Une personalisht jam shume i ndjeshem dhe at ndjeshmeri dua ta transferoj ne menyren me te kendshme per te dashuren qe mos te lendohet fare
/me Respekte per ket lart![]()
Une personalisht jam shume i ndjeshem dhe at ndjeshmeri dua ta transferoj ne menyren me te kendshme per te dashuren qe mos te lendohet fare
/me Respekte per ket lart![]()
LoL Rapsoul te ishin te gjithe djemt si ty sot nuk do kishte sot divorca as ndarje ,as qarje.
...o Zot a thua ka Meshkuj Shqiptar me shum qe i pergjajne RepsaulitPostuar më parë nga YaSmiN
...YaSmin, vet e duaaaaaaa....aaa... nja sikurse RapSauli......besoj qe ket tip do ta doje çdo Femer...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Po te flas per veten time ne vecanti do thoja qe jom shum i ndjeshem. Sidomos ne raste festash, nga gjysma e siper filloj ta ndjej mir muziken...![]()
S'mund ta kishe than me mir, bravo.Postuar më parë nga vajza_pr
Femrat.....Nuk e arrijne dot kurre nivelin tone. (Por ne te vertete ne e fshehim)
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
hahahha ALNOSAPostuar më parë nga alnosa
po qan moj qan ,por pa lote te dukshem
te pershendes sis
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
IGLI me fal por ku e pate fjalen ti ?????Postuar më parë nga Igli_Vlonjati
Niveli i personit nuk matet me ate te ndjeshmerise se tij.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Pershendetje te gjitheve, si gjithmone xixa paska ndez forumi. lol.![]()
Une mendoj se nje djemte pervec se qajne pa lot, hidherohen dhe jane te ndjeshem shume. Normalisht se prej gjaku jemi bo dhe ne, sic tha ALnosa.
Personalisht qaj rralle, po shume rralle ama! Problemi eshte se nqs do te qaja do me dukej vetja i ulet ne syte e te tjereve dhe ne syte e vetvetes.
Se di nga vjen kjo, ndoshta nga pozicioni i mashkullit ne shoqerine shqiptare ose nga paragjykimi, se kam idene.
Po qe te qaja para nje femre, ose per nje femer, sdo ta beja kurre!!! Cdo njeri ka te drejte te beje zgjedhjet e veta ne jete, nqs dikush mendon se kjo lidhje nuk funksionon dhe nuk mund te vazhdohet me, ok!
Une them qe "Loti sado i bukur, nuk ja merr dot vendin e pare buzeqeshjes"
Buzeqeshni pra !!!![]()
Duajeni atdhene,si shqiponjat folene.
Psikologe, niveli qe kam shprehur une do te thote ndjeshmeri.Postuar më parë nga bebushja
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Krijoni Kontakt