Si mund te perballohet nje dashuri, kur e di qe ai/ajo vuan per ty.Si te thuash per ty eshte nje MOLLE E NDALUAR dhe se e do dhe e deshiron me gjith shpirt...
Mirepres Postimet Tuaja
Flm Me Respekte BeJbi Dora VeT
Si mund te perballohet nje dashuri, kur e di qe ai/ajo vuan per ty.Si te thuash per ty eshte nje MOLLE E NDALUAR dhe se e do dhe e deshiron me gjith shpirt...
Mirepres Postimet Tuaja
Flm Me Respekte BeJbi Dora VeT
LoVe Me oR HaTe Me Am StiLL GoNa Be HeRe
Asgje Bejbi,cdo gje harrohet,ska dashuri..
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Teori e financave kjo?Postuar mė parė nga *SaBiNa*
Bej shaka (se edhe une jam financier) se me vertete cdo gje harrohet, keshtu qe nuk i duhet dhene siklet vetes per asgje. Mirepo, une mendoj qe ka edhe dashuri dhe duhet te kete, por njeriu duhet ta kerkoj ate derisa ta gjej.
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
sweet, nese ti je e sigurte qe eshte ne te vertete ajo cka do deshiroje, mos e konsidero si molle te ndaluar, por si dicka pa te cilen ti sdo mund te jetoje dot. Keshtu qe, bej cdo gje qe ta kesh.Postuar mė parė nga ||_BeJbi_||
Tiffany i mbeshtetem mendimit tend flm![]()
BeJbi Me kete tem me kujton edhe njer kohen e Rinis :P (SHAKA).
Me sa i perket temes, e supozojm se je ti ajo qe vuan per muapergjigja ime eshte KALOFSH NJE JETE SA ME TE LUMTUR ME ATE QE TA DO ZEMRA
![]()
hahhahahahhahhahahh arnold flm ate do bej :P
Flm per postimet mirepres komentet tuaja![]()
Opo Do Luftoj Per Ta Fituar Ate Dashuri, Si Skenderbeu Ne Kohe Por Jo Me Ushtri Por I Vetem !!!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
ne keto kohe eshte rende te gjejsh nje dashuri te persosur ka ndrishu dhe koha nuk perballohet lehte
o bejbo thjesht o vuaj ose harroje ate dashuri ose ka edhe nje rruge tjeter fitoje ate dashuri !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt