peshendetje dojate pyesja po anasjelltas na shqipria ne shtetet e tjera a esht e mundur
peshendetje dojate pyesja po anasjelltas na shqipria ne shtetet e tjera a esht e mundur
Postuar më parë nga mirjacalacerrik
i ka provuar njeri tjeter keto teknollogjirat kupmjuteristike nga Amerika? Ja vlen ti perdoresh apo degjohesh sikur flet nga maja e malit 'kan vra msusin o heeeeej'![]()
Diike , sja vlen bre burre ... ke karta telefoni nga 5 dallare dhe flit me shume se 1 ore . Besoj aq te del te marresh neper goje lagjen dhe te del biles kohe dhe per fisin![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pinko, cilat karta perdor ti bre gru lol na jep ndonej info specifikisht, ndonej emer, link, etc. se keto kompanite e long distance na grine me tel me SkiperinePostuar më parë nga PINK
P.S. Thx Pinko qe do shkosh te interesohesh dhe do te na lesh te ditur. Shpresoj te mos jene nga ato kartat qe shiten vetem ne nje qytet te caktuar, se nuk kam ndermend te ngas makinen deri ne Jersey te ble karte telefoni![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 16-05-2006 më 13:46
Postuar më parë nga diikush
Ne fakt Diike , se mbaj mend emrin e kartes tani se u be disa muaj qe skam perdor (rralle i perdor ) por kam nje dyqan ketu afer qe shet karta te ndryshme dhe do te kthej pergjigje ... se kur sjam e sigurte ... por i will let u know![]()
na grrine kto kartat na grrrine....lol.
njehere ne muaj qe marr tiranen ne telefon une, sa del filanja ne telefon sa fillon ngrohet muhabeti (se helbete nje muaj te tere pa folur e s'di nga ta fillosh), peeeeeep karta, te ngecet thashethemi n'gryk.
e Ndryshove he ... shiqir qe u kujtove qe une jetoj ne JerrrrziPostuar më parë nga diikush
![]()
uni world perdor un ene kur flas me my mother e blej $10 se ajo slo gjo pa mpyt ma keq se FBI
Une u mbyta duke e provu sbon se sbon![]()
#VamosArgentina
Me dergoni emailin tuaj ne privat qe tju dergoj ftesat per te fituar 100 min falas me vendet e europes.
Gjithe te mirat forumiste....
Krijoni Kontakt