Pershendetje
A mund te na jepni nje link nga ku mund te marrim programin Kaiowass se po e kerkoj per nuk po e gjej dot ?
Pershendetje
A mund te na jepni nje link nga ku mund te marrim programin Kaiowass se po e kerkoj per nuk po e gjej dot ?
Koha eshte jeta!
Koha eshte si shpata po se preve te pret ajo ty.
Ditet jane si shigjeta kurse njerzit jane shenjestrat e tyre!
Dora qe nuk shkruan eshte kembe!
pershendetje te gjitheve.
jam i interesuar per nje program salle interneti.njof shume programe po do doja ndonje sugjerim nga ata antar qe marrin vesh nga kjo pune.dua qe te jet i kontrollueshem qe mos te ket mundesi abuzimi nga puntoret.kusha ka mundesi i lutem te me sugjeroj dicka.
EasyCafe nga Tinasoft eshte softueri me i mire qe mund te ekzistoj per kete veprimtari. Kete e them edhe nga pervoja ime, edhe nga ajo qe kam lexuar rrethe ketyre Internet Cafe Management Software.
My silence doesn't mean I am gone!
Ka disa te tille.
Easy Cafe: te cilin e ka permendur me larte Davius.
Nese personi qe do te punoje tek kompjuteri i cili ka serverin, merr vesh nga Microsoft Access mund te beje modifikime ne databasen ku ruhen te dhenat e xhiros ditore.
Jeta ime, mban emrin e saj..
faleminderit te dyve.nese keni mundesi mund te me jepni ndonje link ku mund ta shkarkoj dhe cfar versioni eshte me i miri.se trial ka gjithkund po eshte e veshtire te gjesh serialet.
Sot per sot, Cafesuite eshte programi me i mire qe kam hasur ndonjehere. Ndaj te keshilloj vetem ate. Easycafe eshte shume i ngarkuar, te prish pamjen e kompjuterit me ate sidebar e sme duket shume i kontrollueshem sa mund te jete Cafesuite
xemlo puna eshte jo te bukuria.une dua nje program te jet efikas.qe puntori te mos kete mundsi abuzimi.dhe ky a ka opsion per kontrollin e nr te printimeve qe jane bere,te oreve qe ka punuar serveri,sepse sallen dua ta bej non stop 24 ore.dhe e ke parasysh shqiptari ka pak qejf te abuzoj.se kam par dhe te nje shoku im qe ka salle dhe ka ndodh shume here qe serveri ska llogarit oret e disa pc qe sapo mbylleshin.
EasyCafe eshte nje nga keto programe qe ne menyren se si i llogarit leket ne fund le per te deshiruar. Une nuk do ta keshilloja.Postuar mė parė nga Olsir
"Me??? I always tell the truth, even when I lie..."
po tina soft esht shum i mir po nje te keqe, sepse nuk me ben ne windows visten a ka naj shpjegim pse ,,,pres pergjegje ok klm ,,,,tungiiiiii ggooooo kosovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Une kam Easy Cafe versioni 2.0.0 Por me ka dale nje problem dhe me kerkon register dhe thote:
Unregistered Version Suports
5 Users and 2 Clients
Kush mund te me ndihmoje se si mund ta regjistroj ose te me dergoje linkun e programit te plote.
Po bashkangjit edhe nje foto.
http://rapidshare.com/files/10824698..._cafe.JPG.html
Faleminderit & respekte per gjithe forumistat e F.Sh.
Krijoni Kontakt