Mire se edhe Che guevara, Te uroj tija kalosh sa me mire
Tu befte kallashi top gjermani jarebi
Thuaj amin se nuk me ecen llafi pastaj![]()
Mire se edhe Che guevara, Te uroj tija kalosh sa me mire
Tu befte kallashi top gjermani jarebi
Thuaj amin se nuk me ecen llafi pastaj![]()
po ju kisha luter te mos me merni per te tille sepse une mbi te gjitha jam edukator shpirterash dhe kam mare kallashin nga zorri e jo nga qejfi
po tani do t`ja postoj orionit edhe nje foto se si dukem une sepse kjo e luftes me duket se ju tremb
. Jeto sikur do vdesesh neser. dhe meso sikur do jetosh gjithmone.
ja ky jam une te nderuar anetar te forumitPostuar mė parė nga che guevara
po ju kisha lutur te mos me merni per te tille sepse une mbi te gjitha jam edukator shpirterash dhe kam mare kallashin nga zorri e jo nga qejfi
po tani do t`ua postoj edhe nje foto se si dukem une sepse kjo e luftes me duket se ju tremb
. Jeto sikur do vdesesh neser. dhe meso sikur do jetosh gjithmone.
ja kalofsh mire lal
The man is back.
tani po qe je tamam si shpirt
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
Miresevjen ne forumin e Shqiperis Etnike
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
gjysma te keqes tek foto e dytese me te paren na trembe
![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
o lol sa brisqe ndrove me u rrujt? Benvenuto fra noi!
Shqiponja
una e di
AlBaNiAn PrIdE iS mY mInD, AlBaNiAn BlOoD iS mY kInD, sO sTeP aSiDe AnD LeT mE tHrEw .... Cuz iTs AlL aBoUt ThA AlBaNiAn CrEw
Krijoni Kontakt