Mir se na erdhe ja kalofsh sa me mir ne forumin shqiptar
Mir se na erdhe ja kalofsh sa me mir ne forumin shqiptar
#VamosArgentina
Mire se erdhe Olsi, te uroj t'ia kalosh sa me bukur midis nesh ku jam i bindur qe nuk do te te mungoje shoqeria. Pergezime edhe per muziken qe luani, pasi jam nje fans i muzikes Rock.
Me respekt Besi (lukas)
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Olsi tani erdhe qe erdhe merja nje vence, nga ato te tuat , qe ta marim vesh , po na genjen apo je i vertete.
(mos i trego njeriu , po ketu jane mbledhur gjithe mashtrusat )
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Mire Se Erdhe !
Postuar më parë nga FBI
Welcome ne forumin me te madh Shqiptar
Mire se na erdhe![]()
Mire se erdhe kalofsh sa me mire ne forumin shqiptar
Mariachi
Mireseerdhe Olso Kalofsh Sa Me Mire Mes Nesh Dhe Suksese Ne Rrugen Tende Muzikore
Pershendetje
Pershendetje
Jam Olsi (Crossbones)
Me vjen mire qe keni reaguar pozitivisht ndaj mesazhit tim.....gjithashtu me vjen mire qe ne kete forim ka djem dhe vajza qe degjojne rock dhe qe jane fansa te Crossbones ose dhe grupeve te tjera.
Ne kemi per detyre te bejme punen tone dhe te ofrojme sa me shume muzike per te gjithe ju....ju duhet te beni pjesen tuaj duke qene prezent ne koncertet tona te ardhshme(shpresoj se shpejti).
Here pas here une postoj tekste te kengeve tona per te gjithe ju qe jeni fansa te Crossbones.
Per te gjithe ata ose atoooo qe duan te kontaktojne, mund te na shkruani ne adresen:
crossbonesrock@yahoo.com
Nje pershendetje edhe te gjithe shqiptareve kudo qofshin ata.
Rock 'N' Roll babeeeeeeee!!!!!
Krijoni Kontakt