Po po flas ne pergjithesi moj piperke,se po te gjykoja kaq ashperPostuar më parë nga alnosa
veten time,nuk do isha ky njeri i pandreqshem qe jam...![]()
Po po flas ne pergjithesi moj piperke,se po te gjykoja kaq ashperPostuar më parë nga alnosa
veten time,nuk do isha ky njeri i pandreqshem qe jam...![]()
sdo e beja kurrrrrrrr........................................ .........po me mire te themi "never say never"..po nese do e beja do ti tregoja partnerit, se nuk do mund te vazhdoja lidhjen e lumtur,,,do ti tregoja edhe pas 2-3 a me shume vitesh por sa ma heret aq ma mire
ChMM Addiction
Ne realitet, (kryesisht) nuk do ndieja nevoje!
Kjo per dikend mund te duket e cuditshme, megjithate per mua, qe mendoj se kam arritur nje pjekuri ta caktuar shpirterore, me duket disafish me e cuditshme nevoja e cilesdo pale per te trathtuar, alias deshmuar seksin e vet.
Realisht në njerezit qe e bejne kete gje shpesh, e sidomos per ata qe e bejne me cdo kusht, kam dyshim te bazuar psikologjik se jane homoseksual latente.
Atij qe nuk i mjafton nje person me te cilin ka hyre ne lidhje emotive per te deshmuar seksualitetin e vet, as edhe (1 000) njemije tjere/a nuk do t'i mjaftojne...,
kuptohet, edhe ai person qe sepaku nje here ne jete, nuk e lakmon kete, nuk mund quhet gjithaq normal, -tjeter qeshtje eshte nese e bene me te vertete apo jo.
Pershendetje
P E A C E
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar më parë nga fatijonuk
Hallall kete mendim kam dhe un.
Nese dikush do te arrije deri ne ate pike qe te mendoje te tradhetoje partnerin atehere eshte me mire te ndahesh sepse qe tja besh pas shpine dicka te tille do te ishte shume poshteruese per te. Kurre sdo e beja, Kurre me mire te ndahem prej tij sesa tja punoj pas kraheve. Per mendimin tim tradhetia eshte akti me i poshter qe nje njeri mund te kryeje sepse jo vetem shperdoron besimin e nje njeriu qe te do me shpirt, por i ul cdo vlere qe njeriu mund te kete.
Ndryshuar për herë të fundit nga Grindavecja-nr1 : 26-10-2006 më 20:52
Im not just Perfect, Im Albanian too!!
sja lejoj vetes tradhetin .dhe besoj se ska per te me ndodhur .Postuar më parë nga blerta04
por sa i perket sinqeritetit ndaj nje njeriu qee quan vertet te afert mund ti tregoja gjiyhcka,dhe nuk do ndjeja asnje lloj dyshimi .![]()
ncuq ncuq ncuq ncuq smundesha ta bej kete gje per personin
e zemres time per shpirtin tim..
Sa e bukur dashuria
sa e keqe xhelozia
sa e embel simpatia
Sa e keqe qenka tradhetia..........
#VamosArgentina
Sdo te kisha tradhtuar kurr,edhe po te me kishin tradhtuar...
nuk do te thot se do jetoja perseri me at person...
Krijoni Kontakt