Close
Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 220
    Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink

[QUOTE=2043]Xixe e dashur:
    ne vend te mesazhit tim per temen tende , po te tregoj dicka te bukur nga PORTOKALLIA .
    Meshkujt jane bere si WC publike.
    Kur i do - s`i gjen.
    Kur i gjen - i gjen te zena.
    Kur i gjen te lira - i gjen ne nje gjendje qeeeeeeeee.....................[/
    QUOTE]

...nji meshash me i shkurtert se ky i Poetit, por i Shekullit XXI...SKAM QE TE SHTOJ KETIJ MESAZHI, DO TA SHKRUAJ NE NJI VEND, QE TA KEM GJITHNJE PARASYESH,...luetja ime vazhdon...O ZOT U PRISH KEJO BOT, KI MESHIR...
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Poeti
    Rexhina,
    Edhepse disa fjale ne postimin tend nuk i kuptova, ajo qe eshte thelbesore me ra patjeter ne sy: Perse desheron qe ti shohish mashkujt te qajne?
    Desha te te sjell nje fjale te menqur qe rrjedh nga populli: Vaji i burrit eshte kenga ( nuk besoj se mendon se nuk ka me burra, por vetem mashkuj?!)
    te them te drejten nuk e kuptova pyetjen tende

por thjesht thash qe nese populli nuk gjykon apo nuk i cakton steretipa si pshm: "meshkujt sduhen te qajn sepse jan te fort etje" besoj se meshkujt do qanin si femrat se sdo shkonin kundra mendimeve apo opinioneve te te tjereve...well jo sdo qanin aq shume sa femrat ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 11-05-2006 më 13:45
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    te them te drejten nuk e kuptova pyetjen tende

por thjesht thash qe nese populli nuk gjykon apo i cakton steretipa si pshm: "meshkujt sduhen te qajn" besoj se meshkujt do qanin si femrat...well jo aq shume sa femrat ...

E thash se "Vaji i burrit eshte kenga", sepse mu atehere kur burrat kendojne, ka dicka brenda tyre qe nuk i le te qete dhe qe me me deshire do te qanin, por nuk e bejne dot sepse do te tregohen te bute!!//
    Por sidoqofte eshte plotesisht normale qe edhe te qajne, sepse jane qenje njerezore dhe sigurisht qe kane shpirt mu sikur femrat, eshe pse ndodhe qe femra (me falni nese keqkuptohemi) jane me artiste se mashkujt!!!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Poeti
    E thash se "Vaji i burrit eshte kenga", sepse mu atehere kur burrat kendojne, ka dicka brenda tyre qe nuk i le te qete dhe qe me me deshire do te qanin, por nuk e bejne dot sepse do te tregohen te bute!!//
    Por sidoqofte eshte plotesisht normale qe edhe te qajne, sepse jane qenje njerezore dhe sigurisht qe kane shpirt mu sikur femrat, eshe pse ndodhe qe femra (me falni nese keqkuptohemi) jane me artiste se mashkujt!!!

po ke te drejt
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Po mire, car rendesie ka sa te ndjeshem jane meshkujt, dhe si do ta merrni pergjigjen me opinione?

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
    Po mire, car rendesie ka sa te ndjeshem jane meshkujt, dhe si do ta merrni pergjigjen me opinione?
    Gogla e Kuqe,

Si nuk paska rendesi ndjeshmeria?
    Ne rregull ndoshta une edhe nuk mund te perfaqesoj ashpersine mashkullore, sepse si shpirt melankolik apo poetik qe jam eshte larg ashpersia nga une, do te thonja se jam ne grupin e meshkujve te ndjeshem, hahhaah. Cfare te bej i tille jam.

Poet, nuk mund ti fusesh njerezit ne kallupe, sepse gjithesekush ka vecantine e vet. Te thuash qe meshkujt jane apo nuk jane te ndjeshem eshte pa bereqet, sepse cdo mashkull ne rradhe te pare eshte njeri, dhe te gjithe njerezit jane te ndjeshem: dikush me shume e dikush me pak.

Mbase nese pyetja shtrohej: Sa e shprehin ndjeshmerine meshkujt? do kishte vlere.

Edhe kafshet kane ndjenja, jo me meshkujt qe jane njerez. Te gjithe meshkujt qajne, kushdo qofshin. Ca qajne me shume e ca qajne me pak, e ca qajne vetem per raste tragjike, por lot ne sy kane te tere, dhe me raste dhe i nxjerrin. Dmth, meshkujt jane te ndjeshem, dhe nuk jane dru. Disa zgjedhin ta vene ne pah ndjeshmerine, se disa te tjere jo.

Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga Gogla e Kuqe
    Poet, nuk mund ti fusesh njerezit ne kallupe, sepse gjithesekush ka vecantine e vet. Te thuash qe meshkujt jane apo nuk jane te ndjeshem eshte pa bereqet, sepse cdo mashkull ne rradhe te pare eshte njeri, dhe te gjithe njerezit jane te ndjeshem: dikush me shume e dikush me pak.

Mbase nese pyetja shtrohej: Sa e shprehin ndjeshmerine meshkujt? do kishte vlere.

Edhe kafshet kane ndjenja, jo me meshkujt qe jane njerez. Te gjithe meshkujt qajne, kushdo qofshin. Ca qajne me shume e ca qajne me pak, e ca qajne vetem per raste tragjike, por lot ne sy kane te tere, dhe me raste dhe i nxjerrin. Dmth, meshkujt jane te ndjeshem, dhe nuk jane dru. Disa zgjedhin ta vene ne pah ndjeshmerine, se disa te tjere jo.
    Gogla e Kuqe,
    As qe e vura ne dyshim ndjeshmerine e meshkujve, por thash se ata edhe kur kane nevoje qe te qajne, me pare kendojne dhe keshtu e shprehin dhembjen. Eshte plotesisht normale qe edhe meshkujt (sa keq tingellon kjo) jane te ndjeshem, por menyra se si e shprehin (sikur the edhe vet) dallon. Une as qe i vura ne nje kallep te gjithe meshkujt, sikur nuk mund te futen te gjitha femrat ne nje kallep, sepse kane vetite personale qe i dallon dhe kjo eshte shume e mire, sepse dallimet na bejne me te afert, se sa sikur te ishim te njejte (atehere cfare do te gjenim interesant tek njeri tjetri?)

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    vallai e komplikume situata!
    nese meshkulli qan atehere une cduhet te beje????
    me ka rastisur nja dy here te qajne para meje! ndoshta e kam une fajin qe i beje per te qare por me duk shume komike!
    sigurisht qe e kuptoj qe mashkulli ne fund te fundit eshte qenie shpirterore si edhe femra por kjo sdo te thote te jepesh keshtu para nje femre !mbahu he burre mos e lesho veten!
    failure is not an option!

Nuk e kuptoj se pse e banalizoni situaten! Pse ore vec per nji cike ass duhet te qaje mashkulli? Mashkulli mund te qaje nga shume gjera te tjera. Psh gezimi i te qenit baba per here te pare.

Faqja 9 prej 22 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •