Close
Faqja 2 prej 22 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 220
    Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

.............Pershendetje................

........VET E MENDOJ QE ME SE SHUMTI MVARRET NGA KARAKTERI I MASHKULLIT APO I FEMRES...
    ...ka Meshkuj qe jan me te dhimshem,po ashtu dhe Femrat...por ka dhe me karaktere te kunderta...kam par Mashkuj dhe Femra gjakeftoft qe me kan befasuar... i dashtuni apo i ndieshmi, po nese nuk qajti me lot qan me zemer, por dikush as me zemer...psh.vet met vertet jam nji vajz shum e ndiejshme, po ta shof nji njeri te vuan, te qaj apo te lyp rruges etj...etj...me qan, apo me dhem zemra edhe nese at njeri nuk e kam par kurr por kam dhimbje per te dhe vuaj sepse e di qe edhe aj vuan..ne te shumten e rasteve nuk eshte mir te jesh aq i dhimshem..e pra rradheher dikush mund te me shof duke qar, por po te me daleshin lotet e Zemres jasht trupit besoj qe ishte mbushur nji liqe... dua tju them qe mvaret prej çdo Personi pa marr parasysh se a eshte Mashkull apo Femer...por per ket arsye e hapa ket tem vetem per Mashkuj sepse disave ju vjen turp te qajn, met vertet vet kur ta shorf te qaj nji Mashkull e adhuroj dhe e respetoj me shum, e dua me shum etj...
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    [strano] po me duket se po eheh,jo pernime ska hajgare ne kete teme femrat qajne kur dojne te dalin prej nje situate te pa kendeshme,qajn kur kan faj vet te bejne tjetrin te ndihet fajtor,qajne kur qane nje shoqe per te ish te dashurin e saj vetem per te qen solidare,qajne me filma,une them se qajne edhe pernjemend po qajne shpesh pa aresye,e kjo i bene jo me te ndjeshme aspak mashkulli kur lendohet lendohet shume dhe nuk e harron ate lendim ndersa femra qane nje kohe dhe e harron me shpejt kete nuk po e them une po e kan then njerezit qe jane marre me kete pune me vite te tera.Andaj kur qane nje femer jo gjithmon vuan
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

i/e regjistruar Maska e buki19
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Mashkujt nuk qajn haptas nga arsya se nuk kan ze te bukur te te qarit,nuk kan ritem dhe stil ashtu si e bejn femrat,me ndjenja dhe hije e shije !

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    Citim Postuar më parë nga buki19
    Mashkujt nuk qajn haptas nga arsya se nuk kan ze te bukur te te qarit,nuk kan ritem dhe stil ashtu si e bejn femrat,me ndjenja dhe hije e shije !

...edhe mua me pelqen kejo, po ti Djal me bere te qeshi, a e din ti se edhe Djem ka Kengtar, KESHTU PER SA I PERKET ZERIT MUND TA KEN ME TE BUKUR SER TE NJI FEMRE. ...mua zeri i Mashkullit me pelqen shum...
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga [strano]
    Vallai ka kohe qe nuk qaj, mbase sme ka rasit qe te pikellohem deri ne ate pike qe te qaj.
    Nejse so turp me qajt, mu sme duket turp, ama ene mire nuk eshte.

Te them te drejten sme dalin lot, ktu o problemi
    shumicen e rasteve boj miletin me qajt, se vete se kom zakon.
    Mu mbo me qajt na e qeshmja

Ka cuna qe qajne,po nese qajne per dicka qe ia vlen Mire..po nese qurraviten kot burre i thencin
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Citim Postuar më parë nga buki19

Pse duhet te kesh ze te bukur qe te qash? LoL...

Cdo gje eshte me natyre,si i ndjen njeriu gjerat, ashtu i shpreh.
    Ka njerez qe e shprehin dhimbjen apo gezimin me lot,ka nga ata qe e shprehin me qetesi dhe heshtje.
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja
    .............Mirdita..........

...PSE?...!...Meshkujve ju vjen turp te qajn...?...!...

Ne te shumten e rasteve edhe nese ju vjen te qajn e bejn aty kur nuk i shef kush,dhe nuk jan te vedijshem qe ky eshte nji shembull i bukur te qaj nji Mashkull,po ashtu dhe nji Femer.
    Te qaj nji Mashkull nuk do te thot qe eshte me pak Mashkull, apo nuk ka burrni, do te thot e kunderta qe i ka te gjitha.
    Qe eshte nji Mashkull i vertet me ndenja...nuk e dini se ky eshte nji plus i madh per ju po tju shef e dashura, apo ndonje vajz qe do te dashurohej ne ju si pik e par per ket...
    ...nuk po e vazhdoj me, deshiroj ti shpreheni mendimet e juaja... Qe mendoni ju per ket?
    ...Ju falenderoj per pjesmarrje ne ket tem...

Xixe kush te tha tyja qe meshkujve u vjen Turp te qajne?Ai nuk quhet Turp por Krenaria e MASHKULLIT Shpresoj ta kem sqaruar mire derman sepse ne Publik nuk na len Krenaria dhe mendojme aty ku nuk na shef Dikush mbrojme ate Burrerrin tone sepse per disa momente behemi te Padukshem.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anëtarësuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Lere c'thone keto femrat e emancipuara; mos qani o burra! Te me ndodhe mua me ndo nje mashkull perpara... une s'di ku te futem. Hej bela! lol
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899

..!!

Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja
    .............Mirdita..........

...PSE?...!...Meshkujve ju vjen turp te qajn...?...!...

Ne te shumten e rasteve edhe nese ju vjen te qajn e bejn aty kur nuk i shef kush,dhe nuk jan te vedijshem qe ky eshte nji shembull i bukur te qaj nji Mashkull,po ashtu dhe nji Femer.
    Te qaj nji Mashkull nuk do te thot qe eshte me pak Mashkull, apo nuk ka burrni, do te thot e kunderta qe i ka te gjitha.
    Qe eshte nji Mashkull i vertet me ndenja...nuk e dini se ky eshte nji plus i madh per ju po tju shef e dashura, apo ndonje vajz qe do te dashurohej ne ju si pik e par per ket...
    ...nuk po e vazhdoj me, deshiroj ti shpreheni mendimet e juaja... Qe mendoni ju per ket?
    ...Ju falenderoj per pjesmarrje ne ket tem...
    Kush te ka then ty qe meshkujt kan turp per te qare?!

Eshte normale qe cdo njeri ka ndjenja,por kjo nuk do te thot qe nje mashkull te nxierr lot per te shprehur keto ndjenja.

Une per vete nuk do e konsideroja tamam mashkull kete person qe do te derthte lote per kapricot e nje vajze..
    Ok nuk mund te mohoje faktin qe ka meshkuj qe bejne "Tipin meshirues" dhe per kete ja plasin se qari,pffffff pa lidhje shume me duket.Nejse une nuk do derdhja lot kurren e kurres per nje vajze,ka shume menyra te tjera per te vuajtur por jo te qaja para saj.
    Feel the pump √

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar më parë nga DJ-GABRIELE
    Kush te ka then ty qe meshkujt kan turp per te qare?!

Eshte normale qe cdo njeri ka ndjenja,por kjo nuk do te thot qe nje mashkull te nxierr lot per te shprehur keto ndjenja.

Une per vete nuk do e konsideroja tamam mashkull kete person qe do te derthte lote per kapricot e nje vajze..
    Ok nuk mund te mohoje faktin qe ka meshkuj qe bejne "Tipin meshirues" dhe per kete ja plasin se qari,pffffff pa lidhje shume me duket.Nejse une nuk do derdhja lot kurren e kurres per nje vajze,ka shume menyra te tjera per te vuajtur por jo te qaja para saj.

Dj^Gabriel....Asnjehere mos thuaj Kurre..nuk dihet cfare do te te sjelle jeta...Mbase dhe do qash para nje femre...Mbase jo per humbjen e nje femre..por per dicka qe ka shume rendesi per ty ne jete...me fal per nderhyrjen...
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Faqja 2 prej 22 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •