Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 67
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-03-2006
    Postime
    9

Exclamation Do të tradhëtonit nq se ...?

Pra eshte 100% e sigurte qe partneri juaj sdo ta marri vesh kurrr qe ju e tradhtuat. Do e benit? Cfare do ndjenit? A do te jeni te sinqerte me parterin edhe ti tregoni vite me vone ?

Tregohuni te sinqert
    Lumturia ecen drejt atyre qe dine te qeshin...

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Per mendimin tim...sdo e beja kurre

E para sepse do ndihesha fajtore ne vetvete....Sdo gjeja prehje nen mendimet..

Dhe ne fund...sdo me ngelej tjeter vec tia tregoja..
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Blerta une s'di c'te them per temen, por ama, di te them qe tradhtia nuk ka te beje me "A e merr vesh partneri" se sa ka te beje me " a e dua me partnerin ". Pra nuk eshte frika e partnerit qe te mban mos te tradhetosh por eshte respekti dhe dashuria qe ke per ate. Dmth e merr se merr vesh ai, ...s'ka rendesi por ka me shume rendesi fakti qe tradhetia u be(gje qe me mire mos te ndodhe)

Per pjesen e dyte te pyetjes...nqs ndodh a do t'ja tregoje vite me vone???

Mendoj se s'do fitoje asgje po t'ja tregoje vetem do te humbje. Nqs e ke mbajtur te fshehur per disa kohe atehere mbaje gjithe jeten, ose thjesht harroje dhe ti duke mos e menduar qe ka ndodhur, harroje si dicka qe s'ka ndodhur kurre. Kesaj i thone te genjesh veten e di, por nuk eshte ky i vetmi rast qe njeriu genjen veten.

Ky eshte mendimi im per momentin, por cdo gje eshte relative.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Nderi eshte dicka qe s`duket.E kane ata te cilet nuk e kane, dhe u mungon atyre qe e kane...............................GETE
    Per veten time s`do e kisha problem . Nese me bie ne koke per ndonje dhe rasti sjell kushtet qe ofron ti, do e beja pa asnje medyshje. Ndryshe do me dukej vetja KAQOL
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-03-2006
    Postime
    9

Julie

kjo nuk ka ndodhur ASNJEHERE me mua por, dikujt i ka ndodhur, une vetem doja ta paraqisja si teme , se ka shume njerez qe e bejne kete !!!
    Lumturia ecen drejt atyre qe dine te qeshin...

i/e regjistruar Maska e çuço
    Anëtarësuar
    14-04-2006
    Vendndodhja
    Piter Panin e kam ne pallat
    Postime
    32
    jo une sdo ta beja kurre pa e marre vesh shoqja ime sepse kemi rene dakort qe kur ta tradhtoj duhet ti them njehere asaj pastaj ta bej
    S.O.S!!!!uomo in mareeeeeeeeeeeeeee......................

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    pa dyshim se poooooo dhe mbi varr do i tregoja

Freedom Maska e Bianconero
    Anëtarësuar
    07-11-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    263
    Citim Postuar më parë nga blerta04
    Pra eshte 100% e sigurte qe partneri juaj sdo ta marri vesh kurrr qe ju e tradhtuat. Do e benit? Cfare do ndjenit? A do te jeni te sinqerte me parterin edhe ti tregoni vite me vone ?

Tregohuni te sinqert
    Kurre nuk eshte 100% e sigurte, te tradheton vetja, enderra, te tradheton surrati e zemra dhe thashethemet qe ne shqipot i kemi goxha ne qejf etj etj. Sidoqofte tradhtari qe tradheton partneren (behet fjale per lidhje serioze, fejese, martese), eshte nje nder qenjet me te ulta per mendimin tim, dhe une edhe pse skam qene shume korrekt me keto lidhjet sot per neser, me pare e kepusja (''kete'' dhe jeten) dhe nuk e tradhetoja ate qe kam zgjedhur te me puthe ne balle castin e fundit qe do jem mbi toke.

Tradheti jane dhe pyetjet e tua, pa e prekur fare ose pa i folur kurre!
    Mekat qe talenti nuk eshte semundje ngjitese, sepse kesisoj nuk do te kishim kaq shume budallenj neper kembe.

Frederik Rreshpja

Larg familjes Maska e lumturi
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    111
    Mendoj se jane gjera te tjera qe i shtyjne njerezit te tradhetojne, nese partneri e di apo jo eshte dicka qe mendohesh me vone.
    Mendoj ka te beje se sa e do ti partnerin dhe cfare do te fitosh po te tradhetosh.
    Pergjigje per pyetjen eshte JO
    First try to understand, than try to be understood.

Citim Postuar më parë nga blerta04
    kjo nuk ka ndodhur ASNJEHERE me mua por, dikujt i ka ndodhur, une vetem doja ta paraqisja si teme , se ka shume njerez qe e bejne kete !!!
    Me fal qe tu drejtova ty direkt ne mendimin qe dhashe por e kisha pa te keq.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •