Close
Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 220
    Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

.....Mirmrama....e dashura Shoqeri.....

Citim Postuar më parë nga Peniel
    Përshëndetje!

Sa te ndjeshëm janë meshkujt?!

.... Personalisht do të thosha që femrat asnjeherë nuk arrijnë të njohin plotësisht botëkuptimin e një mashkulli, nuk arrijnë të njohin asnjëherë thellësinë e zemrës së tij....
    ...jam krejtesisht ne takort me ket, qe eshte e pa mundshme, ta njofemi krejtesisht Psiken, apo Psikologjin e Mashkullit apo te Femres.
    Por tju them te verteten mua me pelqejn shum si Mashkujt ashtu dhe femrat kur jan te ndijshem, ne shum menyra pozitive, nuk do te thot qe te qajn me ze, porsi nji femi, por nji lot i sinqert, flet me shum se 1000 fjal...etj...
    ...nuk eshte nevoja te lotojm, nese at e ndiejm ne Zemer kejo hetohet nuk mund te nshefet asnji sy Njeriu...
    Per mua Meshkulli eshte nji Meshkull i vertet qe ka ndenja..., sepse eshte nj krijes porsi ne
    Femrat, por me pak ndalime nga trupi... por nga Psika, Psikologjet kan gjetur shuuuummm pak ndalime.
    ÇDO TE MIR, Pershendetje te Perzemerta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 29-04-2006 më 15:32
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

ghaghahghgahgahgahg

Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja
    .............Mirdita..........

...PSE?...!...Meshkujve ju vjen turp te qajn...?...!...

Ne te shumten e rasteve edhe nese ju vjen te qajn e bejn aty kur nuk i shef kush,dhe nuk jan te vedijshem qe ky eshte nji shembull i bukur te qaj nji Mashkull,po ashtu dhe nji Femer.
    Te qaj nji Mashkull nuk do te thot qe eshte me pak Mashkull, apo nuk ka burrni, do te thot e kunderta qe i ka te gjitha.
    Qe eshte nji Mashkull i vertet me ndenja...nuk e dini se ky eshte nji plus i madh per ju po tju shef e dashura, apo ndonje vajz qe do te dashurohej ne ju si pik e par per ket...
    ...nuk po e vazhdoj me, deshiroj ti shpreheni mendimet e juaja... Qe mendoni ju per ket?
    ...Ju falenderoj per pjesmarrje ne ket tem...
    Lali... pse per ty eshte me ndjenja vetem nje mashkull qe qan??
    Ke degjuar ndonjehere per lotet e krokodilit?
    Puna osht ktu : Njeriu dhe meqe po flasim per mashkullin ne rastin konkret duhet ti beje vend vetes qe te quhet me ndjenja... ! Nuk eshte e rendesishme te shofesh lot dhe vetem ne ate rast te mendosh qe : Waaa pse paska ndjenja ky?
    Osht shume e ceket si ide.
    Meshkujt jane natyre me e permbajtur... dhe te them te drejten sosht puna se une personalisht e kom problem te qaj para nje femre ose para te dashures sime...! Thjesht fakti qe nuk kam pse e bej veten te ndjeshem me te qaren. Dua ta arrij ate qe dua ( ne rastin konkret qe dikush te bindet qe un nuk jam dru.. nuk jam beton qe mos te kem ndjenja ) me veprimet dhe me llogjiken time !
    Dhe kete mendoj per meshkujt.
    Aftesia per ndjenja existon tek te gjitha por ne menyra te ndryshme te te shfaqurit te tyre. Eshte fakt Subjektiv dhe varet nga ndertimi i njeriut ! Nuk mund ti kerkosh dikuj te qaj qe ta pranosh ate si te ndjenjesh e me ndjenja !

i vetlarguar Maska e Arcimedes
    Anëtarësuar
    26-12-2005
    Vendndodhja
    Holland
    Postime
    591
    Kam qajtur shume dhe qaj akoma, por qaj perbrenda. Qaj aq shume sa qe disa njerez ke puna me thone qe e kam zerin shume te embel dhe te ngrohte. Mirepo ata ndoshta nuk e dine qe eshte zemra e ime ajo qe e mbush zerin tim plot me lot.

Po te hapje zemren time do te gjeje shume lot te nxehta dhe kam verejtur qe nuk jam vetem une, por qe ka edhe shume njerez te tjere qe qajne perbrenda, sepse syte e tyre ma tregojne mua kete gje. Mendoj qe cdo njeri, sado i pasur, apo i varfer qe te jete, sado i ditur, apo budalla prape ka nje dicka brenda ne zemren e tij/te saj qe e deshiron, shpreson, mundon apo lendon.

Njeriu mund te qaj vazhdimisht edhe pa leshuar lot. Ndjeshmeria nuk dallohet vetem nga lotet, por edhe nga syte. Neqoftese nje lot i sinqerte flet me shume se 1000 fjale, syte e nje mashkulli, apo te nje vajze flasin nje miljon here me shume, sepse syte jane pasqyra e shpirtit.

Pastaj po te kesh edhe vesh per muzike mund qe ta dallosh edhe intonacionin e zerit te nje njeriu. Nga ndonjehere vetem duke ndegjuar zerin e dikujt dhe pa e pare akoma ate njeri un mund qe ta dalloj gjendjen shpirterore te atij njeriu ne ate moment.

Pra, njeriu pa qajtur akoma, un e kam kuptuar qe ne cfare gjendje eshte ai/ajo ne ate moemnt. Pra edhe 1000 fjale jane nje thesar plot me dituri dhe informacion, por duhet qe te dish qe te kuptosh intervalin, intonacionin dhe melodine e zerit te njeriut, sepse edhe zeri eshte muzike.

Qe te studjosh, te analozosh dhe qe te kuptosh zerin e nje njeriu tjeter, ndjeshmerine, vuajtjen, gezimin, apo sjelljen, duhet qe njehere ne fillim te kesh kuptuar, studjuar dhe analizuar zerin, vuajten, gezimin, ndjeshmerine dhe sjelljen tende.

Ndjeshmeria e njeriut mund te verehet edhe nga gjera te tjera, pervec lotve. Dhe ato gjera te tjera (syte, zeri, pamja e jashtme, ngjyra e fytyres, emocionet) jane per mua njesoj te rendesishme. Brendesia e nje njeriu ka shume e shume menyra te ndryshme per tu bere e dukshme. Dikush vlerson kete menyre me shume apo me pak dhe dikush tjeter vlerson ate menyre me shume apo me pak.

Jeta eshte plot mrekullira dhe plot thesare qe jan zbuluar dhe plot thesar qe jeta i zbulon vazhdimisht.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Arcimedes : 29-04-2006 më 16:28
    I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

......Mirmrama e dashura Shoqeri.....

Citim Postuar më parë nga [COLOR="Blue"
    [B]Arcimedes]Kam qajtur shume dhe qaj akoma, por qaj perbrenda. Qaj aq shume sa qe disa njerez ke puna me thone qe e kam zerin shume te embel dhe te ngrohte. Mirepo ata ndoshta nuk e dine qe eshte zemra e ime ajo qe e mbush zerin tim plot me lot.........[/B][/COLOR] .
    ...Arcimedes, jam krejtsisht ne takort me ket, me beso se edhe mua ne ket moment eshte duke me qajtur shuuuuummmm zemra e ime dhe ndoshta edhe eshte duke pikur gjak loti,...keshtu ishte kejo jet...
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

Vlonjat sa te jete jeta Maska e Igli_Vlonjati
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    Vlore/Tirane
    Postime
    439
    Cdo njeriut po ti prekesh zemren behet i mdjeshem......

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Ndjenjat nuk kane gjini!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Citim Postuar më parë nga Gio
    Une te them te drejten nuk do dija cfare te beja po te shikoja nje mashkull qe te qante para meje

Gio, i thua:,

- Po qan ti mo?! Po pse po qan?! Mjaft qave tani, se nuk ka lezet! Ua, akoma duke qare ti?! Pusho mo, pusho! Prap duke qare?! OK pra mire, qaj, plas aty......

Ja keshtu i thua.
    Ignore List: Snow~Drop

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    [QUOTE=Gogla e Kuqe]Gio, i thua:,

- Po qan ti mo?! Po pse po qan?! Mjaft qave tani, se nuk ka lezet! Ua, akoma duke qare ti?! Pusho mo, pusho! Prap duke qare?! OK pra mire, qaj, plas aty......

Ja keshtu i thua.

Po po c'talleni dhe ju me me djemte tane qaramane? Skeni turp me, ata qajne me te vertete dhe ju.

Ok seriozisht tani, meshkujt po rane kembe e koke ne dashuri me dike, jane aq te ndjeshem saqe s'te ndahen dhe kur do qe te te ndahen, fillojne e qajne me te madhe. lol.
    Kane ndjenja cunat me kane, po duhet te jesh icik mjeshter me iau nxjerr, se perndryshe asnjehere s'do dish se c'ndiejne.

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Citim Postuar më parë nga Visage

Ok seriozisht tani, meshkujt po rane kembe e koke ne dashuri me dike, jane aq te ndjeshem saqe s'te ndahen dhe kur do qe te te ndahen, fillojne e qajne me te madhe. lol.
    Kane ndjenja cunat me kane, po duhet te jesh icik mjeshter me iau nxjerr, se perndryshe asnjehere s'do dish se c'ndiejne.
    Une mendoj qe kane vdekur meshkujt e tille. Por qe qajne meshkujt, qajne qe c'ke me te, jo te gjithe ama edhe arsyeja duhet te jete e forte shume. Une per vete nuk qaj fare, per asgje hic fare. I marr te gjitha shtruar, me gjakftohesi, dhe si gjera normale.
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Birrrr, si te ato telenovelat latine...sa i ben topin ajo, plas bresher tjetri nga te gjitha anet. Deri nga hundet i dalin lotet!

Meredithi immmmm, ku jeeee? Si je?? Me ke po fle tani, ne keto caste???????? Kjo zemra ime po vajton...oooooh Meri!!
    As qe du me dit!

Faqja 4 prej 22 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •