Dodon, a kam pat fat une qe me kane rene te gjithe keshtu?Postuar më parë nga dodoni
![]()
Egzistojne ta them une, po mbase jane fshehur e si sheh dot ti....![]()
Dodon, a kam pat fat une qe me kane rene te gjithe keshtu?Postuar më parë nga dodoni
![]()
Egzistojne ta them une, po mbase jane fshehur e si sheh dot ti....![]()
Nuk e di. Ne shoqerine time nuk kam pasur shoke te tille qe qajne per femra. Apo ndoshta kane qare por fshehtas, nuk e di. Edhe mund te jete ashtu. Femra kam njohur shume qe qajne per dashuri. Megjithese, seicilen here e me shume dashuria eshte duke i humbur ato vlerat romantike te kohes se mesjetes, sidomos ne Amerike. lol.Postuar më parë nga Visage
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Postuar më parë nga dodoni
Aty do agree me ty, qe ketej romanticiteti eshte me i.... vdekur (shall i say). Nuk egziston passioni qe kemi ne evropianet, ajo iu mungon.
Si njerez pa jete duken, kur shkojne per dating te duket vetja sikur po ben interviste per te shkuar ne ushtri.![]()
As qe du me dit!
Tani s`po e marr vesh fare.
Gjysma e gocave pelqen t`i shohi djemte e ndjeshem , duke qare, gjysmes tjeter i shpifet nga kjo gje.
Spo dime nga cila gjysem te rrime?
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
O 2043, gjella me kripe dhe kripa me mase. Ajo eshte pergjigja. Po filluan cunat me qa gjithmone, behet e besdisshme historia. Por ama, kur qajne me te vertete, sepse me te vertete e duan nje vajze, atehere, dhe ne na keputet shpirti mo...Postuar më parë nga 2043
![]()
per visage
Kane kaluar shume vite kur qava per here te pare dhe te fundit
Tani nuk eshte se qesh , por haroje te qaren.
Tani e kam kuptuar fare mire se s`ja vlen fare te qash per nje femer.
Bota ka plot te tilla qe do te te ishin mirenjohese po t`u hidhje syte.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
2043,
wow, shume i hidheruar qenke ti. Nejse, c'do njeri ben si do vete. Une nuk te thashe te qaje. Pyete se ishe i konfuzuar, dhe tu pergjigja. Pastaj, sesa vlere kemi ne femrat, dhe se sa ia vlen te qash, lere, mos i futemi diskutimit, se s'do dalim qe ketej per 3 dite...
E e di une historine e ka plot peshq ne liqen, sepse ajo vlen per te dyja sekset, por jo te gjithe jane te shijshem... A nuk eshte ajo arsyeja qe dy njerez te dashuruar, nuk e lene njeri tjetrin por punojne hard qe te mbajne relationship ne nje gjendje sa me te mire?
Nuk jam i hidhur , por jam i mencur. Dhe te tille me ka bere vuajtja (per nje femer)
Ah......... ne fakt nuk ishte femer , per mua ishte perendia. por te thashe ka kaluar shume kohe dhe koha i mbyll plaget dhe te hap syte.
Do doja te ndjeja perseri te njejten gje si atehere, por s`e di ne eshte e mundur kjo?????????????
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Te gjithe i kemi kalu ato kohe ne mendoj, qe vuan per dike, ose sepse u ndave ose sepse je larg, dhe betohesh mos te dashurosh me, po, hey, zemra nuk te pyet as ty as mu. It just happens. Dhe je prap ajte ku fillove.Postuar më parë nga 2043
Nejse, te uroj ta ndjesh prape ate ndjenje si atehere. S'ka gje me te bukur.
Good luck.
Krijoni Kontakt