Edhe nja 800 vjet edhe do ket mundesi nje skuader shqiptare te marre pjese ne champions league.
Ore se ju se shihni ca bohet ne futbollin shqiptar, para ca javesh u bo nji skandal gjigand u shiten ndeshjet haptazi, u la loja ne mes te fushes, ESHTE SHUM SHUM TURPPPPPPPPPP ca bohet kshu?
Edhe un e ndiqja nje skuader dmth PARTIZONIN, tani se kam menjen me e pa edhe ne rast se me lu para pallatit, sepse e di qe i shesin ndeshjet.
Nuk mund te pretendojme per champions league ne rast se presidentet e klubeve tona shesin ndeshjet.
Un si TIFOZ protesoj nuk shkoj ne stadium, kaq kam ne dore edhe kaq bej, te kisha me shume, edhe me shume do beja, sa mire do ishte qe te gjith tifozet mos te shkonin ne stadium ne shenje proteste kunder ktyne morracakeve presidente te qelbet.
sepse sme vjen mire qe un uluras ne stadium me sa kam me koke, edhe kur vje puna ndeshja eshte e shitur para 2 javesh... TURP
prandaj skemi nivel futbolli ne, sdo arrijm kurre te futemi ne champions league apo diku tjeter sepse ktu komandojne ca qelbsira qe e kan kthy futbollin ne biznes, edhe nuk mendojne fare per sportdashesit.
Krijoni Kontakt