Close
Faqja 3 prej 22 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 220
    Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja
    .............Mirdita..........

...PSE?...!...Meshkujve ju vjen turp te qajn...?...!...

Ne te shumten e rasteve edhe nese ju vjen te qajn e bejn aty kur nuk i shef kush,dhe nuk jan te vedijshem qe ky eshte nji shembull i bukur te qaj nji Mashkull,po ashtu dhe nji Femer.
    Te qaj nji Mashkull nuk do te thot qe eshte me pak Mashkull, apo nuk ka burrni, do te thot e kunderta qe i ka te gjitha.
    Qe eshte nji Mashkull i vertet me ndenja...nuk e dini se ky eshte nji plus i madh per ju po tju shef e dashura, apo ndonje vajz qe do te dashurohej ne ju si pik e par per ket...
    ...nuk po e vazhdoj me, deshiroj ti shpreheni mendimet e juaja... Qe mendoni ju per ket?
    ...Ju falenderoj per pjesmarrje ne ket tem...

Me fal por e ke shum gabim , dmth ashtu si thua ti te gjith ne qe kemi qare qenkemi te turpruar?

Mashkulli qan me lot dhe me zemer jo me ze sic qan femra

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Une te them te drejten nuk do dija cfare te beja po te shikoja nje mashkull qe te qante para meje
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Kush tha qe meshkujt nuk qajne? Tani, s`mund te qajne per cdo gje , se prandaj jane meshkuj, por kur i dhemb shpirti qajne e c`fare te qari!!!
    (Nuk e kam ditur qe kjo i zbukuron.)
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

Exclamation

Citim Postuar më parë nga Zemrushja
    Dj^Gabriel....Asnjehere mos thuaj Kurre..nuk dihet cfare do te te sjelle jeta...Mbase dhe do qash para nje femre...Mbase jo per humbjen e nje femre..por per dicka qe ka shume rendesi per ty ne jete...me fal per nderhyrjen...
    Zemerushe moj xhane..Une te siguroje dhe te garantoje qe nuk kam per ti derdhur kurren e kurres lotet per nje vajze,ndoshta ka shume menyra te tjera dhe nuk e mohoje qe do te vuaj per te,por qe te derdh une lot "Asnjiher ne bot"

Nje mashkull e ruan me dinjitet "Tipin e tij si mashkull" vetem ateher kur nuk qan.
    A do te dish se ku qane nje mashkull?!!

Ti dhe te gjithe ata qe jan te abonuar ketu po ju them se "Nje mashkull qane vetem atehere kur humbet nje person te aferet te zemres"

Dhe te garantoje per kete qe: dhe une do te derdhja lote nqs do te me ndodhte nje gje e till (Une uroje me shpirt mos ndodht kurr as mua edhe askujte ketu)
    Feel the pump √

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja
    .............Mirdita..........

...PSE?...!...Meshkujve ju vjen turp te qajn...?...!...

Ne te shumten e rasteve edhe nese ju vjen te qajn e bejn aty kur nuk i shef kush,dhe nuk jan te vedijshem qe ky eshte nji shembull i bukur te qaj nji Mashkull,po ashtu dhe nji Femer.
    Te qaj nji Mashkull nuk do te thot qe eshte me pak Mashkull, apo nuk ka burrni, do te thot e kunderta qe i ka te gjitha.
    Qe eshte nji Mashkull i vertet me ndenja...nuk e dini se ky eshte nji plus i madh per ju po tju shef e dashura, apo ndonje vajz qe do te dashurohej ne ju si pik e par per ket...
    ...nuk po e vazhdoj me, deshiroj ti shpreheni mendimet e juaja... Qe mendoni ju per ket?
    ...Ju falenderoj per pjesmarrje ne ket tem...
    e vetmja teme qe me ngjalli interes per te shkruar edhe une dy fjale.
    ne radhe te pare meshkujt nuk qajne kurre ,[te pakten keshtu bej une ] , por meshkujt mund te lotojne .
    dhe nuk eshte e thene qe meshkujt duhet te qajne qe te tregohet qe kane edhe ata ndjenja .
    dicka tjeter te qash dhe tjeter te lotosh .
    nese nje burre do qante do tregohej mjaft qesharak dhe nuk do ishte nje gje e mire kjo .
    dhe ,ndoshta eshte fakti qe meshkujt nuk qajne per arsye se jane me te forte dhe pertypin dhe i fshehin ndjenjat e tyre ,
    cdo njeri mund te qaj nga gezimi ,hidherimi ,nostalghia ,apo dhimbja e tjera por nje burre do duhet te mesoje te perballoj ndjenja te tilla pa shperthyer ne te qara .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Lere c'thone keto femrat e emancipuara; mos qani o burra! Te me ndodhe mua me ndo nje mashkull perpara... une s'di ku te futem. Hej bela! lol
    do ia plasje dhe ti te qarit ose ndoshta do qeshje .
    pershendetjet e mia leila.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    shume per mua personalisht kurse femrat e shprehin ndjeshmerin nepermjet loteve kurse ne meshkujt e mbajme perbrenda se nuk na le krenaria te qajme...............

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anëtarësuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Emocionet e forta sjellin reagime te forta, ne gezim e ne hidherim.
    Nuk ka turp nga lotet.

Kush e mat burrnine nga lotet, duhet te ri-balancoje peshoren.
    Summertime baby!

...dhe jeta ime u fal Maska e Peniel
    Anëtarësuar
    10-03-2003
    Vendndodhja
    -|- Atje ku njeriu takohet me Perëndinë
    Postime
    1,257
    Përshëndetje!

Sa te ndjeshëm janë meshkujt?!

Mjaft interesante kjo tema juaj. Personalisht do të thosha që femrat asnjeherë nuk arrijnë të njohin plotësisht botëkuptimin e një mashkulli, nuk arrijnë të njohin asnjëherë thellësinë e zemrës së tij. Mardhënia mashkull - femër në shumë raste nuk është më e mira dhe kjo për arsye që shpesh herë i takojnë egoizmit të dy palëve.

Shpeshherë ne meshkujt akuzohemi nga ju femrat për pandjeshmëri, për ashpërsi, kokëfortësi, etj etj. Në fakt nuk është aspak e vërtetë. Shpeshherë këto gjëra dalin në pah pasi ju femrat nuk arrini të kuptoni shpeshherë rolin tuaj në një mardhënie, qoftë shoqërore, qoftë martesore. Mashkulli ka vendin e tij dhe autoritetin e tij në çdo lloj mardhënieje. Kur kjo nuk është e pranueshme nga ana juaj dhe që fatkeqësisht kjo ndodh në shumicën e rasteve, atëhere mashkullit i duhet të mbajë një qëndrim të caktuar për t'ju dhënë të kuptoni se gjërat nuk janë ashtu si ju mendoni.

Janë shkruar shumë libra për ju femrat, se çfarë ne meshkujt duhet të njohim rreth jush por, për ne meshkujt nuk ekziston asgjë (nuk më ka rënë rasti të lexoj diçka rreth meshkujve) që t'ju drejtohet ju femrave se çfarë duhet të njihni rreth nesh.

Nëse një mashkull do të derdhë lot për çfarë do lloj arsyeje apo do të tregojë ndjeshmerine e tij, shumica e femrave e marrin si një dobësi të tij dhe kështu fillojnë të sulmojnë në këtë pikë dhe pakica e çmojnë këtë ndjeshmëri.

Kaq për sot të tjerat po ua lë juve që t'i gjeni.

Gjithë të mirat

ns
    קָדֹושׁ קָדֹושׁ קָדֹושׁ יְהוָה צְבָאֹ

I Shenjtë I Shenjtë...

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Un nuk mbaj mend qe te kem qare ndonjehere ne jeten time dhe jam fare i sinqert ne kete qe po shkruaj tani. U mendova, por nuk gjeta as nje rast qe te kem qare ndonjehere.

Me kane ndodhur edhe shume gjera dramatike ne kete jete, po per te qare nuk kam qare ndonjehere. Mund qe te deshperohem, apo hidherohem, po per te qare nuk qaj dot.

Un nuk mund te qaj dot, sepse ashtu do ti pelqente nje vajze, apo dikujt tjeter. Un nuk qaj dot per hater te tjetrit, apo per hater te nje situate, sado dramatike qe mund te jete ajo. Un nuk qaj dot per hater te askujt. Ky jam une. Une e kuptoj ate qe qan, por ai/ajo qe nuk kupton qe pse nuk qaj une, ai/ajo nuk kupton veten e tij/te saj..
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Faqja 3 prej 22 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •