Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    Kam programin cafesuite 3.44c ne nje salle, dhe dua te me ndihmoni si mund te gjeje kohen e punes per ēdo kompjuter brenda dites, kjo me duhet per te bere kontrollin e puntoreve qe punojne ne salle per ēdo turn.
    Ne ēofte se dikush me ndihmon do ja dija per nder pasi me duhet shume.
    Faleminderit

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga Leonso Lexo Postimin
    Kam programin cafesuite 3.44c ne nje salle, dhe dua te me ndihmoni si mund te gjeje kohen e punes per ēdo kompjuter brenda dites, kjo me duhet per te bere kontrollin e puntoreve qe punojne ne salle per ēdo turn.
    Ne ēofte se dikush me ndihmon do ja dija per nder pasi me duhet shume.
    Faleminderit
    Hapi i pare: Identifikohesh si Administrator ne Cafe Suite.

Shiko imazhin: Se te shpjegon se si futesh ne Reports and Statistics.

Kliko tek tabela qe te kam nxjer me imazh:

Hapi i dyte: Ndiq te gjitha udhezimet e dhena nga imazhi (I ke te ilustruara se si duhet te veprosh).

Hapi i trete: Ben zgjedhjen e statistikave te operatorit, dhe shikon si ka qene ecuria ne turnin e punes.

Shiko imazhin: I ke te ilustruara dhe me shpjegime se si duhet te veprosh.

Suksese!

P.s Kujdes me menun e aplikimeve, hiqi po thuaje se te gjithe opsionet e Operatorit, sepse ka mundesi ta hapi kompjuterin dhe mos te rregjistroje asnje leke ne account. Hyre ne Client Setup, dhe beja disable opsionet te gjitha, dhe nuk ka mundesi te te vjedhi punetori.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    Faleminderin per ndihmen dhe shpejtesin e pergjigjes,
    po e provoje dhe po pata ndonje pyetje tjeter a ka mundesi te pyes perseri.
    Thanks

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-02-2009
    Postime
    7
    Pershendetje ihere te gjitheve....sa per keto programet te gjithe jane kot nga cdo ane ,njeri ska pamje disa te tjere demtohen nqs e fik kompjuterin me programin e pambyllur....cafestation eshte me i mire me i sakti,me i bukuri ,ca eshte ky cybercafe ky ihere te nxjerre minus po them per ato qe punojne puntor ,e di une se me nxirrte minus cdo dite,i llogarit vete,ose naj here kur ngecte koha e conte deri ne 10mije leke nje pc qe ishte ne perdorim nga nje klient...Shkur fare perdorni cafestation edhe per ju qe keni qendra internet qe mos ta hane edhe puntoret kot ,se kujtoni se jane tu vjedhe leke....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Citim Postuar mė parė nga piercing_boy Lexo Postimin
    Pershendetje ihere te gjitheve....sa per keto programet te gjithe jane kot nga cdo ane ,njeri ska pamje disa te tjere demtohen nqs e fik kompjuterin me programin e pambyllur....cafestation eshte me i mire me i sakti,me i bukuri ,ca eshte ky cybercafe ky ihere te nxjerre minus po them per ato qe punojne puntor ,e di une se me nxirrte minus cdo dite,i llogarit vete,ose naj here kur ngecte koha e conte deri ne 10mije leke nje pc qe ishte ne perdorim nga nje klient...Shkur fare perdorni cafestation edhe per ju qe keni qendra internet qe mos ta hane edhe puntoret kot ,se kujtoni se jane tu vjedhe leke....

Une perdor Handy caffe, dhe jam i kenaqur nga te gjitha aspektet!
    Si nga pamja vizive, per menaxhimin e pagesave, etj...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-12-2008
    Postime
    29
    Cafesuite. Pas 10 vjetesh me internet cafe.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Postime
    76
    po perdor kete cafesuite dhe jam shume i kenaqur se shume i thjesht per te perdorur .. e kam perdorur vet nuk e kam vene re ngaqe e kam administrator por kur mbyllen nje kompiuter me cancel dmth jo me free comp nuk mi shenon leket ..dhe po te shohesh grafikun del si me nuk punuar fare ate ore..

si hiqet ky butoni cancel kur krijon nje user ..se dhe me user te njejten gje ben nuk i shenon leket.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-03-2009
    Postime
    5
    Une kam perdorur nje program Cafe Manila po qe ka disa mangesira te vogla. Me sa pashe Kaiowass ishte me e mira. Ku mund ta gjej kete program.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    280
    Kafe suite eshte ne disa gjuhe por ne gjihen shqipe nuk eshte, kush me jep perkthimin edhe ne gjuhen shqipe do ja dija shume per nder.
    Jam ne pritje

i/e regjistruar Maska e Aldi1
    Anėtarėsuar
    30-09-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    401
    Citim Postuar mė parė nga genxi Lexo Postimin
    po perdor kete cafesuite dhe jam shume i kenaqur se shume i thjesht per perdorur .. e kam perdorur nuk e kam vene re ngaqe e kam administrator por kur mbyllen nje kompiuter me cancel dmth jo me free comp nuk mi shenon leket ..dhe po te shohesh grafikun del si me nuk punuar fare ate ore..

si hiqet ky butoni cancel kur krijon nje user ..se dhe me user te njejten gje ben nuk i shenon leket.
    uroj qe dhe mbas nje viti tja vlej pergjigjja, ne mos per ty te pakten per ndonje kalimtar qe do ta lexoi.
    Shkurt se jam nga celulari.
    Options>security> dhe aty do gjesh nje opsion qe thote no cancel time after ... Minutes
    pra minutat do ti percaktosh ti dhe do ta kesh selektuar si opsion...
    Aldi Shuli

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ē'mendim keni pėr internetin?
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. Shqiperia nė internet, pa ".al
    Nga PORTI_05 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-01-2007, 18:54
  3. Philadelphia, qyteti me wireless Internet per te gjithe
    Nga Albo nė forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-09-2004, 11:34
  4. Microsoft, thotė se do tė mbyllė dhomat bisedore nė internet
    Nga Hek nė forumin Lajme nga informatika
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •