Close
Faqja 6 prej 22 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 220
    Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Post ........Mirdita.........

Citim Postuar më parë nga 2043
    per visage
    ....
    Tani e kam kuptuar fare mire se s`ja vlen fare te qash per nje femer.
    ....

... Ju lutem mos u largoni nga tema, nuk e kemi fjalen te qajesh per Femra apo per Mashkuj, por te qajturit ne pergjithsi,sepse disa qe jan aq te ftofet si guri po ti vdes e ter familja nuk ja shef nji pik loti,apo te mos ndiej gje ne mbretsin e tij fare... asi tipi te Mashkullit nuk e dua as per shoqeri se lere ma per nji gje tjeter.
    Gjeja me e bukur tek nji njeri jan ndenjat, por edhe kafsha ka ndenja, pa ndenja siq po shifet ka vetem disa njerz, qe mendojn qe jan me shum mashkuj nese nuk qajn, me shum Meshkuj jan ne te kunderten..etj...etj...
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 02-05-2006 më 12:19
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    shume te ndjeshem jane ..vende ..vende sidomos
    TBD

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga xixexixellonja
    Te qaj nji Mashkull nuk do te thot qe eshte me pak Mashkull, apo nuk ka burrni, do te thot e kunderta qe i ka te gjitha
    Jo vallaj oj xixe nuk jam tu qa per ti bere qejfin femres e ti rriten veshet.Meqe se kam vesin e keq me ba tjeret me qa nuk me pelqen qe te me bejne.Po qe se e shoh qe vjen muhabeti deri aty sa pret nga un lot qe te bindet krenaria e saj se mu me ka ne xhep.Edhe nji kokerr lot se qes
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    Citim Postuar më parë nga DILLO
    Jo vallaj oj xixe nuk jam tu qa per ti bere qejfin femres e ti rriten veshet.Meqe se kam vesin e keq me ba tjeret me qa nuk me pelqen qe te me bejne.Po qe se e shoh qe vjen muhabeti deri aty sa pret nga un lot qe te bindet krenaria e saj se mu me ka ne xhep.Edhe nji kokerr lot se qes
    ..... .....O Ti Gjorgj Bush, nuk e kam fjalen tju shef ndonje vajz...po juve ju vjen marre tju shef Prindi i juaj, apo ndonje i familjes, se lere ma ndonje Shok apo Shoqe, e per te dashuren nuk flitet...

ÇDO TE MIR.... ....

Citim Postuar më parë nga DILLO

O DILLO, mos thuj kurre, se ka me dale no njona, e ka me ta bo zemren lesh, e do nxjerresh lote si te krokodilit pastaj.

Do qash me lot e me qurre.
    Ignore List: Snow~Drop

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Vallaj nuk me pelqejne kur cunat qajne nganjehere. Mbase ngaqe nuk qaj edhe shume vete, po eshte si tip seleksionimi natyre: Lerjani te qaren grave!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 02-05-2006 më 12:17
    Ignore List: Den Bossi

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Gio
    Vallaj nuk me pelqejne kur cunat qajne nganjehere. Mbase ngaqe nuk qaj edhe shume vete, po eshte si tip seleksionimi natyre: Lerjani te qaren grave!!
    Gio, edhe une keshtu mendoj. Nuk u ka hije burrave te qajne. Por kjo nuk dtth. qe dikush qe nuk qan, nuk ka ndjenja. Qarja eshte me shume femerore, shikuar historikisht, jo vetem sot por keshtu ka qene gjithmone. Perjashto ketu ata qe jane gej, perderisa e konsiderojne veten gjysmefemer, edhe mund tju kete hije qarja. Burri vet nga natyra eshte krijuar si gjinia e forte si fizikisht ashtu edhe psiqikisht. Ky eshte mendimi im, edhe pse mund te jem gabim.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    Citim Postuar më parë nga dodoni
    Gio, edhe une keshtu mendoj. Nuk u ka hije burrave te qajne. Por kjo nuk dtth. qe dikush qe nuk qan, nuk ka ndjenja. Qarja eshte me shume femerore, shikuar historikisht, jo vetem sot por keshtu ka qene gjithmone. Perjashto ketu ata qe jane gej, perderisa e konsiderojne veten gjysmefemer, edhe mund tju kete hije qarja. Burri vet nga natyra eshte krijuar si gjinia e forte si fizikisht ashtu edhe psiqikisht. Ky eshte mendimi im, edhe pse mund te jem gabim.

...E RESPETOJ MENDIMIN TEND DHE E KE ME TE DREJT TA SHPREHESH, por vet met vertet mendoj qe e ke pak gabim,sepse te konsideroheni ap mos te konsideroheni gjusme Femer kejo per mua eshte nji mendim Maqist, sa per krijimi i fort apo jo i fort nese e kemi fjalen psiqikisht Femrat jan ma te forta dhe ma Inteligjence ne te shumten e rasteve, vetem per nga forca trupore qe ju Mashkujt e keni...por vet e koncideroj me forc te mir karakterin e nji Mashkulli...

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Xixe, shoqe, a me mu e paske ti a?

Gabim e kam une, xixe, foli palidhje kanihere qeshtu une. Ti e ki drejte se femrat jane ma te forta psiqikisht e edhe nga inteligjenca, bile piqen ma shpejt se burrat. Ky eshte fakt i vertetum edhe nga shkenca. Shume mire edhe drejte e ki ti.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink

Citim Postuar më parë nga dodoni
    Xixe, shoqe, a me mu e paske ti a?

Gabim e kam une, xixe, foli palidhje kanihere qeshtu une......Ti e ki drejte se femrat jane ma te forta psiqikisht e edhe nga inteligjenca, bile piqen ma shpejt se burrat. Ky eshte fakt i vertetum edhe nga shkenca. Shume mire edhe drejte e ki ti.
    ...... ....te falenderoj per ket mesazh, met vertet ne fillim me befasove pak , prej te gjithve e prita ket vetem prej teje jo por mir qe u kuptuam sado pak ...mendova qe ende je duke jetuar ne kohen e Sulltanit ore djal, perfat te keq na i ka lan shuuuuuummmmmmm sende, tradita te kqija qe do te duhet te kaloj nji shekull te shlyheh...

Faqja 6 prej 22 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •