O Erlind banu pak me i civilizuar se per kso tema qfare po don ti une jam shum i lig e sma ban zemra,haaaaaa,nestiPostuar më parë nga Erindi
O Erlind banu pak me i civilizuar se per kso tema qfare po don ti une jam shum i lig e sma ban zemra,haaaaaa,nestiPostuar më parë nga Erindi
Po e shoh se askush nuk eshte ne chat atehere ju uroj te gjithve nje Nate me plot endrra romantike.jeni te mrekullushem te gjith.pershendetje nga Nestret Krasniqi nga Austria e momentalisht nga Perfaqsia ime ne Zagreb ku akoma jam ne byro .Ishte knaqesi per her te par te flas me juve,edhe nje here Pershendetje.Postuar më parë nga Erindi
Postuar më parë nga cool_dancer
flm lal dhe mr se te gjeta![]()
![]()
Postuar më parë nga DJ-GABRIELE
qyqa e di kam ber mungesa ..... por te lutem me thuaj cfar do te thot GOSTITI mos qesh se kam shum mungesa ne gjuhen shqipe![]()
Postuar më parë nga Visage
Tani me i ra troc fare jam pak veterane por pertace si puna jote ne forum![]()
Ajo tema qe kisha hapur jan cuditur qe sa njerez ka akoma qe jan te prapambetur dhe jetojn akoma me te vjetramegjithate cdo njeri e di vet
![]()
Postuar më parë nga Macho
gjall ti lal ; )
flm rrusho edhe vazhdo mos e le mbas dore Moderimin![]()
Postuar më parë nga unusual2006
rri mi lal kush te perze ty i rafte pika .....qyqa ne jemi msu nga nje tenxhere ham te gjith![]()
^No_Name^ & LoveLyBruneTT & webmasterpimi & nestret & ino89 & Xhuxhumaku
flm shuuuuuuuuuuuum jeni shuuuuuuuuuum te mir![]()
Postuar më parë nga Erindi
flm Erindi edhe mir se ju gjeta![]()
Postuar më parë nga nestret
kisha tregu une sa te duash por qeke shum melankolik edhe nuk di se ku tja filloj![]()
Krijoni Kontakt