-zemrat e prishura te atyre qe na rrethojne
- mendjet e keqia te te vdekurve shpirtrisht e gjalle fizikisht
- mungesa e nje atmosfere te vertete kulture e bote normale shpirtrore
Krimi i organizuar
Korrupsioni
Trafiku i drogės
Prostitucioni
Trafiku i njerėzve
Furnizimi me ujė/energji
Shėrbimi mjekėsor
Infrastruktura e amortizuar
Tė drejtat e njeriut
Emigrimi i trurit
Strehimi
Prona private
Kriza elektorale
Arsimimi i fėmijėve
Tjetėr
-zemrat e prishura te atyre qe na rrethojne
- mendjet e keqia te te vdekurve shpirtrisht e gjalle fizikisht
- mungesa e nje atmosfere te vertete kulture e bote normale shpirtrore
cfare del nga ky sondazh eshte shume e qarte, problematika e jetes shqiptare po zhillohet gjithmone e me shume pikerisht nga njerzit qe jane zgjedhur per per ti sherbyer shtetit .....
Omnia mutantur, nos et mutamur in illis.
sipas meje jane, korrupsioni, dhe varferia e shtetit tone
nga varferia vjen gjithcka
tungjatjeta te gjitheve.
Problemi yne kyq eshte se ne nuk punojme ne menyre kolektive dhe gjithmone puna e tjetrit na duket e keqe.
Probleme ne Shqiperi ka shume ?Por une mendoj se ne ketu duhet te hapim tema se si duhet ti ndryshojme keto gjera ,se si duhet te punojme qe ta dergojme shqiperine perpara cka duhet te rregullojme ne ne vetvete dhe ne shoqeri .
Une mendoj se keshtu duhet ti shtrojme problemet dhe jo te flasim brockulla sepse ka ikur koha e fjaleve .
me respekt artan shkodra
PO ESHTE E VERTETEPostuar mė parė nga artan shkodra
E SHPESH PERCMOJME GJERAT
me mire do te ishte sikur te pyesim cfare problemesh nuk kemi? une jetoj ne zvicer dhe te them te drejten nuk jane shume rraciste por kur te pyesin se nga vjen te shofin me nje mosbesi te pa pare, sikur do ti vrasesh ose do ti vjedhesh, por nuk kane faj, ajo fete e vogel kriminele dhe pa shpirt ka bere qe te gjithe te na shohin keq dhe ne duam te hyjme ne unionin europian? mos me beni te gjesh. duhet te kalojne shume kohe, perpara se ne mund te shpresojme sado pak. shkova ne tirane ne shtator, pas 6 vjetesh dhe kur pashe lokalet plot me rini me plasi zemra? ne nuk kemi pune per te ardhmen e vendit, rinia eshte shpresa jone dhe ne e leme tere diten kafeneve, sepse do fusim ne pune nipin, apo djalin etj. une njoh njerez qe kane mbaruar fakultetin me dhjeta dhe shoh qe ne vend te tij hyn nipi i nje te madhi qe ska bere asnje vit gjimnaz dhe ju thoni pse hiken rinia? te na vi turp se si sillemi dhe si e trajtojme rinine....
Korrupsioni eshte shkaku i te gjithe problemeve.
Te gjitha jane probleme shume te rendesishme te cilat po bllokojne zhvillimin ekonomik te Shqiperise.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Krijoni Kontakt