Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218

1 Maji, festa e punetoreve:

Sic e dime kjo dite eshte festa e punetoreve... Vetem se ditet e sotme 1 Maji shume gjera te kujton pervec festes...

Ne Shqiptaret pothuajse e kemi zhdukur nga lista e festave boterore (sic jane 7 dhe 8 Marsi etj.) per shkak te kujtimeve te shemtuara te barikadave te kazmave dhe lopatave perpera kryetarit te Partise. Ne vende si Afrika, Azia dhe Amerika Latine shume punetore nuk munden te pushojne as edhe kete dite qe iu kushtua atyre. Ne Europe dhe SHBA punetoret shikojne te drejtat e tyre te ngushtohen dita dites.

E pra 1 Maji sot vetem feste nuk te kujton. Dhe mbase per te qene me te sakte do duhej te thonim se 1 Maji asnjehere nuk na kujtonte feste!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    une kam qene i vogel dhe nuk kam arritur te i perjetoj 1 majin nen socializmin e enver hoxhes. fatmiresisht kam videio me sh. enver hoxha ne festat e 1 majit.

perlotem dhe nuk te mbushet kraharrori me fryme kur shikon komandantin enver ne tribune i cili me ciltersine e tij hyjnore perkulet me nderim ndaj artisteve dhe grupeve muzikore.

njerez, miq dhe dashamires te enver hoxhes, luftetare te diktatures se proletariatit, zoterinj dhe zhapike te imperializmit amerikane gezuar festen e 1 majit!

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    une kam qene i vogel dhe nuk kam arritur te i perjetoj 1 majin nen socializmin e enver hoxhes. fatmiresisht kam videio me sh. enver hoxha ne festat e 1 majit.

perlotem dhe nuk te mbushet kraharrori me fryme kur shikon komandantin enver ne tribune i cili me ciltersine e tij hyjnore perkulet me nderim ndaj artisteve dhe grupeve muzikore.

njerez, miq dhe dashamires te enver hoxhes, luftetare te diktatures se proletariatit, zoterinj dhe zhapike te imperializmit amerikan gezuar festen e 1 majit!

Tema tė Ngjashme

1. Alfred Uēi tregon
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2010, 08:55
  2. Dokumente Historike
    Nga biligoa nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 28-04-2009, 19:32
  3. 1 Maji - dita e punėtorėve!
    Nga Davius nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 18:31
  4. Arti i nxitjes sė punėtorėve
    Nga Davius nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2006, 20:13
  5. Access - Databazė pėr pagat e punėtorėve
    Nga zenusi nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-08-2006, 18:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •