Ska problem, xixe, ty te kam shoqe te mire, e din ti. Pajtohna me ty qe shume sene na kane met nga ajo kohe, po ca ti bojme tash, i heqim kadal-kadal.Postuar më parë nga xixe xixellonja
Tung edhe kalofsh mire
Ska problem, xixe, ty te kam shoqe te mire, e din ti. Pajtohna me ty qe shume sene na kane met nga ajo kohe, po ca ti bojme tash, i heqim kadal-kadal.Postuar më parë nga xixe xixellonja
Tung edhe kalofsh mire
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Nga natyra: Meshkujt jane te forte, qe nuk preken. Kurse femrat jane ana tjeter e monedhes te prekshme, delikate prandaj jane edhe me te afta per ceshtje sociale. Meshkujt jane me autoritar.
Do te thoja dicka qe Frojdi ka vene ne dukje, ne cdo individ ka nje perqindje te caktuar te maskilitetit dhe femilitetit.
Shyqyr raportet e jane te qendrueshme kur perkasin me seksin kur nuk perkasin kemi ato rastet e tjera qe ju tashme i njihni mire. Spo vazdhoj me ne psikologjine e individit.
C'ESHTJA SHQIPTARE MBI TE GJITHA
Shume e drejte Serjozisht e kam .......( sec mu kujtua nje kohe e shkuar shume shume larg) Tani ri e vras menien una..........( to late)vajza_pr : Dhe ka nga ata qe qajne edhe jan shume te rrall,po nje gje di qe loti nje djali eshte shume me i sinqert se loti i nje femne![]()
![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga LoveLyBruneTT : 02-05-2006 më 13:36
xixellonje vetem bej sikur te them un e qaj un per ty porsi nusja e re..me shami ne dore![]()
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
.......O BUKUROSHA SHQIPTAR, MOS ME KEQ KUPTONI NUK KA NEVOJ TE QAHET ME SHAMI E AS PA SHAMI, POR PYETJA ESHTE E TJETER PO SI ENDE NUK JU HINI NE TRU.....Postuar më parë nga FLORIRI
....
...KALOFESHI MIR SEPSE PER SOT ME DUHET TE SHKOJ, PERQAFIME SHOQERORE, DHE RUANI MOS TJU KAP DIELLI SE MUA ME MBYTIO ZOT MET POM SILLEM, NUK E DI SE SI ESHTE TE JU POR KETU NUK MERRET AS FRYM, PORSI PESHKU PA UJ,KETU TE TEREN LOTET MENJEHER...ha ha haaa...a.....
...KALOFESHI MIR...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
TI rri anej nga te shijon me shume, lol ndegjome mua mos bej gafe te vesh anej nga shkojne te shumtit...........Tani s`po e marr vesh fare.
Gjysma e gocave pelqen t`i shohi djemte e ndjeshem , duke qare, gjysmes tjeter i shpifet nga kjo gje.
Spo dime nga cila gjysem te rrime?![]()
Sa per djalin qe leshon nje Pike Loti ( ka lezet mer ca thua) une Vdes i kam shume debulese.......te pakten me kete rast kuptojme se : Ka akoma ndonje Tek Tuk nga Ata Djem qe Dashurojne me shpirt..........![]()
per i moment mndali zemna. mu duk se kishe shkrujt tik tak paska qen tek tuk
U like thet dont u ........?per i moment mndali zemna. mu duk se kishe shkrujt tik tak![]()
Mire qe s'ka qene cak e cuk...lolPostuar më parë nga TikTak
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
...PSH. te flasim per temen se sa te dijshem jan Meshkujt apo Femrat ne pergjithesi, kur flas te dijshem, mendoj te ndijshem pa lot...ketu mendoj qe me te ndijsheme jan Femrat, Mashkullitn e prekin ma pak gjerat, vetem i ndijshem behet, kur ja thua te verteten , se sa per gjerat e tjera nuk lodhet fort se sa ne femrat qe mund te brengosemi per gjera cikrimesh, dhe qe ndoshta nuk eshte per tu brengosur,... Me intereson ju lutem qe mendoni ju ne ket, ju Falenderoj.
...Kalofeshi nji fund te javes te kendshme dhe me Suksese te shkelqyeshme......
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Krijoni Kontakt