Me bej nje list te fjalve qe duan perkthim dhe un do jem me se e lumtur ti perkthej per ty..vetem per ty dhe per as nje tjeter.Firake na perkthe ndonje fjale ....?!!
Dhe Pinku eshte ylle e ,meriton te bej budalla çdo burre,si kjo fotografia e Pinkut kam qene une e vogel....
Ti shyqyr qe na e hoqe ate katundarin ,dhe nderrove fotografi ,se si thone andej nga Fieri ma shpallje sa here qe e shikoja ,me hapej barku....
Nuk besoj se eshte ai qe nuk rrin dot pa ty 24 ore??
Veten time dua me shume, e asnje tjeter. lol
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Kur themi se "flijoj jetën për ty", në këtë rast kemi harruar sa shumë e duam vetveten. Ndaj me këtë dua të them, për familjen time, flijohem!
Love has no limits
Me ju thene te drejten shokun me te mire te jetes e kam bubin tim Odin, me te cilin edhe kafshaten e gojes e ndaj, kur nuk ndjehem mire une e marr me vete dhe shkojme diku larg nga zhurmat, shkojme dikund ku ka qetesi absolute dhe une bisedoj me te sikur te bisedoja me ndonje njeri, keshtu une i shprehi te gjitha mendimet e mia me te dhe nganjehere ai sikur me kupton, me afrohet dhe ka deshire te me lepije ne faqe !
Familjen time ngaqe eshte e vetmja arsye qe "luftoj" ne kete bote![]()
mamin se e kam si shpirt.......
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Krijoni Kontakt