aha meshkujt ..
po ku ka meshkuj qe qajne sot eeeeeee .
apo te ndjeshem ,te thon nje tralala dhe ja u tregua ndjeshmeria e tyre ...
aha meshkujt ..
po ku ka meshkuj qe qajne sot eeeeeee .
apo te ndjeshem ,te thon nje tralala dhe ja u tregua ndjeshmeria e tyre ...
ne meshkujt jemi aq te ndjeshem
sa dhe ndjeshmeria eshte e ndjeshme per ne
Kam qare dje aq shume sa as vete nuk e di se perse po qaja deri kur pashe time më qe po grinte qepe per te bere sallaten.
Hahahahhhhh.......sa me ben te qesh me keto batutat e tua....
Po perse e kerkoni ndjeshmerine e meshkujve sikur te ishte nje kafshate buke?!
Perse nuk thoni;a jemi te afta ne qe ti bejme meshkujt te ndjejne pse jo edhe te qajne?!Sa impenjoheni ju per te zgjuar ndjenjat tona?Ma thuaj te lutem.
Po Se Cfar Do Me Ti .
Ka Gje Me Te Madhe Se Perendija Ju Ka Dhene Shanse Te Merreni Me Krijesen Me Te Brishte Qe Eshte Femra ...
Jemi Te Afta Po Ditet Ju Te Silleni ,pse Cfar Doti Te Ledhatojme 1000 Here Deri Sa Te Thuash Qofte Nje Fjal Qe Te Ngjall Dashuri ..
ehe, kot e kenikane vdek burrat e vertet!. Keta te sotmshit jane bula e qajme me shume se grat e burrave te qemoti .
Love une cunat![]()
ncncncn amon mi alonsa sa raciste ti
cunat i kemi florinj mi ca po thua
mendoj se cunat jan shum te ndjeshem
por din ta fshehin![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 10-11-2006 më 10:23
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Patjeter qe djemt jane te ndjeshem, lere cbejne tipin e indiferentit ose te fortit por ama dhe meshkujt jane te ndjeshem "ne dashuri nese po flasim per kete fushe"
Pasi ato qe dashurojne me pasterti dhe me zemer patjeter qe jane te ndjeshem cfare do lloj gjeje
Me mir thuaj si po vendosim ne ketu: qajn apo s'qajnSi perfundim si u la?
Qajne apo nuk qajne?...........lol
po pse qan burri eeeeeePostuar më parë nga unikkatil
nuk shprehet me te qare ndjeshmeria se une do ta quaja shume gje te ulet ,ndaj nje djali ...
e di qe do kem shume kontradita per kete qe thash por une si vajz keshtu e mendoj![]()
Krijoni Kontakt