Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 67
    Jeta eshte e cuditshme!!! Maska e *SaBiNa*
    Anëtarësuar
    24-11-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    82
    Jo s`do e beja nje gje te tille.
    Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!

Jam Pak a shume dakorde.

Citim Postuar më parë nga Julie
    Blerta une s'di c'te them per temen, por ama, di te them qe tradhtia nuk ka te beje me "A e merr vesh partneri" se sa ka te beje me " a e dua me partnerin ". Pra nuk eshte frika e partnerit qe te mban mos te tradhetosh por eshte respekti dhe dashuria qe ke per ate. Dmth e merr se merr vesh ai, ...s'ka rendesi por ka me shume rendesi fakti qe tradhetia u be(gje qe me mire mos te ndodhe)

Per pjesen e dyte te pyetjes...nqs ndodh a do t'ja tregoje vite me vone???

Mendoj se s'do fitoje asgje po t'ja tregoje vetem do te humbje. Nqs e ke mbajtur te fshehur per disa kohe atehere mbaje gjithe jeten, ose thjesht harroje dhe ti duke mos e menduar qe ka ndodhur, harroje si dicka qe s'ka ndodhur kurre. Kesaj i thone te genjesh veten e di, por nuk eshte ky i vetmi rast qe njeriu genjen veten.

Ky eshte mendimi im per momentin, por cdo gje eshte relative.
    Me TE dyja pergjigjet jam pak a shume dakorde.
    Pse po them pak a shume dakorde. Sepse, ne jete ndodhin shume gjera. Ndonje here duhet edhe per varacion. Per te kuptuar sa e done ti parteniri/en, duke bere seks me nje tjeter. Gjithe njerzit jan kurioz, edhe deshirojne te dijne me shume, edhe kur kuptojne qe asgje nuk eshte ndryshe nga ajo qe ka parteri/e do te kuptojne qe e duan.
    Pastaj kemi edhe martesa, qe ne funde dalin zhgenjime. Ku ne fillim ti mendoje se parteri/ja eshte njeriu i jetes, por me vone kuptone, qe nuk eshte ai qe u paraqiste, ne fillim, po eshte nje kopje e keqe e asajt. Por edhe per tu ndare s'ke mundesi, sepse ke krijuar nje familje, edhe do i shkatoje me shume dhimbje femijes. Por nese ndodhe kjo martese, ndonje here duhet edhe te shpeqendrohesh, edhe te provosh nje dicka ndryshe.....!
    Edhe ne funde kemi tradheti aksidentale. E theme kete sepse, per ne meshkujt, me na dale nje raste i mire, ku femera deshirone vete, te kaloje nje nate me ty, atehre duhet te jesh pak i mefshte, ose kaqol, qe te mos e pranoshe, te kaloshe nje nate me ate femer.
    Por gruas sime, s'do i tregoja asnjehere per kete gje, sepse ajo do me keqkuptonte edhe do te humbisja dashurine e saj.
    Mendimi ime

ThjeShtENjeMysAfiR Maska e fatijonuk
    Anëtarësuar
    16-03-2006
    Vendndodhja
    In the land of the unkown man
    Postime
    137
    Per veten time nuk mund t bej nje gje te tille sepse nje dite tjeter mund te me ndodhi e njejta gje.
    Gjithashtu neqoftese nuk jam i lumtur me te dashuren time mbasi jam munduar ta shpetoj ate marrdhenie, atehere eshte koha qe te dy te marrim rruge te ndryshme. Keshtu qe eshte e mira ta shijoj jeten time tashti qe jam i ri e beqar qe kur te martohem nuk do te kem deshire e te me shkoj ne mendje te kem nje marrdhenie tjeter...Shpresoj...lolololz

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    nuk eshte problemi " e merr apo nuk e merr vesh partneri"

problemi eshte, A DO KESHE SURRAT TE RRISHE ME TE DASHUREN NE RAST SE JA FUT PAS SHPINE..??

pfff un pervete sdo kisha surrat ti dilja perpara, sepse kur ajo te me thonte SE ME DO.. un do ndihesha si plehr

kshu qe sdo e boja i gjo te tille.... sepse te dashuren time do e zgjedh, nuk eshte se do e marr thjesht per numer.. do e marr sepse ajo do jet e vetmja femer qe do te shofin syte e mi...

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anëtarësuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Per mendimin tim tradhetia nuk ka lidhje me " a e merr vesh partneri apo jo".Per mua pak rendesi ka a e merr vesh apo jo , rendesi ka qellimi pse duhet te tradhetoj sepse nese e bej duhet te mendoj qe ka diçka ne raportin tim ekzistues qe nuk shkon,qe tek une ose tek partneri im mungon diçka dhe nese tradhetia lidhet me diçka me shume se sa deshira momentale atehere raportin ekzistues duhet ta bej ex.
    Deri tani une personalisht nuk jam tunduar nga tradhetia (qofte dhe 100 % e fshehur nga veshet dhe syte e partnerit) dhe mendoj qe nese do ndodhi ndonje dite (larg qofte ) nuk do kete nevoje ta mbaj te fshehte sepse do ta nderprese raportin qe do kem.Gjithsesi kjo nuk besoj te me ndodhi (me ndihmen e Zotit jo ).
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

Po te gjithe kur tradhetojne kemi parasysh qe te mos merr vesht, se po morri vesht nuk eshte ajo tradheti.
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Te them jo, genjej....po ne pergjithesi varet nga rrethanat...

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    hehhehehe o cuna sikur tju dali nje sexy girl kur jeni ne club edhe tju thot hi edhe ne fund ate nat te vini ne hotel sdo e benit ju ??????
    sa per ti treguar te dashures sdo e beja nese eshte e dashur kshu si gjith te tjerat '
    nese esnte ndonje qe do e dua e dua per jet atije sflas dot se ne club do vija me te kshu qe sdo me dilte koha
    Partizoni

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Askush nuk mund te flas me siguri per kete gje.."Te tradhetoje" apo "Mos te tradhetoje"

Ato jane thjeshte gjera momentale..P.Sh meshkujt bien menjiher viktim nqs nje femer behet provokuese,e si thoni ju::

"TE KESH TORTEN PERPARA DHE MOS TA FUSeSH PAK GISHTIN PER TA PROVUAR SE CA`SHIJE KA"
    Feel the pump √

Dash...me kembore Maska e Toro
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    CALIFORNIA
    Postime
    1,404
    Citim Postuar më parë nga blerta04
    Pra eshte 100% e sigurte qe partneri juaj sdo ta marri vesh kurrr qe ju e tradhtuat. Do e benit? Cfare do ndjenit? A do te jeni te sinqerte me parterin edhe ti tregoni vite me vone ?

Tregohuni te sinqert
    Jo! Nuk do ta tradhetoja... E merr s'e merr vesh kjo s'ka rendesi....Kur nuk e tradheton tregon ne rradhe te pare respekt per veten, pastaj per partnerin.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •