Close
Faqja 8 prej 24 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 234
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BIBIU Lexo Postimin
    Ke te drejte,prandaj une kam vu ca pika ne fund , qe mos te zgjatet lista ndoshta teper.
    EDHE NJEHERE PO E PERSERIS SE KE PLOTESISHT TE DREJTE.
    RESPEKT.....

ne fakt ju shqipot e kosoves, jeni si tip machos. E shef biles ke vene dhe nenen para cunave ?

Gruaja as qe diskutohet, nuk thuhet. Burrat nuk thone gruan te paren ne fakt

po rendesi ka qe e ke kuptuar qe je gabim . Lol

te me rendisi burri mua te pikat e listes, ja thyj komp n'koke.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    dy djemte e mi binjak,me shume nga jeten time.mi falte Zoti qe mi dha.

Happy Maska e milanistja_el
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Mbi gjithçka prinderit, pastaj motren e vellain dhe dy "mafiozet" e mia (mbesat) per te cilat jap dhe piken e fundit te gjakut.
    Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anëtarësuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Në Pejë
    Postime
    1,005

Do ju tregoi një “turp”

E vërtetë që për prind, fëmijë, grua, vëlla e motër e kisha apë jetën, mirëpo në suaza të normales. Nëse të cekurit kanë pësuar me privim jete nga dikush me fajin e tyre, ndoshta isha turpëruar edhe ua kisha falë gjakun. Këtë pyetje e kam pasur pikërisht nga kolegët e fakultetit. Unë isha jashtë amfiteatrit kur edhe një kolegë imi me emrin Faik si unë ishte martuar dhe kishte fëmijë. Faikun e kishin lodhë duke e pyetur: “nëse kishte mu dënuar njëri nga fëmijët tua me vdekje në litar, ndërsa kishin me lejuar që Faiku të zëvendësoi fëmijën, a e kishte zëvendësuar? Faiku ka menduar dhe ka thënë: “jo valla nuk kisha muajt!” Në befasi u futa brenda, kur mu grumbulluan kolegët dhe në mënyrë të rrëmujshme me pyetën po të njëjtën pyetje. Unë fare pa u hamend ju thash: “ pa kurrfarë dyshimi dhe hezitim isha hedhë i pari në litar për fëmijën tim”. Mirëpo, “turpi” më i madh ishte kur unë para fëmijëve flijova jetën e fëmijëve dhe timen për ATDHE, mirëpo ngadhënjyem edhe pse në fundin e vitit 1998 me shpallen si të masakruar në një fshatë të Klinës.

Pa atdhe nuk ka fe!

i/e regjistruar Maska e salihaj
    Anëtarësuar
    21-10-2008
    Vendndodhja
    Në Pejë
    Postime
    1,005

Sprovë e vërtetë për dashuri ndaj fëmijëve

Viti 1997. Banorët e Pejës, e sidomos shitësit dhe zanatlinjtë, në ora 15 mbyllnin shitoret dhe dyqanet iknin nëpër shtëpia. Pas kësaj kohe kënd e zinin milicia e plaçkitnin në të holla apo në mall. Unë po sa mbylla shitoren. Isha me gruan dhe fëmijët e mi në banesë. Dëgjohen rrapëllimat e ecjes nëpër shkallë duke britë "ah si do i rrahim shqiptarët!" Ndërsa, unë jetoja në katin e pestë. Milicia serbe ja behu në derë. Folshin vetëm serbisht: “mirë dita”, unë: “mirëdita”. A jeton këtu Fatos Salihaj, thash: “po unë jam babai i tij, çfarë kërkoni nga Fatosi?” “Sille këtu Fatosin”, thirra Fatosin. Pa një pa dy thanë: “në ora 17 duhet të vish në tek ne në SPBM”. Unë i thash: “vetëm Fatosi!” Ata "vetëm Fatosi!" Unë: “Fatosi nuk ka shans me ardhur pa mua, se unë për Fatosin qes kokën në litar!” Ata: “ju shqiptarët të gjithë gënjeni, ashtu thuani, ehe sa e sa i kemi sjellë në SPBM, e baballarët e tyre iknin si lepujt!” Unë: "do bindeni se a gënjej apo jo!” Erdh koha, shkuam që të dy. Thirrën Fatosin, unë ju thash, Fatosi nuk e dinë gjuhen serbe andaj më duhet të jem prezent. Pranuan. Mirëpo, ndërkohë shkuan për tu konsultuar me eprorin e tyre dhe i njëjti ju thotë lëshojeni. Për të mos ngarkuar këtë temë, qëllimi kishte qenë që Fatosin ta marrin të premten, shtunën dhe dielën ta rrahin duke shkatërruar në tërësi. Por i njeti Fatos, qysh nga muaji shkurttëi vitit 1998, e deri në maj të vitit 1999 i ka sjellë armikut dëme të mëdha qysh nga Drenica e Koshare-Tropojë

... që gjithnjë falë ... Maska e BIBIU
    Anëtarësuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Periferi e Prishtines
    Postime
    388
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    ne fakt ju shqipot e kosoves, jeni si tip machos. E shef biles ke vene dhe nenen para cunave ?
    Nenen kam vene te paren sepse AJO na ka dhene jete , jemi pjese e saje , as per se afermi nuk mund tia shpaguajme ate cka ajo ka bere per ne (cka ajo ka bere per ne , ne kurre nuk mund te bejme per te ) , prandaj....
    Se paku une keshtu mendoj.
    Por edhe JU keni te drejte.
    Te gjithe kemi te drejte,apo jo ????
    Jeta jep dhe merr

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga no comment Lexo Postimin
    Ai qe dua bindeshem eshte Allahu xh.sh pastaj pejkamberi Muhamed s.a.w.s pastaj nenen time qe sakrifikon gjithcka per mua njejte si gjith nenat e tjera
    aj medet bre.

ke va hanger pejkamberi trut va hanger
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga BIBIU Lexo Postimin
    Nenen kam vene te paren sepse AJO na ka dhene jete , jemi pjese e saje , as per se afermi nuk mund tia shpaguajme ate cka ajo ka bere per ne (cka ajo ka bere per ne , ne kurre nuk mund te bejme per te ) , prandaj....
    Se paku une keshtu mendoj.
    Por edhe JU keni te drejte.
    Te gjithe kemi te drejte,apo jo ????
    BIBIU te jap te drejte ne kete qe ke thene, dhe edhe pse femrat e kane problem ta pranojne kete gje, kjo eshte e verteta. NENA eshte NENE! Megjithate ajo qe me ben pershtypje eshte se femrat ngaterrojne dashurine qe partneri i tyre ka ndaj nenes dhe ndaj tyre. Jane dashuri krejt te ndryshme, keshtu qe pse duhet te na bezdisi fakti qe ai thote se do te emen. Nqs ai i imi thote te dua ty me shume se ime me, vertet do mendoj se ai ka probleme, sepse ose ai eshte shume naiv ose genjeshtar.

Dikur ime me me ka thene se sa nuk ke femije nena duhet me shume, dhe mbasi ke femije, femijet zene vendin e pare dhe pastaj nena. Prandaj ca gjera jane te ndara na pelqen ne apo jo.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    ncncncnc...
    Shume mire e ka Bibiu. Asnje nuk vihet para femijeve dhe prinderve. Keta jane te pazevendesueshem. Kjo nuk do te thote se nuk duhet burri apo gruaja. Jane dashuri te ndryshme, qe nuk mund te krahasohen.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    BIBIU te jap te drejte ne kete qe ke thene, dhe edhe pse femrat e kane problem ta pranojne kete gje, kjo eshte e verteta. NENA eshte NENE! Megjithate ajo qe me ben pershtypje eshte se femrat ngaterrojne dashurine qe partneri i tyre ka ndaj nenes dhe ndaj tyre. Jane dashuri krejt te ndryshme, keshtu qe pse duhet te na bezdisi fakti qe ai thote se do te emen. Nqs ai i imi thote te dua ty me shume se ime me, vertet do mendoj se ai ka probleme, sepse ose ai eshte shume naiv ose genjeshtar.

Dikur ime me me ka thene se sa nuk ke femije nena duhet me shume, dhe mbasi ke femije, femijet zene vendin e pare dhe pastaj nena. Prandaj ca gjera jane te ndara na pelqen ne apo jo.
    ma mire prishet,...

u ka pas thne dikur
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 8 prej 24 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •