s'mbaj, dhe s'kam mbajtur ndoiher, por nqftse ne te ardhmen ve do vija gur te cmuar te te dy veshet.
te ben qe femrat te shikojne ne ju
te ben te dukeni terheqes/sexi
te ben te dukesh i dalluar nga tjeret
kot fare e mbaj
sa pre te ndjekur trendin
per dicka tjeter e mbaj
s'mbaj, dhe s'kam mbajtur ndoiher, por nqftse ne te ardhmen ve do vija gur te cmuar te te dy veshet.
Per mua ato cuna qe mbajne vethe jo vetem qe sme duken kshu sic mendo ti, por do thoja ...........e lash s'po e themPostuar më parë nga vajza_pr
![]()
Live your beliefs and you can turn the world around.
kam mbajtur para dy vjetesh as per tu dukur me i bukur as per ndonje gje tjeter !!! thjesht per qejfin tim ~!!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Bohh inati imi te kem vethe ,kam mendimin se ata djemt qe mabjn veth hanojnen pak nga gay-itGje e shpifur shume te shikosh i djal me dy vathe ne te dy veshet .
B
Mbaj nje Vath...kam 5 vjet dhe nuk e heq kurr .......me kujton dike .......
I ùnderstånd yoù.....Bùt ì dont gìve å fùck.....
fùck P.A ....!!!
awwwwww /me preket shum nga kubanezi lol
zakonisht me pelqen vathi po jo gjithmon... lol uu po vetem nji se po pati 2 do vej edhe te mijat masanej lol
God is coming and SHE is mad
oopss sqenkam updated fare qe qeka vethi ne mode. Njese une per vete as nuk kam mbajtur as nuk mbaj dhe kurr sdo e shpoj veshin per veth.Postuar më parë nga Manci
Un per vete mbaj gjithmon, eshte e vetmja bizhu qe mbaj gjithmone, te tjerat me duken te teperta..Tek djemt varet, ka qe u shkon. Shoku im ka dhe me pelqen
![]()
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Postuar më parë nga MiLaNiStE
Ca te dej .....me kujton dicka qe e kam dashur
I ùnderstånd yoù.....Bùt ì dont gìve å fùck.....
fùck P.A ....!!!
meshkujt me vethe is such a turn off
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt