Sa të ndjeshëm janë meshkujt
Akoma nuk e ke realizuar?![]()
![]()
![]()
Sa të ndjeshëm janë meshkujt
Akoma nuk e ke realizuar?![]()
![]()
![]()
Postuar më parë nga Dajoshi
epo i shkreti ti qe nuk paske kuptuar asgje nga femrat.....ma merr mendja se do kesh probleme ne jeten tende private....e kam fjalen me femrat(edhe me meshkujt...se ku i dihet çfare preferencash ke!!!)....por siç i thone asaj shprehjes dhelpra kur se kapi rrushin tha qenka i pabere....
Zakonisht meshkujt nuk para qajt ose me sakt nuk qajn fare. Pak a shume kur jemi ne faj ose kur jemi shume te merzit mund te shkaterrohemi nga mrena, ne vend te qames fillojm e pijm ose zihemi me njerez. Se di per shumicen po zakonisht per veten edhe per shoqnin qe me therron them se kte menyr kemi ne ne vend te te qames.Postuar më parë nga xixe xixellonja
Mr_Tironci
Postuar më parë nga Mr_Tironci
...te falenderoj per pjesmarrjen ne tem, dhe per te shprehurit e mendimit tend, qe me duket qe eshte nji nder me realet ne ket tem. Ashtu besoj qe eshte siq e ceke edhe ti vet, por eshte nji fatkeqesi qe per ket shumica te merren me Pije, sepse pija vetem i shton me shum problemet, ndoshta per nji moment te ben ti harrosh, por problemet nuk zgjedhen me ket menyr...etj...etj...eshte nji fatkeqesi qe me ne fund ziheni me kend ta keni per para...problemet me mir eshte per ti ndar me shoqeri apo me dike me te afert , te bisedosh mbi problemin, dhe jo te zijemi ne veti...sepse kejo mund te na bej shum keq, jo vetem neve, por do te ket ndikim dhe ne shoqeri...
![]()
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Femrat jane problemi numer nje sepse si u fol ketu shume thelle nje thoshte te qaj nje djale per nje vajze jo burreria me pak fjale te qash apo mos qash etj.epo i shkreti ti qe nuk paske kuptuar asgje nga femrat.....ma merr mendja se do kesh probleme ne jeten tende private....e kam fjalen me femrat(edhe me meshkujt...se ku i dihet çfare preferencash ke!!!)....por siç i thone asaj shprehjes dhelpra kur se kapi rrushin tha qenka i pabere....
OPPPPPSSSSS Pika numer 1) Femrat ta dine se mashkulli edhe mund te qaje per nje femer por problemi eshte se vetem nje here sespe me pas e sheh se sa te tharet jane rrushte apo te vyshkur me pak fjale . Me kuptimin qe femra kur e sheh qe ti e jep icik veten se e do ben dhe me keq. Dmth nga kjo nxjerrim se eshte "Dhelper Dinake" .
2) Nuk hedh poshte as femren as mashkullin sepse persa i perket nje aspekti jane si nata dhe dita. Mund te thuash qe nata eshte e keqe apo dita e tille. Por cdo gje ka vleren dhe funksionin e tij. Diten punon kurse naten clodhesh icik(flesh gjume) . Dmth jane nje lloj..
3) Mos fillojme tani te hapim temen se kush eshte me i zgjuar kush eshte me i ndjeshem ejt. Femra eshte e ndjeshme por ka nje te keqe se te qan me "lot krokodili" per te lehtesuar jeten e saj dmth ka shume mudnesi te mashtroje shume bukur. Per zgjuarsi meshkujt jane pak fare me te zgjuarpo dhe femrat jane bere me te zgjuara dhe te gjitha me shkolle me pak fjale dhe po ja kalojne mashkullit??? ahhahahahah sot po beni ca gabime ju femrat qe ngaterroni shkollen me zgjuarsine.:P ... Nuk jane njesoj sepse shkolle do te thote dije e kufizuar qe esthe marre ne menyra te ndryshme kurse zgjuarsi eshte natyrale dhe si e tille krahaso nje gje natyrale me nje artificiale . Nuk po them se mashkulli lind i ditur por nese mashkulli i meson 10 faqe per 30 min ne gjimnaz kisha nga ato goca une qe mesonin 6 ose 7 ore ne dite .
Me pak fjale kam anashkaluar temen megjithate kam patur nje qellim te mire qe te flasim per dy planetet e ndryshem qe jane mashkulli dhe femra dhe te gjejme nej menyre te kuptohemi me mire eshte mancipim per neve. Dhe i them Sares se ju nu k keni ndonje veshtiresi te kuptoheni por ju keni te keqen se kur kupoheni te beni ta qash se jeni shume te ndryshme . Beni si te mirat e dheut si te bukurat e dheut:P:P:P Noramle qe ne ju duam po ju duhet te beheni me te gjalla dhe me te zgjuara per veten tuaj. Ne shqiperi akoma mentaliteti qe kur do te lidhesh me nje femer problemi numer nje eshte jo me jep kohe tamam si ne stacion te trenit. Kur i do qefi here vjen dhe here svjen treni dhe here here sndalon fare ne stacion. ahhahahaha pune e madhe po sndaloi sa trena kalojne gjithe diten. hahahahahahahhaha kap ate qe te con atje ku do cfare rendesie ka si eshte i mire i keq rendesi ka te mbarosh pune . Shnet te gjitheve dhe e kam mese te sigurte qe mezi po prisni te me sulmoni. Ska gje ky ishte mendimi im............... shnet mer te gjitheve dhe kush ka provime sukses
Dhe se harrova fare ,mashkulli thojne filozofet ja ka dhene femres te qaje per mashkullin dhe gjithe lagjen. Bej shaka i kemi gocat te mira fare po vetem per nje gje vuajme se i kemi pak mendjemedhaja dhe sjane shume te thjeshta apo te ishin pak me shume origjinale. Megjithate jeni gocat me te mira qe ka kjo bote.
. Se dhe ne sjemi cuna te keqinj vetem se e kemi mendjen per nje gje(HhahahHAHAHAHAHAHAHAHA)
![]()
...E respetoj mendi qe shkrove, sepse siq dhe e ceke me lart; Ky eshte mendimi i yt...por vetem deshta ti ben disa sqarime sepse vet nuk jam ne takort me disa gjera qe i ceke, dua te them po e shprehi mendimin tim me respet me at qe e ceke...se pari e kemi nji problem qe shumica e Meshkujve mendojn qe Femrat jam problemi numer nji, dhe anasjelltas, qe gati ter Femrat mendojn qe Mashkulli ne te shumten e rasteve eshte problemi numer nji...por mir ketu nuk e patem fjalen per ket dhe as per at qe e ceke ne 1)...nuk e kemi fjalen te qan Mashkulli per Femer, por vetem per ndenjat ne pergjithesi...Postuar më parë nga che_guevara86
Dhe at qe ceke nen numrin 3) ...ne pergjithesi shumica shprehen qe Femrat jam me te ndijshme, kejo nuk ka perse te jet e vertet, si Femrat po ashtu dhe Mashkujt kan ndenja, dhe jan te ndijshem, ne menyr te njejt, por e ter kejo mvaret nga karakteri i çdo Femre apo Mashkulli.
...po ashtu per sa i perket gjuarsis, apo inteligjencec, nuk jam fare ne takort, sepse vet shkenca e ka njoftur Femren me te zgjuar dhe me inteligjence se Mashkulli ne pergjithesi...dhe nuk eshte puna te mesosh 10 ore ose 1 ore, dhe ska njeri ne bot qe humb koh dhe e qan koken te mesoj 6-7ore kejo nuk existon, ...etj...etj... NUK KA NEVOJ ASKUSH TE STUDIJOJ AQ QE TE JET I DISHEM APO I EDUKUAR...shkolla nuk ti jep te gjitha...por edukimi dhe natyra eshte ajo me e fuqishmja...nuk po e zgjas se do te shkruaja mbi ket nji liber, per sot me kaq , kalofeshi mir dhe suksese te gjithve.![]()
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Postuar më parë nga Visage
J vlen te qash per nje femer edhe po ta duash me te vertet!
Si thua ti Visage?
Angjelin po patjeter, vec mos fillojne te na mbushin legenin se do na mbysin jo per gje.
Seriozisht, nuk mendoj me pak per ate mashkull qe qan per nje femer sepse e do, ne fakt e respektoj shume.![]()
puna eshte se mashkulli ashtu si femra eshte njesoj !!! perderisa ka dy sy ka edhe lot qe dalin nga ata sy !!! kshu qe nuk eshte cudi !!! por mashkulli e ka me te veshtire qe te qaj mbase nga qe i ka lotet vetem per nje femer ose i ka me kursim lotet !
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt