Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 67
    ................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga blerta04
    Pra eshte 100% e sigurte qe partneri juaj sdo ta marri vesh kurrr qe ju e tradhtuat. Do e benit? Cfare do ndjenit? A do te jeni te sinqerte me parterin edhe ti tregoni vite me vone ?

Tregohuni te sinqert
    Akoma rrohet me "do ta marrë vesh ai/ajo" apo jo??
    Lehtësohet tradhëtia nëse nuk e merr vesh tjetri??
    Ç'janë këto xhavhire "shtypi" që thoni o njerëz??
    Ku qëndron ndryshimi në e merr vesh apo jo??
    Ndryshon ngjyra apo shija??!!

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

Arrow ...

Citim Postuar më parë nga blerta04
    Pra eshte 100% e sigurte qe partneri juaj sdo ta marri vesh kurrr qe ju e tradhtuat. Do e benit? Cfare do ndjenit? A do te jeni te sinqerte me parterin edhe ti tregoni vite me vone ?

Tregohuni te sinqert

Si fillim nuk do ta quaja te denje lidhjen nqs eshte e ndertuar ne baze ku mundohet te evitohet sinqeriteti reciprok ! Te tradhetosh dike nuk eshte aq e thjeshte sa te thuash : Ishalla nuk e merr vesh partneri ! Te tradhetosh dike qe ti ke marre persiper te kesh nje lidhje eshte shum me shume se kaq. Si fillim ke tradhetuar veten dhe me pas partnerin. Ke tradhetuar ndjenjat qe ushqen per partnerin tend duke u " perplasur " dhe duke hedhur posht gjith ate qe je munduar te ndertosh deri ne ate pike qe ke arritur me partnerin tend . Nuk eshte ceshtja se partneri do ta marre vesh ose jo.( po flas per nje lidhje serioze dhe qe ka gjate qe eshte filluar dhe qe ka ndjenje te zjarrte brenda ... jo thjesht nje lidhje e "rastit" ).
    Per nje njeri qe une e dua... nuk ma do menia se do e beja nje gje te tille...! Sepse te gjitha fantazite e mija ( dhe kur them te mija kam parasysh te gjithe te dashuruarit ) lidhen vetem me ate person ! Nuk mund te kem ndjenja te njejta per nje person.
    Cdokush ka momente debolizmi... por kur behet llaf per dicka serioze qe eshte filluar me nje person krejtesisht tjeter... si te thuash "vjen mendja ne vend" edhe cdokush di te permbahet.
    A do te jeni te sinqerte me parterin edhe ti tregoni vite me vone ?
    E ku qendron sinqeriteti ktu? Pasi ti vite e vite me pare e ke tradhetuar?? Sinqeriteti evidentohet ne momentin kur e ben. Jo pas shume kohesh. Kjo e fundit te dobeson lidhjen ne te njejten shkalle sic do ishte sikur ti thoje 2 ore pasi e ke tradhetuar. Shkurt nuk ka vlere te thuhet pas shume kohesh.
    Cfare do ndjenit?
    Do ndihesha shume i piset...aq sa mund te mos te shifja dot partnerin ne sy...aq sa do me dukej vetja se ajo ( ne rastin konkret) nuk meriton nje si une. Nuk do te isha i denje me per te ne momentin qe do e tradhetoja.

PeaCe & LoVe...

▒[JuL]▒ Maska e Macho
    Anëtarësuar
    05-01-2003
    Vendndodhja
    Me Shpirt ne TIRANE
    Postime
    322
    Nqs paska vajtur puna deri sa te influencoje ne vendim "Dalja e se vertetes", atehere jepini fund lidhjes tuaj. Njeriu derisa arrin ne kete pike, zere se ka tradhetuar. Jane mposhtur shume ndjenja e shume koncepte sa qe eshte e kote te terhiqesh. Eshte shume e ulet te shtangesh tundimin duke pasur frike kallzimin. Njerez qe kane frike nga jeta yaaak

Edhe ju engjelloret qe sdo e benit kurre, mos genjeni veten ne rradhe te pare e pastaj ne.

Une per momentin sdo ta beja, por njeriu nuk mund te jete i sigurt per gjithcka. Zemra pulson me ulje e ngritje, kshu qe si dihet..
    ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Macho ... po flasim per idealen ( maybe nuk existon ) i dont know.
    Por per mua ato qe kam shkruar jane dhe do te jene !
    Kam shkruar dhe qe njeriu ndodhet shpesh here ne momente ne debolizmi por ai qe ndihet i dashuruar me plot goje duhet te frenohet ne momente te caktuara ...

Ps. Macho ka ene te paftyre si puna jote mer :P nuk perjashtohen ene extremet e ulet te dashurise ! :Ppppppp LooooooooL ( j/k )

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Pershedetje ne kete tem dua te pergjigjem shkurt
    leht eshte te genjesh partnerit shume veshtir veten,une per vete nuk do isha ndier mire pas asaj qe kisha be sepse do me kishte mbetur gjithmon ne koke,shqip partnerin eshte leht me genjy veten nuk mundesh,dhe une e dua veten e nuk e genjej
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

Kosovë e Shqiperi nje Maska e aska_peja
    Anëtarësuar
    30-01-2006
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    362
    nuk e di se kush je ti, ama me ka pelqy shum mendimi jut, edhe te perkrahi shum, ashtu esht bravo, kur i thuash vetes mashkull, duhet ti thuash me nder, dhe karakter

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    vetem nqs do te doja dike tjeter shum !
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Nuk ndryshon shume fakti qe merret apo s merret vesh
    eshte me e veshtire qe ti ta mbash te mbyllur kete fakt brenda mureve te
    ndergjegjes,nese e ke nje te tille...
    Veprimi eshte i denueshem, meret apo s meret vesh, por gjithmone e verteta del
    dhe atehere eshte me e veshtire per ne,per te mos thene e pamundur
    qe te gjejme shpetim...per te mos folur pastaj per gjygjin e vetvetes
    i cili eshte me i ashperi nga te gjithe...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    si ta marr vesht si mos ta marr vesht une nuk e tradhtoj dhe pike

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anëtarësuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    JO.

sepse ne rradhe te pare do te ishte tradheti ndaj vetes.
    Lumturia eshte e para e te mirave qe duhet fituar,emri i mire eshte ne rradhe te dyte.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •