Close
Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 220
    MERRE LEHT Maska e anaksimenus
    Anëtarësuar
    18-03-2006
    Vendndodhja
    gjithkund dhe askund
    Postime
    36
    un per vete menoj se ne meshkujt ndjejme me shume se femrat po se shprehim ket. p.sh. un vallaj qe n'fillore s'kam qa nai her po kjo s'do te thote asigjo. meshkujt e majm per vete kur ndihemi keq dhe se shprehim ket. esht edhe kjo tjetra qe ne meshkujt se vrasim asi her menjen per gjona qe s'ia vlen me e vra menjen po vetem gjonat serioze mund te na prekin, kurse femrat ka nga ato qe qajn se moren i not te keqe ose per budallalliqe te ketij tipi. ju i keni lotet pa hesap si me hap rrubinetin ene lum masnaj.
    eh, sa e leht ishte jeta kur ishim femije

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    Citim Postuar më parë nga anaksimenus
    un per vete menoj se ne meshkujt ndjejme me shume se femrat po se shprehim ket. p.sh. un vallaj qe n'fillore s'kam qa nai her po kjo s'do te thote asigjo. meshkujt e majm per vete kur ndihemi keq dhe se shprehim ket. esht edhe kjo tjetra qe ne meshkujt se vrasim asi her menjen per gjona qe s'ia vlen me e vra menjen po vetem gjonat serioze mund te na prekin, kurse femrat ka nga ato qe qajn se moren i not te keqe ose per budallalliqe te ketij tipi. ju i keni lotet pa hesap si me hap rrubinetin ene lum masnaj.

..... ...TE FALENDEROJ PER SHPREHJEN E MENDIMIT TEND, E KE SHUM TE DREJT, JAM NE TAKORT ME TY QE CEKE,per fat te keq shumica e Vajzave, i kan disa her lotet apo disa te merzitura pa hesap, dhe pa kurrfar hesapi, ket e ke shuuuuuuummmm te drejt...por met vertet deshta ta di se a eshte e vertet qe edhe Mashkulli ndien shum per mbrenda apo ne koken e tij disa gjera, ...e di se eshte e veshtir te merret kejo si globale, keto gjera natyrisht mvarren nga çdo person, dhe me shum nga karakteri i qdo Njeriu pa marr parasyesh se a eshte Femer apo Mashkull, por sado pak mund te themi diqka...ketu nuk e kam mendimin tek lotet fare...por vetem tek ndienjat...
    Me Nderime dhe Respet ndaj te gjithve nga shoqeja apo lexuesja e juaj.... .....
    Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 06-05-2006 më 10:33
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

MERRE LEHT Maska e anaksimenus
    Anëtarësuar
    18-03-2006
    Vendndodhja
    gjithkund dhe askund
    Postime
    36
    Mir mi lal se ta them un ty ca te dush me dit. Per mu pyt ke te dush nga ato qe me njofin e asjoni s'ta me t'thon qe jam i ndjeshem pevec motres. Kjo se un jam shum i prem ne pergjigjet qe jap dhe kam nje te nejtme shume formale po prap jam shum i ndejshem lal, megjithse asiher se jap veten. flas per veten time se s'kam si flas per te tjeret. do gjo tjeter lal. ej tashi kan fillu me dal xixellonjat me qe ra llafi(edhe po s'ra e hedhim ne se e shtym nga mrapa). ti i bje te kesh qen e vetmja xixellonj qe ke nejt gjat gjith vitit
    eh, sa e leht ishte jeta kur ishim femije

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    Citim Postuar më parë nga anaksimenus
    Mir mi lal se ta them un ty ca te dush me dit. Per mu pyt ke te dush nga ato qe me njofin e asjoni s'ta me t'thon qe jam i ndjeshem pevec motres. Kjo se un jam shum i prem ne pergjigjet qe jap dhe kam nje te nejtme shume formale po prap jam shum i ndejshem lal, megjithse asiher se jap veten. flas per veten time se s'kam si flas per te tjeret. do gjo tjeter lal. ej tashi kan fillu me dal xixellonjat me qe ra llafi(edhe po s'ra e hedhim ne se e shtym nga mrapa). ti i bje te kesh qen e vetmja xixellonj qe ke nejt gjat gjith vitit
    ...nese te ka then Motra, kejo eshte shuuuuuuuummmmmm e rendesishme, dhe ka domethenje te madhe.....me pelqen dhe kejo e dyta, qe je shum i ndjeshem, por nuk e jep vetem... FAT NE JET Bukurosh Shqiptar,...se sa per xixellonja, ketu shoqeria e mir dhe nxetsia nuk me la te iku ne vende me te nxeta ,keshtu qe nuk e ndrrova vendin, e prita ketu Pranveren... ...Pershendetje, ju duaaa..a.... ...

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink ...Pershendetje te perzemerta...

... O Zot, po ku na mbeten Meshkujt e ndijshem, te dashtun,te.... ...

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja
    ... O Zot, po ku na mbeten Meshkujt e ndijshem, te dashtun,te.... ... [/COLOR]
    Xixillonja,

Ata të ndjeshmit janë martuar, sepse kanë pasur dhembshuri për gocat, kurse ata të tjerët ende luajn me ndjenjat e gocave dhe presin princeshën e virgjër që ta martojnë gjersa në anën tjetër kan zhvirgjëruar sa e sa të tjera.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Cool Pershendetje...

[QUOTE=Poeti]Xixillonja,

Ata të ndjeshmit janë martuar, sepse kanë pasur dhembshuri për gocat, kurse ata të tjerët ende luajn me ndjenjat e gocave dhe presin princeshën e virgjër që ta martojnë gjersa në anën tjetër kan zhvirgjëruar sa e sa të tjera.[/QUOTE]

...po ti poet i vertet je...ne ket jam me ty...ky mesash i yt eshte i shkurtert ,por me dmth. shuuuuuuuuuuuummmmmmmm te madhe,... e per fat te keq ne te shumten e rasteve keshtu eshte, e ky per mua eshte nji i pa ndenja, Egoist, Shovenist,apo siq them une Maqist...met tanat te zeza dhe me ne fund e mjera ajo Femer qe i takon ky tip, nuk e di e cila e marr do ta duroj 24 ore...o Zot po u prish kejo Bot eshte shum veshtir ta takosh nji njeri normal...dhe me ideja te shendosha...etj...etj...:
    Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 11-05-2006 më 12:59

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    ...o Zot po u prish kejo Bot eshte shum veshtir ta takosh nji njeri normal...dhe me ideja te shendosha...etj...etj...:
    Xixe e dashur:
    ne vend te mesazhit tim per temen tende , po te tregoj dicka te bukur nga PORTOKALLIA .
    Meshkujt jane bere si WC publike.
    Kur i do - s`i gjen.
    Kur i gjen - i gjen te zena.
    Kur i gjen te lira - i gjen ne nje gjendje qeeeeeeeee.....................
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    pyetja dyhet te jete si mund ti bejm meshkujt te qajn

jam e sigurt se meshkujt lotojn apo qajn vec ne prezencen e tyre...nese media, society, apo njerzit qe e rrethojn e inkurajojn nje mashkull te qaj, duke i then se ska gje te keqe, apo mungese burrerie...atehere besoj se cdo mashkull woul let it loose
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~*
    pyetja dyhet te jete si mund ti bejm meshkujt te qajn

jam e sigurt se meshkujt lotojn apo qajn vec ne prezencen e tyre...nese media, society, apo njerzit qe e rrethojn e inkurajojn nje mashkull te qaj, duke i then se ska gje te keqe, apo mungese burrerie...atehere besoj se cdo mashkull woul let it loose
    Rexhina,
    Edhepse disa fjale ne postimin tend nuk i kuptova, ajo qe eshte thelbesore me ra patjeter ne sy: Perse desheron qe ti shohish mashkujt te qajne?
    Desha te te sjell nje fjale te menqur qe rrjedh nga populli: Vaji i burrit eshte kenga ( nuk besoj se mendon se nuk ka me burra, por vetem mashkuj?!)
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

Faqja 8 prej 22 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •