Fiton Henry, as qe diskutohet.
Fiton Henry, as qe diskutohet.
Postuar më parë nga [xeni]
Xeno, rezultati do te jete :
Barcelona 3 - 2 Henry
P.S.: Henry nuk e ha dot barcelonen se eshte shume ekip i madh![]()
.
He walks among us, but He is not one of us ...
Josif, une kam shume besim tek Henry. Ne ket ndeshje ka per te lan nam. S'do e haje vetem, kuptohet; do e shqyejne noj cope edhe ata te tjeret.Postuar më parë nga josif
Nejse...ketu do jemi inshallah.
P.S. Barcelona 1 - 2 Henry...lol.
BArcelona 3-Arsenal 1////////jan dobet kto te Arsenalit shum!!!!!
ta marre me e mira edhe jo ajo qe do Albitri
Shpresoj te mare Barca se e meriton thjesht, por si dihet arsenali ka te njejten pozit si Liverpuli vitin e kaluar(ne kamp.anglez luftonte me rivalin e qytetit Evertonin per poz. e 4, dhe mori champ.lig. ndersa sivjet Arsenali me Totenhemin...), por nje gje e dije qe do shohem nje ndeshje te bukur...
Ndryshuar për herë të fundit nga Juventus : 27-04-2006 më 13:39
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Kjo finale mbi gjithcka eshte midis dy ekipeve qe nuk kane asgje per te humbur. Arsenali i Henrise vs Barces se Ronaldinios. Nese flaism per eksperience Barca ka avantazh (megjithese e ka fituar vetem nje here ne 50 vjet histori) por ka arritur shume here ne finale. Per Arsenalin kjo eshte hera e pare ne nje finale te tille. Strategu Wenger e din shume mire se ku skuadra e tij mund ti hape pune Barces, ne mbrotje. Ne ane te kundert Barca kete sezion ka luajtur futboll te shkelqyer ose "jashte ketij planeti". Arsenali eshte ne ndertim e siper Barca e kompletuar, skualifikuan perkatesisht, (Juven dhe Realin) Arsenali, (Chelskin dhe Milanin e madh) Barca.
Henri shume i shpejte dhe teknikisht i pergaditur, ne krahun tjeter Ronaldinjo, triblues, teknik lojtare qe krijon gjithcka jashte asgjeje, pasat shume te sakte, gjuatjet, kroset lojtare qe te ben per vete. Mos harroni Messin (maradonen eardhshem) Eto, Decon, obobo," Arsenal be afraid , very afraid" dikush ketu kishte shkruar ta fitoje me e mira, dhe ajo qe don arbitri. Ne fund te fundit futbolli eshte quajtur loje e pameshirshme. "It is indeed a cruel and beautiful game"
mateo
IShalla fiton Arsenali
Forca Arsenal
Barca, se eshte i vetmi ekip qe e meritoi finalen...Arsenali me ate paraqitje qe beri me vilen la nam...vetm fati e ndihmoi, qe sdonte te hynte goli i viles...
Krijoni Kontakt