Nuk mendoj se do ta beja kurre. Si mund ta shohesh partnerin tend pas nje gjeje te tille dhe mos te kujtosh c'ke bere.
Nuk mendoj se do ta beja kurre. Si mund ta shohesh partnerin tend pas nje gjeje te tille dhe mos te kujtosh c'ke bere.
Shum dakortPostuar më parë nga Toro
![]()
How can she fall, if there is no one there to catch her
Te Gjithe Pa Perjashtim Tundohemi Si Meshkujt Ashtu Edhe Femrat. Ne Mundohemi Te Jemi Te Fort Dhe Te Mos Tradhetojme Partnerin Tone. Mund Te Them Se Meshkujt Jane Me Te Dobet Se Femrat Ne Kete Rast Dhe Se Mund Ta Benin Kete Tradheti. Vajzat Jane Me Te Vendosura Dhe Te Forta Por Jo Te Gjitha.
Une Nuk Do Ta Tradhetoja Per Asgje Ne Kete Bote.
.................................................. ........................................
Te Gjithe Pa Perjashtim Tundohemi Si Meshkujt Ashtu Edhe Femrat. Ne Mundohemi Te Jemi Te Fort Dhe Te Mos Tradhetojme Partnerin Tone. Mund Te Them Se Meshkujt Jane Me Te Dobet Tundohen Me Shpejt Se Femrat Dhe Se Mund Ta Benin Kete Tradheti. Vajzat Jane Me Te Vendosura Dhe Te Forta Por Jo Te Gjitha.
Une Nuk Do Ta Tradhetoja Per Asgje Ne Kete Bote.
.................................................. ........................................
Postuar më parë nga *SaBiNa*
bashkohem me sabinen per disa arsye !!! pike se pari kur lidhem me nje vajze e quaj kete lidhje si dedikim qe i bej asaj keshtu qe nuk mund ta thyej kete dedikim !!! e dyta !!! nese jam i lidhur me nje vajze do te thote qe ndihem mire me ate edhe kshu qe nuk mund ta tradhetoj !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Postuar më parë nga blerta04
Kurre nuk do e beja, nqs do e beja kete do i ulja vlerat vetes si dhe personit qe doja me shpirt.
?
A lejohen 'tradhetaret' me shkru tek kjo teme apo moderatorja do vetem moralista te palodhur..?lol
Meqe ra fjala tek tema...oh yeah
p.s Shoqja MOD , mos ma fshij ma postimin se kam me te uru tek 'pershendetje me kenge'![]()
...
O daj,Postuar më parë nga AgainstAllOdds
sa qejf qe kane ca Mod per me fshi...lol
Per temen,
ato qe thone kshu jo larg qofte, etj ,etj,....
qindin i lujn, me raste...dhe vene, vene.
si thone anej nga F-Kruja...![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Postuar më parë nga blerta04
jo jo jo
blerta nuk tradhetoj kurre ate qe ka besim te une edhe sikur te me falin te gjithe universin
Njeriu nuk do tradhetonte partnerin por veten.Tradhetia ndaj nje njeriu tjeter s'le gjurme,tradhetia ndaj vetes po...dua te jem ne paqe me veten.
Sikur te me shkonte mendja ta tradhetoja do i thoja"me ka vajtur mendja per dike tjeter,bejme dicka ne te dy?Marrim ca kohe off sa te heq une mendjen nga ajo gje".Keshtu te pakten i rri besnik dhe vetes dhe partnerit.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Krijoni Kontakt