur kalon ne turin tjeter pas dy barazimesh.

Sa per penalltite,me thuaj nje tifoz futbolli,qe nuk jeton me emocionet e nje loje qe mbyllet nga pikat e 11 metershit.
    Jane klasike.

Totalisht kundra golit ne fushe kundeshtare.Futbolli pa kete lloj kushti do ishte me i hapur,nuk do rreshtohej nje ekip ne fush per te mos ngrene nje gol,apo te shenoj nje gol ne fushe kundeshtare dhe rikthin ne mbrotje te kalase se Krujes.
    Kupa Libertadores,eshte treguesi me i mire.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dardani apo Kosovë
    Nga Statovci në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:31
  2. Gjysma e Beogradit bënë tifo për Flamurtarin
    Nga Xhuxhumaku në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 18-07-2006, 10:26
  3. Sfida ekologjike dhe krimet në fushën e ambientit
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 19:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •