xixe
si qdo qenje ,edhe mashkulli ka mangesit etij,bile mashkulli eshet me i ndjeshem se sa qe medoni ju femrat ,por mashkullin embron pamja fizike dhe nuk te len pershtypje se kjo pamje e eshet e ndjeshme.
xixe
si qdo qenje ,edhe mashkulli ka mangesit etij,bile mashkulli eshet me i ndjeshem se sa qe medoni ju femrat ,por mashkullin embron pamja fizike dhe nuk te len pershtypje se kjo pamje e eshet e ndjeshme.
zemer burre eshte ai qe qan per nje grua apo jo?Postuar më parë nga xixe xixellonja
Ι DON'T HOPE FOR ANYTHING
I AM NOT AFRAID OF ANYTHING
I AM FREE
...o bre ty Filozofe te kemiPostuar më parë nga gabriela_athine
....me nji rresht, thua shuuuuummmm
....Perqafimeeee....per Princesen Maden in Acinaaaa.....aaa ...
Fisniku _ student...PERSHENDETJEEE... ke me te drejt dhe at qe e the![]()
...eagles``son....po dhe mua met vertet p ome intereson, edhe sa shekuj do te kalojne, ta perserisim te njejten gje....Femrat nuk na kupotojn, Meshkujt nuk na kuptojn... Vet mendoj qe Kush do te kupton kupton...
Çdo te mir...Perqafimeeee.....ee....
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Ndjeshmeria te meshkujt, xixe xixellonja, varet dhe nga tipi i cunit. Une psh, jam pak macho, dhe nuk do tregoja dobsi, dhe aq me pak te qaj, perpara asnjerit.Postuar më parë nga xixe xixellonja
Jam si ai ujku qe i lepin plaget ne vetmi, larg kopese
Lidhjet e internetit nuk lejohen ne firme. Marrja e filmave pa leje, thyen ligjet e te drejtave te a
as edhe nji pik loti
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Nuk eshte se meshkujt nuk jane te ndjeshem por vet karakteri i tyre i ben ata qe te mos e shfaqin, e sidomos kur behet fjala per lot, qe per meshkuej shqipetar konsiderohet nje dobesi e madhe,mashkulli ka menyrat e veta per te demstruar ndjeshmerine,dhe keto mund te interpretohen ne meyra te ndryshme ne vartesi te individit,ndoshta lotet jane pika e fundit qe ne shumicen e rasteve nuk "arrihen"!
Une nuk jam me idene qe kur nje mashull e shoqeron nje veprim me te qare eshte i ndjeshme me shume se nje tjeter qe ka nje meyre tjeter te shprehuri te ndjenjave.....
Ky eshte mendimi im.
Ndryshuar për herë të fundit nga [ARMANI] : 09-11-2006 më 13:32
ProuD To Be T R O P O J A N
po arman vertet te ndjeshem jane. Nje pjese e tyre jane si barsaleta qe me poshte po te tregoj:
Martohet nje angleze, nje gjermane edhe nje shqiptare. Edhe po tergon per burrat e tyre dhe si i kishin ndare punet.
Thote anglezja:
- Une i kam thene burrit tim qe para dasme, qe une sprek gje me dore. Qe diten e pare i ka bere vete punet.
Thote gjermania:
- Edhe une keshtu i thashe. Diten e pare hic, diten e dyte mori shkopin, fshesen dhe e beri shtepine xham
Hidhet shqiptarja
- Te njejten gje i thashe edhe une. Diten e pare hic, diten e dyte hic, diten e trete fillova te shikoja pak nga syri i majte...
proud 2 be me, the eagle's son
Kush e la ndjeshmerin qe ta gjejn meshkujt ...........
Si perfundim si u la?
Qajne apo nuk qajne?...........lol
Qajne, por jo ne sy te botes......
Krijoni Kontakt