Close

Rezultati i Sondazhit: Kush fiton Ligen e Kampioneve kete vit?

Votues
52. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Barcelona

34 65.38%
  • Arsenal

18 34.62%
Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 136
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Dikur,Roman Abramovic mbante nje fanelle ngjyre blu,me numrin 10.Emri i shkruar ishte ai i Rolandinhos qe qendronte para tij ne 2004,ne nje suite te nje hoteli ne Paris.
    Ishte viti kur rusi miliarder kishte bere te mundur te merrte firmen e Mourinhos ne bankinen e Chelsea.
    Rolandinho e mbajti ne dore fanellen,buzeqeshi.
    Ambramovic i kerkoi ta vishte,te benin nje fotografi.I afroi nje shume prej 50.000.000$ tek Barcelona dhe nje rroge sa mendonte vete ai.

Braziliani,shqiptoi nje obrigado,dhe i tha se ishte i lumtur ne Barcelone,duke mbajtur njekohesisht fanellen blu me numrin 10.

Per Rolandinhon ishte dicka e vecante ti dhuronin nje fanelle.
    Pse jo kur eshte kthyer ne mode ti kerkojne fanellen,qe ne pjesen e pare se mos trajneri i nderron.
    Ferreira i Chelsea hapi rrugen vjet,kete vit Simao i Benfica dhe Serginho i Milanit u shtuan ne listen e fanatikeve te fanelles se Brazilianit.

2-vjet me vone dhe Rolandinho gjendet serisht ne Paris,per te dhene gjithcka e fituar nje trofe,qe nuk duhet ti mungoje asnje lojtari te madh,ne ditet e futbollit te sotem.
    Dikur Champions League apo Kupa e kampioneve sic quhej dikur nuk linte ndonje mbrese te vecante tek latino-amerikanet.
    Per Maradonen ne vitet qe luajti nuk munt te quhet nje humbje ,trofeu qe mungon ne muzeun e tij.
    Pele sma ha mendja se kishte ndonje ide per Kupen e Libertadores europiane.
    Por Rolandinho eshte futbollist i sotmes,dhe fitimi i Champion League,eshte i rendesie te vecante.
    Luan ne nje ekip te madh,ku dhuron nje futboll qe i heqin kapelen gjithe tifozet e vertete te futbollit,pavarsisht nga ngjyrat qe adhurojne.

Degjohet pak si cmenduri futbollistike te kene dy Champions ekipe si Nottingham Forest dhe Porto,dhe Barcelona vetem nje sa Steaua e Bukureshtit,Celtic,Aston Villa,apo Crvena Zvezda.

Perballe Barces ne "Stade de France" ndodhet nje ekip ku luan nje mini futboll,nje mini kopje Barcelone................Arsenali,ndoshta pa shkelqimin e e saj.

Te dyja ekipet luajne me sulmues ku levizin jashte zone,me sulmues krahu,ku shpesh behen sulmues te fshehur,me dy mesfushore shkaterrues,por qe dine te nxjerrin dhe pasime goli,dhe per me teper qe te dyja kane nga nje super star,qe ne dite te tyre fitojne te vetem ,me dy-tre veprime magjike nje ndeshje te tere.

Rolandinho-Henry dy lojtaret me spektakolare ne bote ne keto caste,i pari thjesht magjik me tere kuptimin e fjales,i dyti gjen nje mije menyra per ta futur topin ne rrjete.

Ne finale pra dy ekipet qe e meritonin ,dy ekipe qe dhurojne spektakel.
    Nga njera ane Barcelona,qe kurre nuk mbajti dot mbi shpatulla titullin "favori",nga ana tjeter Arsenali qe nuk ka pesuar gol qe nga shtatori i vitit te kaluar.

Dhe qe te degjoje edhe Tenori,lol,mbrojtja ne finale te tilla eshte kyci i suksesit.

PS DM,kur nderron firmen poshte emrit,mos e bej nen ndikimin e alkolit......................lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 17-05-2006 më 00:25
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Braziliani po pret me padurim sfidën me Henrinë: E kam mik të ngushtë, por do ta mund 17-05-2006

Ronaldinjo: Jam gati për "ëndrrën"

Ergi Lubani

Sot në Paris, ora (20:45)
    Arsenal - Barcelona
    Formacionet e mundshme:
    Arsenal: 1 J.Lehman, 27 E.Eboue, 28 K.Ture, 23 S.Kembëll, 3 E.Kol, 13 A.Hleb, 15 F.Fabregas, 19 Zhilberto Silva, 7 R.Pires, 9 H.A.Rejes, 14 T.Henri. Tr: A.Venger
    Barcelona: 1 V.Valdes, 2 Beleti (23 Oleguer), 5 K.Pujol, 4 R.Markez, 12 Xh.Van Bronkhorst, 15 Edmilson, 20 Deko, 24 Injesta (17 M.Van Bomel), 10 Ronaldinjo, 8 L.Zhyli (19-Mesi), 9 S.Eto. Tr: F.Rajkard
    Gjyqtar: Terje Hauge (Norvegji)

I blerë për 30 milionë euro nga Parisi në vitin 2003, Ronaldinjo është padyshim simboli i rilindjes së Barcelonës. "Eshtë futbollist që ka bërë të shtohet besimi në skuadrën tonë, - tha presidenti i Barcelonës, Joan Laporta." Kështu, pasi fitoi titullin e dytë radhazi, Ronaldinjo me Barcelonën e tij do të rikthehen në Paris. Këtë herë për të luajtur në finalen e Championsit ndaj Arsenalit. Ja cila ka qenë intervista e tij:
    - Si ndiheni pak çaste përpara finales së Ligës së Kampioneve?
    - Jam shumë i lumtur. Një ndeshje e tillë është ëndrra e çdo futbollisti. Ndihem gati për këtë takim të madh.
    - Do të ishte e bukur ta fitonit Championsin në Paris?
    - Do të ishte e shkëlqyer. Në këtë qytet kam luajtur për herë të parë në futbollin europian dhe për mua është si të rikthehesh në shtëpi.
    - Ç'mendim keni për Arsenalin që nuk pëson gol prej dhjetë ndeshjesh në Ligën e Kampioneve?
    - Arsenali është një skuadër e shkëlqyer, të cilën e çmoj shumë...nga portieri te sulmuesit. Për të mposhtur mbrojtjen e tyre, duhet të përdorim armët tona më të mira dhe të luajmë një futboll të shpejtë.
    - Një mendim për Henrinë...
    - E kam mik. Do të luaj ndaj një miku shumë të mirë, të cilit nuk duhet t'i zëmë besë.
    - Flitet se francezi në sezonin e ardhshëm do të luajë me Barçën...
    - Po, ka një mundësi. Në rast se do të realizohej, do ta prisja krahëhapur. Simodos unë, pasi, siç thashë më parë, e kam mik të ngushtë.
    - Si ndiheni tani që konsideroheni si futbollisti mi i mirë në botë?
    - Përpiqem të ndihmoj shokët e mi, duke dhënë maksimumin. Gjithsesi, nuk e konsideroj veten si më të mirin në botë. Mendoj vetëm për të ndihmuar Barcelonën në fitimin e trofeve. Nga ana tjetër, shpresoj që ecuria ime dhe e skuadrës të vazhdojë si në kohët e fundit.
    - Çfarë ju bën të lumtur?
    - Kur ia dal mbanë në atë që bëj dhe kur bëj gjërat që më pëlqejnë më shumë. Për shembull, të jap topa për shokët e mi, të shënoj dhe të fitoj. Fitorja është ajo që ka më shumë rëndësi.

Laporta: Të shkruajmë historinë!
    Joan Laporta mendon për finalen e Ligës së Kampioneve dhe pohon: "Nuk ka favoritë, por duke fituar, mund të shkruajmë historinë." I intervistuar nga radio "Marca", pas mbërritjes në Paris, numri 1 i katalanasve vazhdoi: "Eshtë momenti të kurorëzojmë një projekt sportiv perfekt. Besoj verbërisht te futbollistët e mi dhe logjikisht edhe te fitorja. Finalja është gjithmonë emocionuese dhe nuk duhet të humbasim durimin."

Eto mirëpret Henrinë
    Sulmuesi kamerunas, Samuel Eto, u shpreh që në rast se Tierri Henri do të vinte te Barcelona, ai nuk do të largohet, por do të luante përkrah francezit. "Kam biseduar me Henrinë në telefon disa herë, - tha Eto për shtypin francez. - Nëse ai vjen te Barcelona, nuk do të arrijë të më ulë në stol. Mund të luajmë përkrah njëri-tjetrit. Do të jemi shokë skuadre. Henrinë nuk e shoh si rival."

Finalet e mëparshme të Barcelonës
    1955 58 Kupa UEFA Londër XI 8 2
    1958 60 Kupa UEFA Birmingem 4 1
    1961 62 Kupa UEFA Valencia 7 3
    1965 66 Kupa UEFA Saragoza 4 3
    1968 69 Kupa e Kupave Slovan 2-3
    1978-79 Kupa e Kupave Dysedorf 4-3
    1981 82 Kupa e Kupave Standart 2-1
    1988 89 Kupa e Kupave Sampdoria 2 0
    1990 91 Kupa e Kupave Mançester 1-2
    1991-92 Liga e Kampioneve Sampdoria 1-0
    1993-94 Liga e Kampioneve Milan 0-4
    1996 97 Kupa e Kupave Paris SG 1-0

Shënim: Kupa UEFA në atë kohë quhej "Fairs Cup" dhe ndeshjet luheshin me sistem vajtje-ardhje.

Finalet e mëparshme të Arsenalit
    1969 70 Kupa UEFA Andërleht 4 3
    1979 80 Kupa e Kupave Valencia 0 0 (4-5)
    1993 94 Kupa e Kupave Parma 1 0
    1994 95 Kupa e Kupave Saragoza 2-1
    1999 00 Kupa UEFA Gallatasaraj 0 0 (3-4)

Finalet e mëparshme në Paris
    1956 Real M - Reims 4-3
    1975 Bajern M - Lids 2-0
    1981 Liverpul - Real M 1-0
    2000 Real M - Valencia 3-0

2000 euro bileta e finales
    Sipas së përditshmes spanjolle "Marca", biletashitësit në internet e kanë ngritur në 2000 euro një biletë për të ndjekur në "
    Stade de France" finalen e Ligës së Kampioneve, Arsenal-Barcelona. Duke konsideruar se tre maj më parë një biletë kushtonte maksimumi 500 euro, përfitimi për ata që i shesin këto bileta në tregun e zi, është 1500 euro për biletë. Trefishin e përfitimeve të UEFA-s.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    ¿Quién ganará la Champions? = BARÇA

Analog Brain Maska e josif
    Anëtarësuar
    26-02-2004
    Vendndodhja
    madagaskar
    Postime
    245
    .

Gezohem qe arsenali paska rekuperuar Ashley Cole (ai Flammini nuk shikohej me sy).

Megjithate Barcelona do te fitoje ndeshjen 3 - 1 .

.
    He walks among us, but He is not one of us ...

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Dueli kolosëve të futbollit..............
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Keta te dy duhet te luajne ne nje ekip.

***MatirX_x*** Maska e ***MatriX_x***
    Anëtarësuar
    16-05-2006
    Vendndodhja
    GJermanI
    Postime
    1
    ForzaARSENAL

PS nga Davius:
    Stop reklamave ne postime.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 17-05-2006 më 11:29

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    un them se e fiton Arsenali... madje me pelqen ta fitoje Arsenali jo per gjo po sikur ta fitonte barcelona Ronaldinho do ishte i papermbajtshem... kshu kshu kam qef ta fitoje Arsenali

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Me ne fund te shofim pak futboll ne taljonet ... Se paskemi pare teater gjithe keto vite me padrinon ketej...

Qefi ma ka te fitoje Barca , se jam tifoz me Ronaldinhon , por ne 1 finale si dihet cfare ndodh ....

Parashikoj qe Arsenal do lozi me skemen e tij 1-9-1 ... te gjithe ne mbrojtje dhe gati per kundersulmin e rrezikshem me Henry .

Kurse Barca uroj te dali ne lojen e saj , e jo te lozi si me milanin ...

Ne Itali e jep Canale 5 ..... te fitoje me i miri ...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Ne Shqiperi si Eskluzivitet e ka SAT + po mendoj meqe eshte Finalja do ta bejne si vjet. Pra do ta jape edhe Televizioni Klan

Meqe jemi Tifoze asnjeanes ne kete Finale le te fitojme me i miri sic e ka thene edhe Inter_Forever
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Brasil Pentacampeòn ! Maska e inter_forever
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Ne 5 minuta loje 2 here deciziv Valdes... Henry nuk mbahet , megjithese ate rastin perballe portierit duhet ta kishte futur...
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Faqja 6 prej 14 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Turqia dhe BE
    Nga Lioness në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 194
    Postimi i Fundit: 04-07-2008, 19:55
  3. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-02-2008, 19:21
  4. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 18:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •