Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 67 prej 67
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    sa i ndjeshem qe je ore ti.po pse genjen njeher eee .ti i ben gjyq vetvetes ?????

ma shpjego pak ke quan gjyq vetveteje ti ,kur ti nuk e njeh vetveten se kush je ?
    (po flas ne pergjithesi me kupto. po e di qe ty dte ngel qefi pranaj kapem me ty )
    Po po flas ne pergjithesi moj piperke,se po te gjykoja kaq ashper
    veten time,nuk do isha ky njeri i pandreqshem qe jam...

shumë romantike...... Maska e fjollita
    Anëtarësuar
    12-09-2006
    Vendndodhja
    diku në zemren tënde.....(pejë)
    Postime
    91
    sdo e beja kurrrrrrrr........................................ .........po me mire te themi "never say never"..po nese do e beja do ti tregoja partnerit, se nuk do mund te vazhdoja lidhjen e lumtur,,,do ti tregoja edhe pas 2-3 a me shume vitesh por sa ma heret aq ma mire
    ChMM Addiction

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Ne realitet, (kryesisht) nuk do ndieja nevoje!

Kjo per dikend mund te duket e cuditshme, megjithate per mua, qe mendoj se kam arritur nje pjekuri ta caktuar shpirterore, me duket disafish me e cuditshme nevoja e cilesdo pale per te trathtuar, alias deshmuar seksin e vet.

Realisht në njerezit qe e bejne kete gje shpesh, e sidomos per ata qe e bejne me cdo kusht, kam dyshim te bazuar psikologjik se jane homoseksual latente.

Atij qe nuk i mjafton nje person me te cilin ka hyre ne lidhje emotive per te deshmuar seksualitetin e vet, as edhe (1 000) njemije tjere/a nuk do t'i mjaftojne...,
    kuptohet, edhe ai person qe sepaku nje here ne jete, nuk e lakmon kete, nuk mund quhet gjithaq normal, -tjeter qeshtje eshte nese e bene me te vertete apo jo.

Pershendetje

P E A C E
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Doktoreshe Maska e Grindavecja-nr1
    Anëtarësuar
    27-08-2006
    Vendndodhja
    jetoj ne Kine punoj ne Irak kohen e lire e kaloj ne Alaske
    Postime
    94
    Citim Postuar më parë nga fatijonuk
    Per veten time nuk mund t bej nje gje te tille sepse nje dite tjeter mund te me ndodhi e njejta gje.
    Gjithashtu neqoftese nuk jam i lumtur me te dashuren time mbasi jam munduar ta shpetoj ate marrdhenie, atehere eshte koha qe te dy te marrim rruge te ndryshme. Keshtu qe eshte e mira ta shijoj jeten time tashti qe jam i ri e beqar qe kur te martohem nuk do te kem deshire e te me shkoj ne mendje te kem nje marrdhenie tjeter...Shpresoj...lolololz

Hallall kete mendim kam dhe un.

Nese dikush do te arrije deri ne ate pike qe te mendoje te tradhetoje partnerin atehere eshte me mire te ndahesh sepse qe tja besh pas shpine dicka te tille do te ishte shume poshteruese per te. Kurre sdo e beja, Kurre me mire te ndahem prej tij sesa tja punoj pas kraheve. Per mendimin tim tradhetia eshte akti me i poshter qe nje njeri mund te kryeje sepse jo vetem shperdoron besimin e nje njeriu qe te do me shpirt, por i ul cdo vlere qe njeriu mund te kete.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Grindavecja-nr1 : 26-10-2006 më 20:52
    Im not just Perfect, Im Albanian too!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga blerta04
    Pra eshte 100% e sigurte qe partneri juaj sdo ta marri vesh kurrr qe ju e tradhtuat. Do e benit? Cfare do ndjenit? A do te jeni te sinqerte me parterin edhe ti tregoni vite me vone ?

Tregohuni te sinqert
    sja lejoj vetes tradhetin .dhe besoj se ska per te me ndodhur .
    por sa i perket sinqeritetit ndaj nje njeriu qee quan vertet te afert mund ti tregoja gjiyhcka,dhe nuk do ndjeja asnje lloj dyshimi .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    ncuq ncuq ncuq ncuq smundesha ta bej kete gje per personin
    e zemres time per shpirtin tim..

Sa e bukur dashuria
    sa e keqe xhelozia
    sa e embel simpatia
    Sa e keqe qenka tradhetia..........
    #VamosArgentina

N3ra5htarja Maska e rina_
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Vendndodhja
    Diku....
    Postime
    450
    Sdo te kisha tradhtuar kurr,edhe po te me kishin tradhtuar...
    nuk do te thot se do jetoja perseri me at person...

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •