Prandaje pra e thash dhe unePostuar mė parė nga Zemrushja
![]()
Prandaje pra e thash dhe unePostuar mė parė nga Zemrushja
![]()
Feel the pump √
e vertete,Postuar mė parė nga FLORIRI
psh prostitutat pothuajsa te gjitha me shtirren sikur kane arritur orgazmen brenda 5 minutave.
une e di prape vazhdoj ti pompoj ato, ato e kuptojne se nuk iu shkoi orgazma fallco dhe nuk ndihen me.
Femnat fshehin ndjenjat vetem kur nuk jane shume te dashuruar perndryshe edhe nese nuk e thone me goje e thone me vepra ate gje qe ndjejne
Femrat kan nje gje dashurojne shpejt ndersat meshkujt kur dashurojne dashurojne shume
Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM
me sakte mundohen ta fshehin dashurin por nuk ja arijne dot kam 4 muaj pas njeres me thot jo por bie brenda me kembet e saja.........
Nje e tille qe keni pershkruar jam vete,shume krenare per veten dhe shume e trembur nga fjalet dhe mendimet e te tjereve(tanie mesova qe nuk kane rendesi)..por ce do e mesova shume vone atehere kur humba dashurine.Edhe une kam dashur nje djal shume por nuk i shprehja atij asgje duke menduar se po te rrishe gjithe diten duke i thene te dua mendoj se e venit dashurine,por lere ate te shprehet me shume me vepra,sakrifica ajo eshte dashuri e vertete.Ajo qe nuk ka ze para njeriut qe e do shume ajo zemer dashuron.
Shumica te vajzave shqiptare kan problem edhe nuk shprehen ne menyr direkte. Po u pelqen ndonji mashkull ata I mbajn mendimet e tyre fshehur. Kurshe vajzat e nacionaliteteve te huja jan shum ma direkte edhe po u pelqen ndonji mashkull ata te tregojn te verteten aty ne vend.
atje eshte dhe gjithe lezeti.kur shprehet.
po egoizmi shume here nuk i lejon ta thone me fjale,po e tregojne me sjellje.Vetem nje debil nuk do ti kuptonte gjestet dhe kuptimin qe fshehin....
Po Do Paqe, Behu Gati Per Lufte!
Po mire o djema, kaq e veshtire eshte te zbulosh pak percen e ndjenjes femerore?Postuar mė parė nga FLORIRI
Nje femer qe te do dallohet lehte LoL,dhe e kunderta.C`ke qe rri me ate qe s`te do?
S`arrij ta kuptoj ceshtjen e shkrimit tuaj mbi natyren femerore!
-Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!
Kam te njejtin mendin me rexhinPostuar mė parė nga *~Rexhina~*
Cunat gjithmon duan te hiqen si interesant edhe sikur s'duan. Pffff, kur e din mir qe e pelqejn/duan ate vajz nga ca veprime qe bojn. :
![]()
On the other hand, gocat them qe e shprehin se jam me te ciltra, kshu-kshu.
Mmmm...ca shembulli qe gjen dhe ti.Postuar mė parė nga Alket123
![]()
Krijoni Kontakt