nice edhe une jam me mendimin tendPostuar më parë nga Laura78
![]()
nice edhe une jam me mendimin tendPostuar më parë nga Laura78
![]()
#VamosArgentina
sa i ndjeshem qe je ore ti.po pse genjen njeher eee .ti i ben gjyq vetvetes ?????Postuar më parë nga shoku_tanku
![]()
ma shpjego pak ke quan gjyq vetveteje ti ,kur ti nuk e njeh vetveten se kush je ?
(po flas ne pergjithesi me kupto.po e di qe ty dte ngel qefi pranaj kapem me ty )
Era1,ke dhene pergjigjen me morale, dhe me normale per mendimin tim.
Me pak fjale me pelqeu arsyetimi qe perdor dhe hallall ta bofte Zoti.
Postuar më parë nga blerta04
hmmm nese em del ndonej ne pun bjonde qe o e sigurt do ma japi edhe se mer vesh njeripP
tani ti japesh japesh delen ujkut edhe mos ta haj ca thua aman
nese nje femer te del ajde ma ve juve sdo ja vini
por ndryshon nese ti je ai qe i thua atije sflaet
por nese do beja dicka te till do merja te dashuren ne telefon do i thosha ca te bej :P
Partizoni
Ore ai/ajo qe do te tradhetoje e ben s'ka te beje siguria nese e merr vesh partneri apo jo, se ne fund te fundit te gjithe jemi te afte te bejme one-night stand dhe partneri s'e merr vesh kurre.
Kshu qe per mua pak rendesi ka kjo "siguria qe s'e merr vesh partneri". Ai qe tradheton tradheton se do. Ai qe s'e ka ne karakterin e tij kete gje s'e ben dot dhe pike edhe sikur t'a dije qe partneri s'e merr vesh.
Dmth ti thua qe ne femrat jemi budallacka kur refuzojme meshkujt, se me hec me llogjiken qe je budalla/cke nese e refuzon s'mendoj se do kishte femer qe s'do kishte tradhetuar. Apo i keni ndryshe standartet per meshkujt e per femratPostuar më parë nga mario_kingu
![]()
Pastaj, tradhetia eshte tradheti, ja kerkova une atij apo m'a kerkoi ai mua, pak rendesi ka se resultati eshte i njejte. Ai qe s'do te tradhetoje di te thote jo dhe kaq.![]()
C,rendesi ka e mer vesh apo jo ,do jet gjithmon breje ndergjegje per kete tradheti ndaj tij, sdo e beja kurr,nese do shkoja me dike tjeter sdo qendroja me me ate,,,.Postuar më parë nga blerta04
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Ndergjegja ime nuk do te ishte e qete, ndersa sa per ti treguar partneres kjo do te varej, nga mardhenia ime me te
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Per mendmin tim tradhetaret e mjere jane ata qe e fusin veten ne biseda tradhetie jashte seksit te vete - tradhetare te beses por edhe tradhetise.
Nga halli,
derrit i thuhet dajo.
Ndjesë pastë nëna e shtrenjtë..
Sa shumë vëllezër paska patur!
Sigurisht qe nuk do e beja,sepse do me mungonte arsyeja.
Fakti qe partneri im do e merrte vesh apo jo,nuk ka lidhje fare me tradhetine.
Ndryshon kur dikush e ka tradhetine per pasion,po kjo eshte nje teme komplet me vete.
Nqs raporti im nuk do me plotesonte me,atehere nuk e di si do te pergjigjesha,por nuk e mendoj se do ishte zgjidhje tradhetia,megjtihate cdo gje varet nga rrethanat.
Krijoni Kontakt