Jam shume dakord me mendimin tend, por ne vend te fjales ka raste do vendosja shpeshherePostuar mė parė nga FLORIRI
Jam shume dakord me mendimin tend, por ne vend te fjales ka raste do vendosja shpeshherePostuar mė parė nga FLORIRI
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Postuar mė parė nga FLORIRI
Pse mos ta mcefin mer??
Femra eshte fiks si mashkulli pa asnje ndryshim, me kot nuk i thone: Ajo c'fare te shkon ne mendje ty i shkon dhe asaj.Postuar mė parė nga FLORIRI
Sa propabilitet ka cuni te shtiret? Aq ka dhe goca.![]()
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Ta mbeshtes mendimin lol
CuNi Me PaNtAlLoNa Te GjErA
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sa kot tamam kotVajzat e fshehin dashurine
KUsh e thot kte ,ja ke fut kot fare na ke flliqe, Thush per Cunat ehh e Fshehin Dashurin, Po vajzat Car do Fshehin kur e kan komplet te zbulum
AH mi Vajza Me nje Kramele Zana te ................
ne shumicen e rasteve meshkujt e fshehin ndjenjen qe kane pra e kane veshtire per ta treguar ose me mire nuk duan ta tragojne kurse femrat i shprehin me kollaj ndjenjat mbase edhe nga natyra e tyre e brishte !!! ia kalofshi sa me mire !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Ku e ke marre kete pohimin?Dmth femrat qe pohojne dashurine e tyre s'e dashurojne partnerin?Dhe une qe mendoja qe ishin meshkujt te specializuar ne kete fushePostuar mė parė nga FLORIRI
![]()
Te te them si e mendoj une?C'do gje varet nga situata,ka njerez qe jane vete nga natyra te ndrojtur dhe ose s'jane ne gjendje te shprehin ndjenjat e tyre(gje qe ti quan fshehtesi)ose s'jane ne gjendje t'ju krijojne atmosferen e duhur njeriut te interesuar qe te ju shprehe dathnine.
Kam vene re qe meshkujt,sidomos meshkujt te cilet shoqeria s'i edukon mire me menaxhimin e ndjenjave pasi jane te supozuar te jene "burra te forte"etj...s'jane aq ne gjendje te shprehin ndjenjat e tyre dhe atehere kur dashurojne vertete.Femrave shoqeria nuk ju ka ngjitur role te tilla ndaj dashurine,i dashur Floriri,e fshehin meshkujt me teper(ose e tejshfaqin aty ku s'duhet)
Pastaj asaj punes te shtirjes dhe kur s'e dashuron: vallai mua me duket e veshtire te mos kuptosh kur dikush ndjen per ty,sado aktor i mire qe te jete ne ca raste e tradheton veten.
Kam vetem nje limit: qiellin!
Ja Del BaBa mer mundimin shprehe Dashurin per vajzat ecni Vajza te mbra ,
tju baj baba i xhiro me 131 nga parku me pisha oh qef oh qef fresk fresk andej
Vetem Xhiro.... !!!!
me shum cun se jam cun vet edhe e di se si bej kur dua nje vajz ajo se mer vesh kur qe e kam dash apo e dua :P se efshe![]()
Partizoni
Femra ne shumicen e rasteve e shpreh ate qka ndien ndaj Mashkullit ...pa marr parasysh e don apo jo, apo per qfar Asye e don ja tregon ....Femrat e mbajn te fshehur ate gje para se te lidhen me mashkull .. kur vazhdojn te jet bashk ateher Femra nuk mban gjerat ne vetvete....
Krijoni Kontakt