Pershendetje Te Gjitheve Une Jam I Ri Dhe Nuk E Di A E Keni Hapur Ndonjehere Kete Teme.... Por Une Po E Shtroj Si Pyetje Kush Mund Te Jete E Ardhmja E Shqiperise Mbas Statusit Te Kosoves .......... A Do Jemi Nje Komb ?
Pershendetje Te Gjitheve Une Jam I Ri Dhe Nuk E Di A E Keni Hapur Ndonjehere Kete Teme.... Por Une Po E Shtroj Si Pyetje Kush Mund Te Jete E Ardhmja E Shqiperise Mbas Statusit Te Kosoves .......... A Do Jemi Nje Komb ?
ooh e mire pyetja po nuk duhet te vihet ketu sigurishte qe do e bartni diku tjeter kete pyetje e ti mire se erdhe ne forum edhe une jam e re ketu
Ne Shtet Nje Komb Nje Flamur Nje Gjuh . SHQIPERIA E BASHKUAR (UnitedAlb)
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Flori : 28-04-2006 më 06:15
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Pse jo!!
Shpresa vdes e fundit..Viva ALBANIA![]()
Feel the pump √
Shqiperia e bashkuarrrrrrrrrr sa ma shpejt se vdiqem![]()
#VamosArgentina
ore kaq indiferente jeni per kete teme ? nuk dashka asnjeri bashkimin kombetar?
RROFTE SHQIPERIA ETNIKE
ore kaq indiferente jeni per kete teme ? nuk dashka asnjeri bashkimin kombetar?
RROFTE SHQIPERIA ETNIKE
Mendoj se bashkimi Shqiperi-Kosove eshte mese realitet.Kur isha ne Elbasan ,pjese e Korridorti te VIII ,vura re me hadhi se pergjate unazes se qytetit makinat e renda nga Kosova nuk kishin te sosur.Pra shkembimet e tregtise Shqiperi-Kosove jane ne nje nivel shume te larte.Kosova gradualisht do te kthehet ne qendren tregtare te rajonit.Realizimi i korridorit Durres -Tirane-Prishtine do te japi nje hop te madh ekonomive ne te dy vendet dhe sukseset do te jene mjaft te ndjeshem dhe te menjehershme.
4EVER UNITED STATES OF ALBANIA
Krijoni Kontakt