Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    ...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428

Forumi, per bashkim apo percarje?

Hyra ne forum te lexoja ndonje gje zbavitese a te bejm shaka per ato pak caste qe kalojm ketu, te kalojm merzitjen e dites, jo mer jahu.

Anej vuu lajmet, kercet murtaja ne Afganistan, u vran 20 Amerikan. Poshte filani, rroft fisteku.

Icik me posht, u rrezu busti nene Terezes, posht myslymanet. Ne litar.

Anej matane, misioneret e pa pune, perkthejn me prapanice vargje nga Kurani.

Zjarrr.

Luft

Rrau xhau.

Ca boni mer jahu!!!

Mir qe jena larg, se do ishim vra e do ishim therr. Baah

Apo thuj, gjelat kakarisin vetem mas pc-ve.

E pik e zeze. Vallahi , sinqerisht, pranej jemi 100 vjet mbrapa edhe 50 vjet skic se ne ven te shpetojm varken tone qe po na mbytet merremi me varkat e te tjereve.

Nuk e di ca te keqe paska me qen myslyman. Une jam myslyman ashtu sic jane shumica e Shqiptareve, por gjithashtu kam shoke te ngushte qe ndoshta i quaj ne rangun e vllait edhe jane te krishter. S'jemi zene ndonjeher per pune feje. Edhe po te ishte ndonje fe tjeter s'do kishte renci, nqs do ishte djale per tu pasur shoke.

A jeni ne terezit apo jo?

Nga gjithe ky mllef per keto tema percarese qe hapni, mu kujtua edhe ajo pjesa:

- Apo s'ka nje moter moj, nje Rita nje Rita.......... papapapaapa

Edhe ju qe ndillni percarje mu si Rita jeni bo. Te specializuar ne thurrjen e llafeve.

Na hapet barkun.

Po simas kokes festen.

Rrofte Greqia Albo.

Happy?

C'na ka gjet...
    HOLLAND...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Forumi mendoj se eshte per bashkebisedim dhe diskutim si ti zgjidhim me mire probleamatikat tona apo te japim mendimet tona dhe ne kete menyre edhe te bashkohemi si vellezer qe jemi, por me sa shoh ketu me teper njerezit futen se ndjejne kenqesi te bejne sherr e te shahen, nuk japin asnje lloj argumenti por thjesht kujtojne se fiton ai qe shan me teper e me rende.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Ti je ai qe mbjell percarje dhe mos kritiko tjeret ore i shkreti del monako..Ja tash ke tema e skedines i fute hundet kot e kot dhe me kete rast ti tregove fytyren tende ,...Ti nese ke problem me forumin une skam asgje ....

Perjashtuar Maska e riu
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    forrumi eshte shum ne rregull per mua, biles do ftoj dhe te tjere nga fisi im dhe i gruas- me pelqen te lexoj shume ketu po myslimanet jane me afer neve romeve dhe me pelqen me shum te lexoj myslimanet, dhe albo me pelqen dhe ca te tjer

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    dikush ka thene : Diskutimi sjell zhvillim....dhe ketu cdo njeri sjell dhe diskuton me mendimet e veta...seshte e thene te mendojne te gjithe njelloj. Ketu i gjen te gjitha, do te diskutosh, diskuto, ke tema nga me te ndryshmet, dhe po se gjete ate teme qe ty te pelqen te flasesh, atehere mund ta hapesh vete. Pastaj po te duash te besh gallate, ben gallate, edhe per kete ke tema sa te duash...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako
    Hyra ne forum te lexoja ndonje gje zbavitese a te bejm shaka per ato pak caste qe kalojm ketu, te kalojm merzitjen e dites, jo mer jahu.

Anej vuu lajmet, kercet murtaja ne Afganistan, u vran 20 Amerikan. Poshte filani, rroft fisteku.

Zjarrr.

Luft

Rrau xhau.

Ca boni mer jahu!!!

E pik e zeze. Vallahi , sinqerisht, pranej jemi 100 vjet mbrapa edhe 50 vjet skic se ne ven te shpetojm varken tone qe po na mbytet merremi me varkat e te tjereve.

Nuk e di ca te keqe paska me qen myslyman. Une jam myslyman ashtu sic jane shumica e Shqiptareve, por gjithashtu kam shoke te ngushte qe ndoshta i quaj ne rangun e vllait edhe jane te krishter. S'jemi zene ndonjeher per pune feje. Edhe po te ishte ndonje fe tjeter s'do kishte renci, nqs do ishte djale per tu pasur shoke.

Edhe ju qe ndillni percarje mu si Rita jeni bo. Te specializuar ne thurrjen e llafeve.

Na hapet barkun.

Po simas kokes festen.

Rrofte Greqia Albo.

Happy?

C'na ka gjet...
    pse ti naivi kujton se shqiptaret real jane te ndryshem nga ata virtuale

jane e njejta gje as mos vrit mendjen fare per kete gje

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    forum - nje pike takimi ku shkembehen pikepamje te ndryshme (Oxford Encyclopedia).

Po te kishin te gjithe njerezit te njejtin mendim dhe qendrim, jeta do te kishte mbaruar me kohe...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Citim Postuar mė parė nga Del Monako

Zjarrr.

Luft

Rrau xhau.

Ca boni mer jahu!!!

Na hapet barkun.

Po simas kokes festen.

Rrofte Greqia Albo.

Happy?

C'na ka gjet...
    Forumi eshte per tu bashkuar, (pso temse se sportit ku ka hidhrime te shuta),
    sa per muslimanet....
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,995
    Postimet nė Bllog
    22
    Del Monako, po te pelqen merr pjese ne forum, po nuk te pelqen mos u fut ne te.

Nuk eshte aq e veshtire apo jo?

Albo

Forumet jane pika e takimit e injoranteve dhe te deshtuarve te jetes reale , ne forume mblidhet te gjithe ata/ato qe ju vret syte djelli qe shkelqen perjashta , dhe keshtu kan forumet si pike argetimi..
    ka edhe nga ata qe po i perdorin per te ber prapaganden e tyre te degjeneruar , ka edhe nga ata qe nuk kan rroba te mira per te veshur e te dalin nje xhiro e keshtu qe ulen para ekranit te PC dhe jane me te fortit apo me te mirit etj etj
    Mgjth eshte ajo qe tha dhe albo trimi
    po te pelqen merr pjese ne forum, po nuk te pelqen mos u fut ne te

Budalliku me i madh eshte qe te quash nje forum si vend arketimi (te pakten keto qe kemi ne ne Shqiperi

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Gjykata zbardh vendimin: SHIK-u vrau Remzi Hoxhėn si ‘agjent serb’
    Nga ex-x nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 384
    Postimi i Fundit: 26-09-2013, 08:45
  2. Forumi Musliman sulmon shkrimtarin Ismail Kadare
    Nga Davius nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 23-06-2006, 08:44
  3. Bashkim Gazidede, ish kreu i SHISH kthehet nė Shqipėri
    Nga zeus nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 20-05-2006, 09:57
  4. Ndihme per disa test cases...
    Nga BeracakjaKeqe nė forumin Arti i programimit
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-02-2004, 01:07
  5. Pėrse unė jam pėrjashtuar nga forumi?
    Nga Albo nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-02-2004, 00:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •