Close

Rezultati i Sondazhit: A Jeni Supersticioze

Votues
17. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

5 29.41%
  • Jo

7 41.18%
  • Ndoshta

5 29.41%
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
  1. #-9
    谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

A Jeni Supersticioze Dhe Nje Pyetje ...

A Jeni Supersticioze Dhe Nje Pyetje ...

Cili eshte numri juaj i fatit

2. #-8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Jo nuk besoj aspak ne bestytni-Dmth nuk jam Supersticioze ndersa nr fati kam po dhe atij i besoj vetem kur ia beje vet rrethanat
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Jemi ne shekullin e 21; e konsideroj supersticionin si pjelle e budallallekut dhe te injorances. Une jam ateist, e jo me kunder bestytnive...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

4. #-6
    l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar mė parė nga Borix
    Jemi ne shekullin e 21; e konsideroj supersticionin si pjelle e budallallekut dhe te injorances. Une jam ateist, e jo me kunder bestytnive...
    Megjithate Nietsche ka shtuar: Vec ironi ,per ata qe mendojne se e kane mundur krishterimin me shkencat natyrore moderne..............."Krishti mbi kryq" eshte akoma ,simboli me sublim

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316

Citim Postuar mė parė nga brandon
    Megjithate Nietsche ka shtuar: Vec ironi ,per ata qe mendojne se e kane mundur krishterimin me shkencat natyrore moderne..............."Krishti mbi kryq" eshte akoma ,simboli me sublim
    Konteksti i kesaj kuote eshte ndryshe nga c'lexohet - eshte ironike. Nietzsche gjithnje perdorte ironine kur fliste per fene dhe personat fetare. Gjithsesi, tema eshte per supersticionin. Dhe per kete te fundit, Nietzsche ka shkruar ne "The Gay Science" qe korrupsionin ne SHBA perbehet nga tre elemente: Supersticioni, Shterja, dhe Snark-u (kafshe imagjinare...).
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

6. #-4
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar mė parė nga Borix
    Konteksti i kesaj kuote eshte ndryshe nga c'lexohet - eshte ironike. Nietzsche gjithnje perdorte ironine kur fliste per fene dhe personat fetare. Gjithsesi, tema eshte per supersticionin. Dhe per kete te fundit, Nietzsche ka shkruar ne "The Gay Science" qe korrupsionin ne SHBA perbehet nga tre elemente: Supersticioni, Shterja, dhe Snark-u (kafshe imagjinare...).
    Mos harro qe Nietzsche s ja pertonte as Darwin-it o Bismarkut(atyre qe detyrohej me shume),por per te mos dale nga tema supersticionizmi rrjedh nga dobesia jone,dhe pamundesia per te njohur boten dhe veten,sidomos tani qe kemi mohuar moralin,dhe nuk besojme me tek njerezit e medhenj

7. #-3
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    ...por per te mos dale nga tema supersticionizmi rrjedh nga dobesia jone,dhe pamundesia per te njohur boten dhe veten,sidomos tani qe kemi mohuar moralin,dhe nuk besojme me tek njerezit e medhenj
    clidhje ka besimi ne supersticion me mosbesimin tek njerzit e medhenj?

8. #-2
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar mė parė nga diikush
    clidhje ka besimi ne supersticion me mosbesimin tek njerzit e medhenj?
    Njerezit e medhenj qe vazhdimi i fjalise,qe mund te mos mbaronte aty, po ne kete ore mos prit pergjigjen e nje teze dipllome,por po te them te drejten ,me duken pak "strange" shqiptaret e USA ,menyra se si shtrojne problemet............ecc
    ,

9. #-1
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga Ihti
    po ti pse pyet?

hi grupi shurupi lol

qe te sigurohem qe nuk e kam fajin une qe nuk kuptoj mungesen e lidhjes se llogjikes tek ai shkrim

l

Njerezit e medhenj qe vazhdimi i fjalise,qe mund te mos mbaronte aty, po ne kete ore mos prit pergjigjen e nje teze dipllome,por po te them te drejten ,me duken pak "strange" shqiptaret e USA ,menyra se si shtrojne problemet............ecc
    ,
    Po tani ne te USA ta kemi fajin ty qe nuk e mbaron fjaline? Nga ta dime ne ca kishe ndermend te thoshe ti neser ne nje ore me te pershtatshme? lol

P.S. Per temen prap - ncuk jam supersticioz.

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Qe kur te perjashtuan ke filluar je bere i kujdesshem

Patjeter qe jam supersticioz.
    Supersticionet i hedhin piper jetes sociale. Supersticionet jane objekt teper interesant diskutimi...sidomos me njerez qe nuk i njeh mire.
    Mund te abuzosh me supersticionet, mund t'i besh interesante, mund t'i besh tragjike, mund t'i besh komike, apo dhe te frikshme.

Njehere nje pseudo-magjistar me dha nje gogel ne dore...me mermeriti ca fjale dhe me tha qe kete vit do kesh sex te mrekullueshem.
    Ene ashtu doli! Sa e kam kerku ate plakun me pas...po s'e gjeta me

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Disa pyetje, pėr ata qė e lodhin trurin :
    Nga Kryeplaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 98
    Postimi i Fundit: 12-10-2016, 07:17
  2. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  3. Del nė shitje "Njė dosje pėr Kadarenė"
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 17-03-2007, 01:53
  4. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •