Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    I ♥ chickens... Maska e H5N1
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Vendndodhja
    NYC
    Postime
    5

Konfuz në ndjenja, çfarë të bëj?

pershendetje

po ju shkruaj duke dashur te marr mendimin tuaj ne lidhje me nje shqetesim timin qe vertete me eshte bere opsesion i keq

ne kohe te fundit jam teper konfuz ne ndjenja, nuk dij se cka dua dhe cka nuk dua, me rreh zemra per cdo femer qe kam per nje moment, ndersa ku dal me tjeter me duket se edhe per te me rreh zemra ne te njejten menyre

ju lutem me ndihmoni si ti evitoj keto probleme, dua te lidhem me nje goce per lidhje serioze por e kam teper te veshtire te vendosi, sepse ne nje moment mendoj se s'dua askend, ah po dola nje xhiro shikoj ndonje te re, me ndezet nje sinjal permbrenda duke me thene hidhu ne aksion se ajo eshte e verteta.

me ndihmoni
    me respekt: kledi

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    E pse te duhet patjeter te duash dike???

mbase eshte koha qe vetem te rrish edhe te shijosh jeten, ste ka ardh akoma ai momenti qe te duash dike me gjith shpirt.

Sipas mendimit tim plako, mos e vrit shum mendjen sepse kur te vije ai momenti qe do te duash dike me gjith shpirt, do e kuptosh vete qe ajo femer qe ke perballe syve eshte ajo qe ke pritur gjithmone... prandaj merre leht si kenga e bojken lakos edhe mos e vrit shum mendjen per kte pune, sepse akoma ste ka ardh ai çasti qe te duash dike..

me beso se kshu kam qene edhe une, derisa me doli dikush qe tani e dua akoma edhe sme hiqet nga mendja ter diten

I shkreti Mahmut Jihadi Maska e LONDON-TIRONC
    Anëtarësuar
    08-12-2002
    Postime
    279
    Citim Postuar më parë nga H5N1
    pershendetje

po ju shkruaj duke dashur te marr mendimin tuaj ne lidhje me nje shqetesim timin qe vertete me eshte bere opsesion i keq

ne kohe te fundit jam teper konfuz ne ndjenja, nuk dij se cka dua dhe cka nuk dua, me rreh zemra per cdo femer qe kam per nje moment, ndersa ku dal me tjeter me duket se edhe per te me rreh zemra ne te njejten menyre

ju lutem me ndihmoni si ti evitoj keto probleme, dua te lidhem me nje goce per lidhje serioze por e kam teper te veshtire te vendosi, sepse ne nje moment mendoj se s'dua askend, ah po dola nje xhiro shikoj ndonje te re, me ndezet nje sinjal permbrenda duke me thene hidhu ne aksion se ajo eshte e verteta.

me ndihmoni
    Plako,e thjeshte fare...Dehe na njonen e ne llullosje e siper,masi t'ja shtrengosh bukfiqen mire e mire pyete : - Would u give a french kiss to someone which squeezes u that way? Po e hongri e ta dha Frenchin,ask her for a Nosh,me qarin lu.Po hongre nei shpull ftyres,veja fajin ftyres tate.Futja vrapit e boj nei xhiro anej ka lulishtja mongoloideve se bo vaki del nei gjo.Ca t'them un ty ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga LONDON-TIRONC : 28-04-2006 më 19:37
    Kur ne niseshim per marrshim,zuzkat qanit me ngasherim.
    Ne Jarovesh ne po vemi,kush nuk beson borxh nuk ja kemi.

Proud to be Albanian Maska e sunshine
    Anëtarësuar
    09-03-2003
    Vendndodhja
    Me zemer ne Shqiperi
    Postime
    141
    pershendetje

me ndihmoni

ok, per mendimin tim cfare te ndodh ty eshte normale. Arsyeja pse te pelqejne shume femra dhe si je besnik nje femre ne ndjenja eshte sepse se ke gjetur ate njeri akoma te cilen e dashuron me te vertete, mendoj se keto jane vec simpati. Po te dashuroje nje njeri me te vertete atehere s'do kishe sy per femer tjeter.
    Shpresoj qe ta gjesh shpejt dike qe dashuron me te vertete

Pershendetje
    Don't settle for the one you can live with, wait for the one you can't live without!

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    Ti po shtyhesh shum nga mendja- qe duhet te gjeshe nje vajze serioze- edhe mendja me zemren jane ato qe jane konfuse. Mondoju te dalesh me nje vajze thjeshte qe e pelqen (hiqe nga mendja qe a eshte kjo vajze per lidhje serioze) pasi ne takimin e pare nuk mund te gjeshe se cfare hobi ka (ose dicka tjeter),athere leja kohes se do te jape pergjigje- ku edhe ndjenjat do jen gati edhe mesa te qarta.Thone i duruari i fituari- kshq avash avash do ta gjeshe dike.. me mire ne kohe te duar sesa te ngutur edhe nje jete te keqe.
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ne oret qe obsesioni skyrockets mendo femijet ne Afrike qe vdesin per buke. te shikosh si te kalon shqetesimi.. d(t)
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    puna eshte e thjeshte !!! ti nuk je konfuz ne ndjenja !!! ti thjesht ke fiksime fizike edhe hidhesh sa ke njera ke tjetra !!! kur te duash me tere mend nje femer nuk do kesh nevoje per tia hedhur syte nje tjetre ose shume te tjerave sic thua !!! te uroj gjithe te mirat edhe zoti iu bekofte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

pink Maska e Danubi_blu
    Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    mes jush
    Postime
    54
    pershendetje H5N1

Ne keto momente ndihem ashtu sikur edhe ju, konfuze ne ndjenja.Por kjo pas nje eksperience te keqe.Shpresoj te kaloj sa me shpejt.
    Te uroj fat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Danubi_blu : 29-04-2006 më 09:50
    pink

pink Maska e Danubi_blu
    Anëtarësuar
    06-04-2006
    Vendndodhja
    mes jush
    Postime
    54
    Citim Postuar më parë nga SaS
    puna eshte e thjeshte !!! ti nuk je konfuz ne ndjenja !!! ti thjesht ke fiksime fizike edhe hidhesh sa ke njera ke tjetra !!! kur te duash me tere mend nje femer nuk do kesh nevoje per tia hedhur syte nje tjetre ose shume te tjerave sic thua !!! te uroj gjithe te mirat edhe zoti iu bekofte !!!
    Me pelqen menyra se si shprehesh.Per me teper nuk injoron.Shpesh gjej veten ne pergjigjet e tua.
    Pergezime
    pink

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    pershendetje

me ndihmoni
    shko dhe bej nje vizite te psikiatri ,para se te jete vone..........

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ka mbarim ndjenja e dashurisë?
    Nga Erindi në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 13-03-2007, 08:02
  2. A eshte e konsumueshme ( hargjueshme) ndjenja
    Nga fisniku-student në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-02-2007, 08:47
  3. A ka kufi ndjenja ?
    Nga Shkelqesia_E_Tij në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 20-01-2007, 11:57
  4. Njerëz me nevoja neurotike, Interpretimi i ëndrrave dhe ndjenja e inferioritetit
    Nga J@mes në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 07-07-2004, 16:53
  5. Poezi e shkruar nga ndjenja te perjetuara
    Nga ergys18 në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 08-04-2003, 13:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •