Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 36 prej 36
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Citim Postuar mė parė nga Gio
    Vetem burrat shqiptar bejne kshu lloj gjonash!

Me vjen keq por e ke gabim, ky eshte nje rast i nje cifti Italian!

Direkt me ofenduar burrat Shqiptare e?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Ca i bente shume ai asaj? e donte?...e fort kjo!
    .
    .s`ke faj ti jo , kam faj une qe te dua shume.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Nuk di se si do te kisha vepruar, sepse jeta pa femije, me duket shume e zymte.
    Ignore List: Snow~Drop

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Mendoj se ai qe ka bere kete veprim, ka vepruar krejtesisht gabim! Nese nje njeri e do me gjith shpirt asnje arsye nuk do te bente te ndaheshe per tij/saj. Sot ka shume menyra per te pasur nje trashegimtar tenidin biologjikisht, keshtu qe arsyeja e hedhur prej tij nuk qendron.
    Une personalisht nuk do e beja kurr nje veprim te tille, por bashkohem me mendimin qe kane thene edhe te tjeret me siper, qe ai nuk e ka dashur gruan me gjith shpirt si pasoje e kesaj ka ardhur edhe ndarja mes ciftit.

Besi
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Une mendoj se bebja eshe fryt e nje dashurie po nese ky fryt nuk do ishte une per vete do adaptoja a nese do kerkonte te ndahet me mua pse nuk beje femije do ikja nga ia dhe nuk do e njihja me,daja i babit time eshte i vjeter ka dy gra pse njera ska bere femije ka marr tjeren fabriken e femijeve,kete nuk do e lejoja kurr te me ndodh
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Para ca kohesh me treguan nje histori te vertete midis nje cifti i cili ishte ndare.

Shkaku qe burri kishte lene gruan (qe donte shume ) ishte se ajo nuk mund ti jepte dot femije, ndersa ai donte femije te vet dhe jo te adoptuar.

Si do te vepronit ju ne kte rast (ne menyre realiste) ???

Ai paska dashur nje arsye me duket per tu ndare LoL....une do provoja ca te ishte e mundur,every method in the book...po mos me jepte prap femije, se di.Normal qe sdo ndihesha mire,por nese e dua nje zgjidhje do e gjejme. Martesa nuk eshte per nji vit apo ku ta di une,poe 'more persiper' mendoj se duhet te besh cdo gje qe ke ne dore per ta shpetuar.

Plus ka gjithe ata bebusha te pafajshem qe presin per dashurine e dikujt...seshte fundi i botes...babies make u give unconditional love.
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •