........VET E MENDOJ QE ME SE SHUMTI MVARRET NGA KARAKTERI I MASHKULLIT APO I FEMRES...
...ka Meshkuj qe jan me te dhimshem,po ashtu dhe Femrat...por ka dhe me karaktere te kunderta...kam par Mashkuj dhe Femra gjakeftoft qe me kan befasuar... i dashtuni apo i ndieshmi, po nese nuk qajti me lot qan me zemer, por dikush as me zemer...psh.vet met vertet jam nji vajz shum e ndiejshme, po ta shof nji njeri te vuan, te qaj apo te lyp rruges etj...etj...me qan, apo me dhem zemra edhe nese at njeri nuk e kam par kurr por kam dhimbje per te dhe vuaj sepse e di qe edhe aj vuan..ne te shumten e rasteve nuk eshte mir te jesh aq i dhimshem..e pra rradheher dikush mund te me shof duke qar, por po te me daleshin lotet e Zemres jasht trupit besoj qe ishte mbushur nji liqe... dua tju them qe mvaret prej çdo Personi pa marr parasysh se a eshte Mashkull apo Femer...por per ket arsye e hapa ket tem vetem per Mashkuj sepse disave ju vjen turp te qajn, met vertet vet kur ta shorf te qaj nji Mashkull e adhuroj dhe e respetoj me shum, e dua me shum etj...
Krijoni Kontakt