Close
Faqja 11 prej 22 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 220
    Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink Pershendetje per te gjith

Dito, met vertet qenke i ndejshem, mbasi te biejn lotet kur te qorojsh Qep, e sidomos mbasi e paske qitur ne forum foton e Gjyshit tend, pushofet ne Paq ...kesi Mashkulli me pelqen pa mas, eshte veshtir te gjindet ...*****************************
    ...Met vertet ka Mashkuj shum te mir, por vet ende nuk hasa ne ta personalisht...
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja
    Dito, met vertet qenke i ndejshem, mbasi te biejn lotet kur te qorojsh Qep: e sidomos mbasi e paske qitur ne forum foton e Gjyshit tend, pushofet ne Paq ...kesi Mashkulli me pelqen pa mas, eshte veshtir te gjindet ...*****************************
    ...Met vertet ka Mashkuj shum te mir, por vet ende nuk hasa ne ta personalisht...
    Gjyshi ka qene zotni burre, ma i mire se une, por ke fotoja jam une vete me mikun tim me te mire RAKINE. Edhe gjyshi sevdalli dhe merakli i modh ka qene, se rahmet i paste shpirti me ka lene, lere per tip melankolik c'ishte, qante sa here merrte pensionin se nuk fshihte dot leke nga gjyshja per raki. Nejse beme gjysh te te ngjaj eshte kjo pune

Selom nga plaku.

Dito.

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Wink Mirdita te gjithve...

Citim Postuar më parë nga Dito
    Gjyshi ka qene zotni burre, ma i mire se une, por ke fotoja jam une vete me mikun tim me te mire RAKINE. Edhe gjyshi sevdalli dhe merakli i modh ka qene, se rahmet i paste shpirti me ka lene, lere per tip melankolik c'ishte, qante sa here merrte pensionin se nuk fshihte dot leke nga gjyshja per raki. Nejse beme gjysh te te ngjaj eshte kjo pune.

Selom nga plaku.

Dito.

...te falenderoj me ke ber te qeshi, nuk ja kam nu menen mir kesaj foto, qe eshte me raki ne dor,... e po ti mik te keq paske zgjedhur, se sa ta kesh afer at shishe Femrat, apo Plakat do te ikin prej teje...po me vjen keq per ty se do te mbetesh i vetmuar, ateher nuk do te kesh nevoj per qep qe te bien lotet, do te biejn dasht e pa dasht... ...si mendon ti Plaku, apo Kryeplaku i forumit

DUA *** Maska e sara1984
    Anëtarësuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    neverland
    Postime
    30
    Nese Ka Ndonje Femer Qe Mendon Se Nje Mashkull Eshte "qurravec" Nese "qan"...ateher Ska Kuptuar Asgje Nga Meshkujt....asgje...nje Mashkull Duhet Te Jete I Forte..te Mbroje Femren Qe Mban Ne Krah....kur Ajo Ka Nevoje Te Behet Gur,e Kur "ai" Ka Nevoje "ajo" Te Behet E Forte...njeriu Jeton, Qesh, Qan.....dashuron, Vuan...vdes....eshte Jeta...eshte E Bukur Sepse Ndjen....

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    ...PSE?...!...Meshkujve ju vjen turp te qajn...?...!...
    biologically we cant cry.
    to trigger emotions in our brains? sorry we cant!

not much blood flows above the waist

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    19
    ehe, po persa i perket kesaj teme mund te flasesh shume po une them se po te qanin dhe burrat aq sa qajne grate,atehere keto te fundit si do te justifikoheshin.prandaj them qe kjo eshte dhunti qe zoti ja dha vetem grave.te qajne per tu pastruar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Usa
    Postime
    19

Cool te qash apo te qeshesh

[QUOTE=Dajoshi]ehe, po persa i perket kesaj teme mund te flasesh shume po une them se po te qanin dhe burrat aq sa qajne grate,atehere keto te fundit si do te justifikoheshin.prandaj them qe kjo eshte dhunti qe zoti ja dha vetem grave.te qajne per tu pastruar.]mbase burrat kane nje shanc per te qeshur me shume.

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    [QUOTE=Dajoshi]ehe, po persa i perket kesaj teme mund te flasesh shume po une them se po te qanin dhe burrat aq sa qajne grate,atehere keto te fundit si do te justifikoheshin.prandaj them qe kjo eshte dhunti qe zoti ja dha vetem grave.te qajne per tu pastruar.[/QUOTE]
    .........................................
    Te lutem na spjego pak ket, sepse vet nuk te kuptoj qe duash te thosh me ket, te cilat jan ato te fundit qe justifikohen...!...
    ...Zoti qe ju dha Meshkujve ju dha dhe Femrave dhe anasjelltas, dhe nuk ka nevoj te qan askush per tu pastruar, sepse jemi te pastruara pa qajtur.
    ...dhe vet nuk e shof te cilen shanc e kan Meshkujt per te qeshur me shum .(Te falenderoj nese na e spjegon me shum ket mesazh tend qe dmth ka, per ty...sepse vet nuk do ta vazhdoj ma gjersisht ndoshta te kam keqkuptuar...por sa e kuptoj vet nuk jam krejtsisht ne takort me ket qe shkrove...

[QUOTE=xixe xixellonja]
    Citim Postuar më parë nga Dajoshi
    ehe, po persa i perket kesaj teme mund te flasesh shume po une them se po te qanin dhe burrat aq sa qajne grate,atehere keto te fundit si do te justifikoheshin.prandaj them qe kjo eshte dhunti qe zoti ja dha vetem grave.te qajne per tu pastruar.[/QUOTE]
    .........................................
    Te lutem na spjego pak ket, sepse vet nuk te kuptoj qe duash te thosh me ket, te cilat jan ato te fundit qe justifikohen...!...
    Nuk ka sqarim se eshte mendim shume abstrakt per tu kuptuar nga ne grate qe nuk thithim fare.

Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    [QUOTE=Gogla e Kuqe]
    Citim Postuar më parë nga xixe xixellonja

Nuk ka sqarim se eshte mendim shume abstrakt per tu kuptuar nga ne grate qe nuk thithim fare.
    ...te lutem pra spjegoma ti, se vet nuk e kuptoj, theksin, apo te folurit(te shprehurit) e ketij djali

Faqja 11 prej 22 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Objektet fluturuese të paidentifikuara, UFO
    Nga Darius në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnë ndryshe
    Nga Xhuxhumaku në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikë nga “gjinekologu”
    Nga Davius në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnë nga Marsi, femrat nga Afërdita’.
    Nga Tirana në forumin Grupmoshat e komunitetit
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •