mos e bej veten te qash sepse e qara nuk te ndihmon por vetem te acaron me shume.
Une nuk mund ta imagjinoj qarjen pasi shume i gjera i bej me kujdes dhe nuk i le shume vend surprizave.
mos e bej veten te qash sepse e qara nuk te ndihmon por vetem te acaron me shume.
Une nuk mund ta imagjinoj qarjen pasi shume i gjera i bej me kujdes dhe nuk i le shume vend surprizave.
vari leshte
une qaj sa here qe mqahet megjithese femrat ta marin per dobesi
Qesh ngaqe Sqaje Dote .......... kaq i ndjeshem jam
Po Femrat Cdun tek tema jone na mbajne ison :P sssssssssssssssssssttttttttttttssssssssssssss vajza![]()
HaHaHa sa kam qesh o zot o zot se arrova zoti seksiston ne virtual :PPostuar më parë nga *SaBiNa*
Kshu qe dhe ndjeshmeria ne virtual eshte zero si per femra ashtu dhe per meshkujt
Ime ka dhe ndonje vajze si Sabina qe eshte e ndjeshme ne virtualajde Respekte per sex F se i du shum !!!
...Ky eshte nji tip i Mashkullit REAL dhe te VERTET e jo rabot artificial...Postuar më parë nga the_fool12
...
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
Meshkujt qe qajne tregojne se jane te ndjeshem. te mos qash tregon qe je pa ndjenja. Kjo nuk do te thote se meqe femrat qajne me shume kane me shume ndjenja apo jane me te ndjeshme se meshkujt. Edhe krokodili qan por jo se i dhimset kush.
Mendoj se meshkujt jan shume te ndjeshem por e fshehin,nuk e tregojn sa e tregon femra![]()
...Ashtu eshte ...jam plotsisht ne takort me ty...shumica jan shum dhe shuuum te ndieshem porsi nji Femi...por ne te shumten e rasteve e mshefin...Postuar më parë nga _Elena_
...dhe explotojn ne menyra te tjera...
meshkujt a jane te ndijshem?
sigurisht se po, por ne nje menyre pak me specifike
...o ti Djal Specifik...ke dhen nji pergjigjeje shum te mire dhe specfikePostuar më parë nga Buli_3
...te deshiroj shuuuum te mira ne jet
.
Krijoni Kontakt