Tung
Sot ne mode eshte qe te rinjte, meshkujt, te mbajne vethe. Te mbashe vethe per disa eshte mode, per disa eshte e kote.
Nese ju mbani vethe, pse e mbani?
te ben qe femrat te shikojne ne ju
te ben te dukeni terheqes/sexi
te ben te dukesh i dalluar nga tjeret
kot fare e mbaj
sa pre te ndjekur trendin
per dicka tjeter e mbaj
Tung
Sot ne mode eshte qe te rinjte, meshkujt, te mbajne vethe. Te mbashe vethe per disa eshte mode, per disa eshte e kote.
Nese ju mbani vethe, pse e mbani?
¿Quién ganará la Champions? = BARÇA
per meshkujt kjo pyetje ok une po pergjigjem se si e shofim ne nje djale me vath une personalishte me duket shum simatik nje mashkull qe ka nje vath,me qen i bukur edhe sexi me duket
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
un smaj... po du me e vone nji tashi shpejt... gjithsesi menimi im osht se me von i vath nuk duhet me pas gjith ato qe jane shkruar ne sondazh. Eshte Bizhuteri si gjithe te tjerat... seshte e thene qe je trendy po qe se mban vath... thjesh te shkon me pamjen e fytyres ose thjesht fiksimi... : un du i vath
Vathi i madh me gure te bardh i jep nje ndricim fytyres dhe eshte shenje e njerezve paqesor
Ai i ziu shtyn kurreshtje...
I kuqi tregon se je nje njeri impulsiv...
Jeshili tregon se je i fshehte.... !
Cdo vath ka nje domethenie.... nese doni mund tjua jap edhe ktu... tani per tani desha tju tregoja vetem keto qe mbaja mend.. !
Ndryshuar për herë të fundit nga LlaCiPaCi : 27-04-2006 më 17:40
Postuar më parë nga vajza_pr
Me sa kujtoj, eshte Otello mashkulli i pare qe permendet se ka mbajtur vath ne vesh.
Simpatia e mashkullit nuk qendron ne vathet qe mban, por diku tjeter....![]()
Nejse mua personalisht nuk me pelqejne djemt qe mbajne veth sidomos kur jane mosha me shume se 25 vjec aty eshte dicka pa kuptim.Une per vete si vajza kam patur kur vajta 23 i hoqa sepse e quaj dicka qe e bera kur kisha moshen 16 vjece por tani ska kuptim ti mbaj.Por tek djemt asnjehere nuk me ka pelqyer.
E kam mbajtur për disa vite, ishte koha e gjimnazit kur e vëndova, ishte trend atëherë. () Ndërsa me regjistrimin në fakultet e hoqa sepse më dukej diçka e tepruar dhe gjë adoleshenteske.
My silence doesn't mean I am gone!
Skam pas mbajtur kurr vethe ne jeten time dhe nuk e imagjinoje dot te mbaj ndonjiher vethe..Tani jo se ka ndonmje gje kushedi se cfare,por thjeshte ky eshte mendimi im!!
Feel the pump √
Hmm, meshkuj me vethe? Ncuq... Hic attractive.
Vete? Kam vene vethe qe kur isha e vogel, dhe gjithmone mbaj vethe.![]()
e mbaj nje qe kur isha 11 vjeqar
me ben te dukem COOL![]()
Krijoni Kontakt